Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (27 Σεπτεμβρίου 2012)
Κριός
Μια περίεργη κατάσταση στο σπίτι ζητάει την προσοχή σας επειγόντως. Ασχοληθείτε λίγο παραπάνω απ’ ό, τι ασχολείστε συνήθως με θέματα οργάνωσης και ταξινόμησης- θα δείτε ότι θα ευνοηθείτε ποικιλοτρόπως.
Ομαλότητα στις ερωτικές σας σχέσεις- φαίνεται πως επιτέλους βρήκατε το κουμπί των ατόμων με τα οποία σχετίζεστε. Μην επαναπαύεστε όμως στην επιτυχία σας.  

Ταύρος

Πρέπει να αποσπάσετε μια συγκεκριμένη πληροφορία από ένα άτομο που δεν γνωρίζετε πολύ καλά. Χρησιμοποιήστε κάθε πρόσφορο μέσο και κυρίως τις διπλωματικές σας ικανότητες για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.
Η Αφροδίτη φέρνει ανανέωση στα ερωτικά σας και στρέφει το ενδιαφέρον σας σε μια απροσδόκητη κατεύθυνση.  

Δίδυμος

Σήμερα θα πρέπει να διαχειριστείτε μια δυσάρεστη κατάσταση στα προσωπικά σας, που θα σας προκαλέσει έντονο εκνευρισμό. Μην τα βάλετε όμως με τον εαυτό σας- δεν θα μπορούσατε να είχατε προβλέψει τις εξελίξεις.
Οι ελιγμοί είναι το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε στα ερωτικά σας αυτή τη στιγμή. Μην εγκλωβίζεστε σε ιδέες που δεν έχουν καμία χρησιμότητα.  

Καρκίνος

Ένας φίλος απομακρύνεται σταδιακά χωρίς να σας δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις. Μην τον αφήσετε να φύγει προτού μάθετε τι συνέβη πίσω από την πλάτη σας. Ο Δίας βοηθάει στην εξερεύνηση άγνωστων καταστάσεων, άλλωστε.
Στασιμότητα στα επαγγελματικά, που, αν μη τι άλλο, δεν θα ‘πρεπε να σας χαλάει καθόλου αυτή την εποχή.  

Λέων

Όταν η τροπή των πραγμάτων δεν μας ικανοποιεί, η λύση δεν είναι να τα διαλύσουμε όλα και να ξεκινήσουμε απ’ την αρχή, Λέοντες. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνε για να βελτιώσετε το σκηνικό, αρκεί να εμπιστευτείτε τις δυνάμεις σας.
Αποκατάσταση των σχέσεών σας με συγγενείς και πολύ κοντινούς φίλους- η Αφροδίτη φέρνει τη συμφιλίωση.  

Παρθένος

Η νοσταλγική σας διάθεση ίσως σταθεί εμπόδιο στο δυναμικό βήμα που επιβάλλεται να κάνετε προς τα εμπρός. Ζυγίστε τις καταστάσεις και θα συνειδητοποιήσετε πως για τίποτα δεν αξίζει να ζείτε μόνο με αναμνήσεις.
Δημιουργική κάθε συνεργασία που θα ξεκινήσετε τώρα. Το ομαδικό πνεύμα θα αναπληρώσει πολλά από τα εσωτερικά σας κενά.  

Ζυγός

Η Σελήνη θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σας σήμερα, αλλά η πρόοδος στα ερωτικά θα αποτελέσει το ιδανικό αντιστάθμισμα της κατάστασης. Φαίνεται πως τελικά οι θυσίες σας σ’ αυτό τον τομέα ανταμείβονται.
Προσοχή στις σπατάλες παντός είδους αλλά κυρίως στις οικονομικές. Ένας συγκεκριμένος σκοπός προέχει από τις σπασμωδικές αγορές.  

Σκορπιός

Αν νιώθετε πως η σχέση σας πνίγεται χωρίς να καταλαβαίνετε το γιατί, είναι καλύτερο να την αφήσετε να αναπνεύσει με κάθε θυσία. Αν χρειαστεί να απομακρυνθείτε, κάντε το- όποιος αγαπάει αληθινά, στο τέλος επιστρέφει.
Ο Κρόνος ευνοεί τις μεγάλες επαγγελματικές αποφάσεις. Μη φοβηθείτε να κάνετε τώρα αυτό που σχεδιάζετε εδώ και καιρό.  

Τοξότης

Αρκετό χρόνο  ξοδέψατε χασομερώντας, Τοξότες. Η δουλειά και το καθήκον σας καλούν και καλά θα κάνετε να μην τα αγνοήσετε. Από τη σημερινή σας εικόνα θα εξαρτηθούν πολλά στον επαγγελματικό τομέα.
Δώστε στο/ στη σύντροφο την προσοχή που λέει ότι χρειάζεται. Φυσικά, δικαιούστε κι εσείς να απαιτήσετε ό, τι στερηθήκατε.  

Αιγόκερως

Οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες είναι εδώ, πιο έντονες και επιτακτικές από ποτέ. Μην τους αρνείστε την εκδήλωση που τους πρέπει, ειδικά τώρα που ο Άρης σας βοηθάει να αναπτερώσετε την αυτοπεποίθησή σας.
Μια αλλαγή στη δουλειά θα σας βγάλει για λίγο εκτός προγράμματος αλλά θα τη συνηθίσετε πολύ γρήγορα. Απλώς μην πανικοβληθείτε.  

Υδροχόος

Οι απρόσμενες και ατυχείς συναντήσεις είναι ένα ισχυρό ενδεχόμενο σήμερα, Υδροχόοι, αλλά πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία. Αν εσείς έχετε έναν λόγο να ντρέπεστε, κάποιος άλλος έχει δέκα.
Κάποιος θέλει να γυρίσει κοντά σας μετά από ένα διάστημα αποχής αλλά φοβάται την αντίδρασή σας. Άραγε έχει δίκιο ή παραλογίζεται ;  

Ιχθύς

Η τύχη είναι σήμερα με το μέρος σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι ακρότητες που έχετε στο μυαλό σας μπορούν κάλλιστα να πραγματοποιηθούν. Εκμεταλλευτείτε το προνόμιό σας, αλλά μην το παρακάνετε.
Ένταση στα ερωτικά σας φέρνει η Αφροδίτη, η οποία ωστόσο θα έχει δημιουργικό χαρακτήρα τελικά, αναγεννώντας μια πεθαμένη σχέση.

Πηγή: lifo.gr