Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29-30 Σεπτεμβρίου 2012).

Κριός

Το επίπεδο της επικοινωνίας σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αυξάνεται και πλέον μπορείτε να πείτε πως βρίσκεστε ένα βήμα πιο κοντά στο ιδανικό σημείο συνεννόησης. Μην παρατήσετε, όμως, τις προσπάθειές σας εδώ.
Οι εντάσεις στο χώρο της δουλειάς δεν πρέπει να ρίξουν το ηθικό σας. Βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο.
 
Ταύρος

Η Σελήνη ευνοεί τις επαφές σας με τους Διδύμους και καλλιεργεί το έδαφος για μια αρμονική ερωτική συνύπαρξη. Οι αμφιβολίες και τα πισωγυρίσματα (έστω και νοερά) δεν θα λείψουν, όμως.
Δώστε μια ευκαιρία σε ένα άτομο του κύκλου σας να σας εξηγήσει αυτό που εννοεί. Είναι κρίμα να το κρίνετε τόσο εύκολα.
 
Δίδυμος

Αρκετά κράτησε ο λήθαργός σας, Δίδυμοι. Ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα μάτια και να προλάβετε την αδικία που πάει να γίνει σε βάρος σας. Δείξτε το σκληρό σας πρόσωπο, αν χρειαστεί.
Πρόοδος στα ερωτικά, παρά την απογοήτευση που αποπνέει η στάση σας τον τελευταίο καιρό. Φανείτε αντάξιοι των περιστάσεων.
 
Καρκίνος

Είναι η κατάλληλη στιγμή να σηκωθείτε απ’ τον καναπέ σας και να προωθήσετε ένα τεχνοκρατικό ζήτημα μεγάλης σημασίας. Είτε αυτό αφορά τη δουλειά σας, είτε όχι, είναι σίγουρο πως η επίλυσή του θα αναπτερώσει την ψυχολογία σας.
Τριβές στις οικογενειακές σχέσεις. Προσπαθήστε να κάνετε ένα βήμα πίσω και θα ανταμειφθείτε.
 
Λέων

Ο Κρόνος σας δίνει το σημάδι που χρειάζεστε και πριν καλά καλά το καταλάβετε ο δρόμος προς την ερωτική επιτυχία ανοίγει διάπλατα. Μην ξεχνάτε όμως, η διπλωματία είναι απαραίτητη ακόμα κι όταν το παιχνίδι μοιάζει κερδισμένο.
Μην ξοδεύετε άδικα το χρόνο σας σε διαμάχες χωρίς αύριο. Αφήστε τες να ξεφουσκώσουν από μόνες τους.
 
Παρθένος

Λάβετε με προθυμία ό, τι έχει ο καθένας να σας δώσει. Ακόμα και τα συναισθήματα έχθρας μπορούν να σας χαρίσουν εμπειρία αλλά και ξεκάθαρη οπτική πάνω στην τρέχουσα κατάσταση. Τίποτα δεν γίνεται τυχαία, άλλωστε.
Είστε σίγουροι ότι στέλνετε τα σωστά σήματα στο άτομο που σας ενδιαφέρει; Στη θέση σας θα τσέκαρα καλύτερα.
 
Ζυγός

Είναι καλή εποχή να κακομάθετε επιτέλους τον εαυτό σας. Το παρακάνατε με τη σκληραγώγηση, ηθελημένη ή ακούσια. Απολαύστε ό, τι σας ευχαριστεί αυτή την περίοδο στη ζωή σας.
Μην πιάνεστε από την παραμικρή κουβέντα του/ της συντρόφου σας- αυτό το διήμερο θα λεχθούν πολλά, αλλά τα περισσότερα δεν θα ισχύουν.
 
Σκορπιός

Η Αφροδίτη σας δίνει την ευκαιρία είτε να επανορθώσετε προσωπικά σας σφάλματα, είτε να υπερβείτε τον εγωισμό σας, παραβλέποντας σφάλματα άλλων. Δώστε μια ευκαιρία στον εαυτό σας να αποδείξει την ανωτερότητά του.
Η μουσική και η τέχνη εν γένει θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτό το διήμερο. Μην υποτιμάτε τη δύναμη του ενστίκτου σας.
 
Τοξότης

Έχετε τώρα τη δυνατότητα να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας και να επωφεληθείτε σημαντικά χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σας χάρισμα. Δεν είναι ανάγκη να συναναστραφείτε κόσμο που δεν συμπαθείτε, απλώς έχετε τους δέκτες σας ανοιχτούς.
Ο Άρης πυροδοτεί εκρήξεις στο πλαίσιο των ερωτικών σχέσεων, που δεν είναι απαραίτητα ενάντια στο συμφέρον σας.
 
Αιγόκερως

Πρέπει να βρείτε νέο τρόπο να απασχολείτε το μυαλό σας, Αιγόκεροι, αρκετά μονοπώλησε τη σκέψη σας ένα συγκεκριμένο άτομο. Αξίζετε περισσότερα απ’ όσα σας βολεύει να πιστεύετε.
Οι Ταύροι σας προσεγγίζουν ορμητικά και οι προτάσεις που σας κάνουν παραείναι δελεαστικές για να απορριφθούν ασυζητητί. Σκεφτείτε καλά πριν κάνετε κάποια κίνηση.
 
Υδροχόος

Ξέρω ότι τρώγεστε να αντιδράσετε έντονα σε μια συμπεριφορά που σας δυσαρέστησε, αλλά δυστυχώς πρέπει να κάτσε στα αυγά σας, Υδροχόοι. Η θέση του Ερμή δίνει το πάνω χέρι στον αντίπαλο και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι μικρές. Κάντε υπομονή.
Νέο ενδιαφέρον στα ερωτικά- επιτέλους το μυαλό σας ξεκολλάει από έναν φαύλο κύκλο.
 
Ιχθύς

Χρησιμοποιήστε τη δημιουργικότητά σας για να βγείτε απ’ τη δύσκολη θέση. Είστε οι μόνοι με τη δύναμη να αλλάξετε τα πράγματα και αυτή τη στιγμή δεν σας συμφέρει να βασιστείτε στην παρέμβαση άλλων.
Η χημεία σας με Υδροχόους και Τοξότες βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό σημείο. Στρέψτε την προσοχή σας σ’ αυτούς και μην ψάχνεστε εκεί που αποδεδειγμένα δεν υπάρχει ψωμί.
 

Πηγή: lifo.gr