Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (28 Σεπτεμβρίου 2012) Κριός
Μια ανάμνηση θα σας ρίξει ψυχολογικά, αλλά η επίδραση του Ερμή δεν είναι αρκετά δυνατή για να σας κάνει να παραιτηθείτε. Υπάρχουν τόσα άλλα για τα οποία αξίζει να είστε χαρούμενοι.
Η δουλειά επιτέλους βρίσκεται σε αρμονία με τα προσωπικά και τα μικροπροβλήματα ξεπερνιούνται με σχετική ευκολία. Προσοχή, όμως, στα θέματα συνεννόησης.

Ταύρος
Η σημερινή είναι μια μέρα απολογισμού και επανεκτίμησης. Σκεφτείτε προσεκτικά τι και πως πράξατε και αποδώστε τα εύσημα που πρέπει στον εαυτό σας. Στην πορεία βέβαια, ζητήστε και καμιά συγγνώμη.
Σε ομαλή πορεία τα ερωτικά σας, παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις που έκαναν μερικοί απ’ τον κύκλο σας. Απολαύστε περισσότερο το παρόν.  

Δίδυμος
Τα πράγματα στο σπίτι αλλάζουν με ραγδαίους ρυθμούς και ίσως σας πάρει περισσότερο χρόνο απ’ όσο νομίζατε για να προσαρμοστείτε στο νέο κλίμα. Είναι σημαντικό να τα ‘χετε καλά με τους γονείς σας τώρα.
Η Αφροδίτη φέρνει ζωηρές εξελίξεις στα ερωτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει, όμως, πως τα πράγματα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλετε.  

Καρκίνος
Το ενδεχόμενο της μετακίνησης (είτε στην εργασία, είτε σε άλλο τομέα) είναι πολύ πιθανό σήμερα, αλλά δεν πρέπει να σας φοβίζει. Κάθε αλλαγή στη ζωή σας τώρα είναι για καλό.
Θέστε υπό τον έλεγχό σας τα οικονομικά ζητήματα που σας αφορούν άμεσα, γιατί δεν μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα κανέναν στην παρούσα φάση.
 
Λέων
Ο Δίας ενισχύει τις οργανωτικές σας ικανότητες και σας βγάζει από την χαώδη κατάσταση που βρισκόσασταν τις τελευταίες μέρες. Μην αφεθείτε σε άτομα και περιστάσεις που θα σας βγάλουν απ’ το πρόγραμμα.
Η σχέση σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αρχίζει να σοβαρεύει. Ήρθε η ώρα να σκεφτείτε κατά πόσο κάτι τέτοιο σας συμφέρει.  

Παρθένος
Έχει περάσει αρκετός χρόνος πια από την μεγάλη ερωτική ρήξη, οπότε ίσως θα ‘πρεπε να σκεφτείτε την πιθανότητα να συζητήσετε πολιτισμένα με τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Κάποια ζητήματα εκκρεμούν ακόμα.
Στασιμότητα στη δουλειά μετά τις ανακατατάξεις των προηγούμενων ημερών. Απολαύστε την πολύτιμη ησυχία τώρα γιατί κανείς δεν σας εγγυάται ότι θα κρατήσει πολύ.  
Ζυγός
Ο Κρόνος σας βοηθάει να βάλετε σε τάξη μια ταραγμένη σχέση αλλά και τις σκέψεις σας πάνω στα γεγονότα που τη συντάραξαν. Δεν είναι ώρα για μεγαλόστομες εκφράσεις και παράτολμες κινήσεις. Κάντε υπομονή.
Δείξτε μεγαλύτερη επιμέλεια σε ένα εργασιακό ζήτημα και θα δείτε ότι θα ανταμειφθείτε προσεχώς με πολλούς τρόπους.
 
Σκορπιός
Ποιός είναι ο λόγος που λέτε όχι στις καλύτερες (ερωτικές και μη) προτάσεις, Σκορπιοί; Αν είναι η αλαζονεία, μάλλον θα πρέπει να συνέλθετε λίγο. Αν πάλι είναι ο φόβος, χρειάζεστε την κατάλληλη ώθηση, την οποία δεν θα βρείτε με σταυρωμένα χέρια.
Πολύ καλές οι προοπτικές των ερωτικών σας. Κουνήστε όμως και λίγο το χεράκι σας.  

Τοξότης
Κάποιο πρόσωπο της ζωής σας προσπαθεί να σας επιβληθεί με τις λέξεις και τις πράξεις του, αλλά το κακό είναι ότι αυτό σας αρέσει. Ας έχετε κι εσείς τα φετίχ σας, δε λέω, αλλά μην αφήνετε κανέναν να καταργεί την αυτονομία σας.
Δεχτείτε μερικές καταστάσεις ως δεδομένες πια, δεν έχει νόημα να φέρνετε αντίρρηση χωρίς ουσιαστικό λόγο.  

Αιγόκερως
Χειριστείτε τις φιλίες σας με ιδιαίτερη προσοχή σήμερα, Αιγόκεροι, γιατί ο Άρης φέρνει στο προσκήνιο έντονες διενέξεις, που μπορούν να αποβούν καταστροφικές. Η υπομονή είναι πάντα μεγάλη αρετή.
Μην περιμένετε να έρθει ο έρωτας σε σας, κυνηγήστε τον εσείς όσο μπορείτε. Αν χρειαστεί, εκτεθείτε και λίγο, δεν θα πάθετε κακό.  

Υδροχόος
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και οι δύσκολες αποφάσεις που πήρατε πριν λίγο καιρό (για τα ερωτικά) επιτέλους αποδίδουν καρπούς. Θα δείτε ότι η εμπειρία σας, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε τα νέα δεδομένα με πρωτόγνωρη ψυχραιμία.
Η ζήλεια είναι μες στο σημερινό πρόγραμμα, αλλά ευτυχώς θα παραμείνει σε χαμηλά επίπεδα.  

Ιχθύς
Καμιά φορά η πλάκα είναι η καλύτερη μεταμφίεση της κυριολεξίας. Αν ερμηνεύσετε σωστά όσα λέγονται με τέτοιο τρόπο σήμερα, θα καταλήξετε σε πολύτιμα συμπεράσματα σχετικά με τις αληθινές σκέψεις φίλων και γνωστών.
Πρόοδος στα ερωτικά- η κίνηση ματ που περιμένατε, θα γίνει με τον πιο πρακτικό τρόπο. Καιρός όμως να αναλάβετε κι εσείς δράση.  


Πηγή: lifo.gr