Η Πανσέληνος του Σεπτεμβρίου επηρεάζει κυρίως Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους μέχρι τις 5 Οκτωβρίου! Πώς;

 

Η πανσέληνος στον Κριό θα φέρει ξαφνικές αλλαγές σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Ας είμαστε εύκαμπτοι και υπομονετικοί. Είναι μια επεισοδιακή πανσέληνος. Θα υπάρξουν αναταραχές σε όλο τον κόσμο. Διαμάχες, εντάσεις, δυσκολία στην πραγματοποίηση σχεδίων είναι στο πρόγραμμα. Τα οικονομικά ευθύνονται. Διαφορές απόψεων θα δυσκολέψουν την κατάσταση. Κερδισμένοι θα είναι αυτοί που θα δουλέψουν σκληρά. Να θυμάσαι πως κάθε εμπόδιο για καλό!

 

Επηρεάζει αρνητικά Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου. Κερδισμένοι μπορεί να βγουν Δίδυμοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου.

 

Πώς θα επηρεάσει όλα τα ζώδια;

 

ΚΡΙΟΣ

 

Η πανσέληνος στο ζώδιό σου θα φέρει αλλαγές στα αισθηματικά και τις σχέσεις σου. Θα υπάρξει αναστάτωση και δεν θα μπορείς να χειριστείς εύκολα τις υποθέσεις σου. Δεν θα ξέρεις ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Μέσα από εντάσεις, θα βρεις το σωστό δρόμο που πρέπει να χαράξεις. Μην τσακώνεσαι με φιλικά ή οικογενειακά πρόσωπα γιατί μπορεί να τα χάσεις. Άρπαξε νέες ευκαιρίες!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

 

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει ανατροπές, εντάσεις, ζήλιες και πάθη. Αν χρειαστεί, μείνε λίγο μόνη. Η κοινωνικότητα και η εργασία σου θα επηρεαστούν. Μπορεί να αγχωθείς και να ταλαιπωρηθείς από τις πολλές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να ξεκουραστείς για να μην φθάσεις στα όρια της υπερκόπωσης. Πρόσεχε την υγεία τη δική σου αλλά και των δικών σου ανθρώπων. Κάνε γυμναστική και σωστή διατροφή. Διώξε δυσάρεστες καταστάσεις από την ερωτική σου ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ 

 

Η πανσέληνος στον Κριό θα τονώσει τα αισθηματικά και τη δημιουργικότητά σου. Πρόσεχε τις νέες γνωριμίες και μην πάρεις ακόμα αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης. Δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου που θέλεις να βρίσκεσαι. Παλαιότερες σχέσεις επιστρέφουν και σε προβληματίζουν. Ζήσε το τώρα, πέρνα όμορφες στιγμές και πρόσεχε μην πληγωθείς. Σκέψου για να βρεις τις σωστές λύσεις. Φιλικό πρόσωπο μπορεί να σου εκδηλώσει τα συναισθήματά του.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

 

Η πανσέληνος στον Κριό σε τεστάρει. Είσαι έτοιμη για μεγάλες αλλαγές σε οικογένεια και καριέρα; Σημαντικές σχέσεις σου θα επηρεαστούν και συ δεν πρέπει τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Σκέψου σοβαρά κάποιες καταστάσεις και συνέχισε να παλεύεις για σχέσεις και συνεργασίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία για εσένα. Δες την πραγματικότητα ξεκάθαρα. Απέφυγε εντάσεις και καβγάδες. Άκου το ένστικτό σου και δράσε παρασκηνιακά!

 

ΛΕΩΝ

 

Μην κλείσεις συμφωνίες με την πανσέληνο στον Κριό και απέφυγε τις μετακινήσεις. Υπάρχει μια σύγχυση σε επαφές, φιλοδοξίες και επικοινωνία. Θα παρατηρήσεις αλλαγές στη συμπεριφορά ανθρώπων και πρέπει να φερθείς ανάλογα. Απομάκρυνε από κοντά σου άτομα που δεν αξίζουν. Αντιμετώπισε δίκαια τις καταστάσεις. Τακτοποίησε θέματα που αφορούν το εξωτερικό.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει εντάσεις, ρήξεις και απρόσμενες εξελίξεις στις σχέσεις λόγω οικονομικών θεμάτων. Ζητήματα χρημάτων σε αγχώνουν, απέφυγε τα ρίσκα. Η τάση σου για έξοδα που αφορούν τον εαυτό σου αλλά και τους άλλους αυξάνεται. Ερωτικά, μην εξιδανικεύεις πρόσωπα όσο και αν ο έρωτας αυτό το διάστημα αποτελεί το κέντρο των ενδιαφερόντων σου. Πρόσεχε για να μην απογοητευτείς. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τις φοβίες και τις εξαρτήσεις σου.

