Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (26 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Διατηρήστε χαμηλό προφίλ, Κριοί και θα δείτε πως οι δουλειές σας θα γίνουν άμεσα και αποτελεσματικά. Οι καιροί δεν σηκώνουν φανφάρες και επιτηδευμένες εντάσεις- εστιάστε στην απλή και σταράτη συνεννόηση.
Η οριστική ρήξη στα ερωτικά είναι αναπόφευκτη. Χωνέψτε το τέλος και προχωρήστε παρακάτω. Αρκετή σημασία δώσατε σε μια υπόθεση που έληξε.  

Ταύρος
Η διπλωματικότητά σας θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις σημερινές εξελίξεις. Κάποιοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν την αλήθεια ωμή κι επειδή δεν σας συμφέρει να καβγαδίσετε, καλύτερα να χρησιμοποιήσετε την πονηριά σας.
Η Αφροδίτη σας δίνει μια ακόμα ευκαιρία να αποδείξετε στον/στη σύντροφο ότι είστε αρκετά αφοσιωμένοι. Μην την χαραμίσετε.  

Δίδυμος
Η ζήλεια σας χτυπάει την πόρτα με τον πιο ύπουλο τρόπο, αλλά εσείς δεν πρέπει να της ανοίξετε. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να βρείτε νέα ενδιαφέροντα και να αξιοποιήσετε κάθε ερωτική προοπτική, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προβείτε και σε μερικές υπερβολές.
Η Σελήνη σας κάνει καχύποπτους στα προσωπικά- ίσως παραπάνω απ’ το κανονικό.  

Καρκίνος
Μη δίνετε σημασία σε κούφιες απειλές, Καρκίνοι, απ’ όπου κι αν προέρχονται. Τα σκυλιά που γαβγίζουν είναι συνήθως και αυτά που δε δαγκώνουν. Συνεχίστε τη δουλειά σας απρόσκοπτα- δεν διατρέχετε κίνδυνο.
Στα ερωτικά, θα πρέπει να υπερβείτε τον εγωισμό σας για να εξελίξετε τη σχέση στην οποία βρίσκεστε και δεν σας ικανοποιεί.  

Λέων
Όταν οι περιστάσεις μοιάζουν αντιφατικές, το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε, είναι να συμβουλευτείτε κάποιο ουδέτερο πρόσωπο με αντικειμενική κρίση. Ένας Παρθένος θα ξεδιαλύνει το τοπίο για σας.
Οι εντάσεις στα οικογενειακά δεν είναι ανάξιες προσοχής. Εντοπίστε το πρόβλημα προτού γιγαντωθεί ανεξέλεγκτα. Δεν έχει σημασία αν φταίτε εσείς ή όχι.  

Παρθένος
Μη γυρίζετε την πλάτη στο παρελθόν, Παρθένοι. Η ιστορία θα επαναληφθεί αν δεν την αφήσετε να σας διδάξει. Κάντε τον απολογισμό σας με ειλικρίνεια και θα ανταμειφθείτε ηθικά και πρακτικά.
Ο Κρόνος σας βγάζει από μια δύσκολη θέση και σας εξαγοράζει λίγο χρόνο για να σκεφτείτε πως θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα ενός φίλου.  

Ζυγός
Πριν γείρετε σε κάποιο φιλικό ώμο, αναρωτηθείτε αν πραγματικά είναι φιλικός ή το παίζει σε διπλό ταμπλό. Μην κάνετε το λάθος να αφήσετε ανάξιους ανθρώπους στη ζωή σας, παίρνοντας ενδεχομένως τη θέση άλλων.
Η δυναμική που σας χαρίζει ο Δίας είναι ό, τι χρειάζεστε για να διεκπεραιώσετε μια εργασιακή αγγαρεία.  

Σκορπιός
Ένας φίλος χρειάζεται τη βοήθειά σας, αλλά η παροχή της δεν θα είναι και το ευκολότερο πράγμα του κόσμου. Ζυγίστε τα πράγματα και αποφασίστε με υπευθυνότητα.
Ευχάριστες οι εξελίξεις στα ερωτικά και στα οικογενειακά. Φαίνεται πως ο αέρας ανανέωσης του Ερμή σας έκανε καλό τελικά. Μην επαναπαυθείτε όμως, σε καμία περίπτωση.  

Τοξότης
Σας δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας με έναν εξαιρετικά αρμονικό τρόπο και δεν πρέπει να την κλωτσήσετε. Η Αφροδίτη ευνοεί τα ριψοκίνδυνα σενάρια.
Η γλώσσα του σώματος λέει περισσότερα απ’ όσα της χρεώνετε. Αποκωδικοποιήστε τα μηνύματα που σας στέλνει το πρόσωπο που σας “καίει”.  

Αιγόκερως

Μια χρόνια εκκρεμότητα επιτέλους διευθετείται σήμερα και μαζί της κλείνει και ένα αρκετά μεγάλο κεφάλαιο της ζωής σας. Προετοιμαστείτε για ό, τι ακολουθεί χωρίς να αναλώνεστε σε υποθέσεις και σενάρια σχετικά με το παρελθόν.
Δώστε λίγη παραπάνω προσοχή στο/ στη σύντροφο. Ενδεχομένως να τον/ την παραμελείτε χωρίς να το αντιλαμβάνεστε.  
Υδροχόος
Σαν πολλή σημασία δε δίνετε στο τι κάνει ο ένας και ο άλλος, Υδροχόοι; Η Σελήνη σας εξασφαλίζει ευρύ πεδίο δράσης στα ερωτικά και είναι κρίμα να χαλάτε το χρόνο σας σε πράγματα που δεν σας αφορούν.
Ιδιαίτερη σημασία έχει σήμερα η ενημέρωση. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και τα μάτια σας δεκατέσσερα.  

Ιχθύς
Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται στα πάνω της σήμερα ενώ οι πνευματικές σας αναζητήσεις αρχίζουν σιγά σιγά να βρίσκουν γόνιμο έδαφος. Μην αφήσετε τους Τοξότες και τους Ζυγούς να σας χαλάσουν τη διάθεση.
Δώστε έμφαση στα οικονομικά σας, κάτι δεν πάει όπως το είχατε προβλέψει και ενδέχεται να σας προκαλέσει προβλήματα.

Πηγή: lifo.gr