 

ΖΥΓΟΣ 

 

Με την πανσέληνο στον Κριό πρέπει να κάνεις υπομονή και να δείξεις κατανόηση σε σχέσεις και συνεργασίες. Ότι δεν αξίζει, θα τελειώσει. Θα υπάρχουν εκνευρισμός, ζήλιες, ανατροπές. Όλες οι διαφωνίες θα βγουν στην επιφάνεια. Τα έντονα συναισθήματά σου θα σε οδηγήσουν σε ακραίες καταστάσεις και ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Χρησιμοποίησε όλη τη διπλωματία σου για να μην τελειώσεις σχέσεις που πιθανόν τις έχεις ακόμα ανάγκη.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η πανσέληνος στον Κριό θα φέρει αναστάτωση και ξεσπάσματα στον εργασιακό σου χώρο. Πρόσεχε την υγεία σου. Θα φανούν οι ελλείψεις αλλά και οι δυνατότητες που έχεις. Ασχολείσαι με πολλά πράγματα και προσπαθείς να τα καταφέρεις. Προσπάθησε όμως να ξεκουράζεσαι και να εκτονώνεσαι. Βρες λίγο χρόνο για τον εαυτό σου. Κάνε γυμναστική για να διώχνεις το άγχος σου και ακολούθησε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής για να είσαι ισορροπημένη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Η πανσέληνος στον Κριό φρενάρει για λίγο τα σχέδιά σου. Πρόσεξε μην μπερδέψεις φιλία με ερωτικά. Είναι ανατρεπτική αυτή η πανσέληνος και φέρνει εντάσεις, ζήλιες και πάθη. Θέλεις αλλαγές. Αναζητάς σχέσεις με ουσία και ανθρώπους που βλέπουν τις καταστάσεις με σοβαρότητα. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, φιλοσόφησε τα πράγματα και μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες. Κράτα αποστάσεις από ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

 

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει ανισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματική και οικογενειακή ζωή. Μια ρήξη είναι πολύ πιθανή σ’ αυτούς τους τομείς. Νέες υποχρεώσεις σχετικά με το σπίτι, ακίνητα, περιουσιακά, συγγενείς είναι πιθανές. Πικραίνεσαι με τη συμπεριφορά δικών σου ατόμων. Τα συναισθήματα και οι ιδέες σας διαφέρουν. Συζητήσεις και σχέσεις παίζουν πίσω από την πλάτη σου. Αντιμετώπισε τις καταστάσεις και μην αποφεύγεις να δώσεις λύσεις. Βάλε τη λογική σου να δουλέψει!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Με την πανσέληνο στον Κριό, κάποια συγγενικά πρόσωπα θα σε επιβαρύνουν ενώ μπορεί να έχεις και προβλήματα με Δημόσιο και εξωτερικό. Προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες στις σχέσεις σου με τα κοντινά σου πρόσωπα. Μην στηρίζεσαι σε λόγια του αέρα, ζήτα διαβεβαιώσεις. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σου είναι αυξημένες, χρησιμοποίησε τα κατάλληλα επιχειρήματα για να αυξήσεις τα κέρδη σου και να περάσεις τις ιδέες σου. Απέφυγε εκνευρισμούς και συγκρούσεις, σκέψου πως μπορείς να βγεις κερδισμένη και πρόσεχε τις μετακινήσεις σου.

 

ΙΧΘΕΙΣ 

 

Η πανσέληνος στον Κριό φέρνει απρόβλεπτα έξοδα που σε αποσυντονίζουν. Πρόσεχε τις αποφάσεις και τις κινήσεις σου. Είναι δύσκολο να βγεις κερδισμένη σε σχέσεις, συνεργασίες, οικονομικά. Ενώ προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις, αυτή η πανσέληνος σε σπρώχνει να ρισκάρεις παντού. Μπορεί να υπάρξουν απώλειες, όμως μπορεί και αυτό το ρίσκο να σου βγει σε καλό. Κάνε υπομονή, βάλε τη λογική να δουλέψει για να εξασφαλίσεις υλικά και συναισθηματικά οφέλη. Μακριά από φασαρίες και εντάσεις!


Πηγή: missbloom.gr