Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (1 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Το τελεσίγραφο που στείλατε ήταν η καλύτερη λύση, επομένως δεν υπάρχει λόγος να αισθάνεστε τύψεις. Αφοσιωθείτε τώρα στις νέες προοπτικές της ζωής σας και αφήστε την πρόσφατη ερωτική ταραχή να χαθεί στη λήθη.
Η οργάνωση είναι λέξη κλειδί σήμερα και σας βοηθάει να ορθοποδήσετε στα επαγγελματικά πιο γρήγορα από ποτέ.  

Ταύρος
Η ατμόσφαιρα γύρω σας, σας κάνει να αισθάνεστε πως είστε στην κορυφή του κόσμου κι αυτό το συναίσθημα μπορεί να οδηγήσει σε αρκετά σφάλματα. Μετριάστε λιγουλάκι την αυτοπεποίθησή σας.
Μια νέα πόρτα ανοίγει στον τομέα της συμβίωσης, που μπορεί (με λίγη κουβέντα και προσπάθεια) να σας οδηγήσει στην πραγματική πρόοδο.  

Δίδυμος
Ο κόσμος γύρω σας προσπαθεί απεγνωσμένα να σας εντάξει στο κλίμα της αλλαγής, αλλά κάτι μέσα σας δεν είναι ακόμα έτοιμο να προχωρήσει. Ήρθε η στιγμή να γίνουν σεβαστοί οι ρυθμοί σας, χωρίς αυτό να θεωρηθεί ιδιοτροπία. Διεκδικήστε το.
Η Αφροδίτη κατευνάζει τα αναστατωμένα πνεύματα, αλλά δεν μπορεί να παράσχει εγγυήσεις και για το μέλλον.  

Καρκίνος
Καμιά φορά, Καρκίνοι, γνωρίζουμε από μόνοι μας την απάντηση στους γρίφους που μας βασανίζουν, αλλά δεν θέλουμε να την αποδεχτούμε και γι’ αυτό παριστάνουμε πως ψάχνουμε. Μήπως ανήκετε σ’ αυτή την κατηγορία;
Εντάσεις στη δουλειά θα σας φέρουν ενώπιον μιας μεγάλης αποκάλυψης. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Ας πέσουν οι μάσκες σιγά σιγά.  

Λέων
Ο Ερμής αυξάνει το άγχος σας σήμερα, αλλά η έξτρα πίεση μπορεί να αποβεί ευεργετική για την παραγωγικότητά σας. Δεν πρέπει ωστόσο να το παρακάνετε γιατί κάποια στιγμή θα εκραγείτε.
Ζητήστε το λόγο από το άτομο που δεν σας τα λέει πολύ καλά τώρα τελευταία. Η απάθεια δεν είναι καλός οδηγός, ειδικά τη στιγμή που καίγεστε από έρωτα.  

Παρθένος
Ίσως κρατήσατε τα προσχήματα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε, Παρθένοι. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να φανείτε πιο αυθόρμητοι και να διεκδικήσετε όσα επιθυμείτε χωρίς να μένετε προσηλωμένοι σε τύπους και κανόνες.
Ενδιαφέρουσες οι εξελίξεις στον οικονομικό και τον επαγγελματικό τομέα- δεν θα ‘πρεπε να σας τρομάζουν οι αλλαγές τώρα.  

Ζυγός
Ο Άρης δημιουργεί μια διλημματική κατάσταση στα ερωτικά, που θα σας προβληματίσει αρκετά. Δεν είναι ανάγκη όμως να αποφασίσετε τώρα. Αξιοποιήστε δημιουργικά τον χρόνο που μένει.
Προλάβετε την επερχόμενη έκρηξη στο πλαίσιο της οικογένειας βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Μάλλον κάποιοι σας έχουν παρεξηγήσει κι αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν.  

Σκορπιός
Το γεγονός ότι τα πράγματα στη ζωή σας βαίνουν καλώς δε σημαίνει ότι είστε υποχρεωμένοι να περιμένετε κάποιον μέχρι να ξεκαθαρίσει τα πράγματα στη δική του. Αυτό μπορεί να πάρει αιώνες κι εσείς έχετε πολλά πράγματα να κάνετε μέχρι τότε.
Εκμεταλλευτείτε την άνοδο στα επαγγελματικά και πάρτε τις σωστές πρωτοβουλίες.  

Τοξότης
Δεν πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση να συμπαρασύρει τη γενικότερη στάση σας απέναντι στα πράγματα. Ένας φίλος που δεν στάθηκε αντάξιος των προσδοκιών σας δεν μπορεί να καθορίσει το μέλλον κάθε άλλης φιλίας.
Προσοχή στους φωνακλάδες σήμερα, μπορεί να είναι άκακοι, αλλά αυτό δε σημαίνει πως ευνοούν την ψυχολογία σας.
 
Αιγόκερως
Η Σελήνη σας κάνει να αισθάνεστε άβολα στο τωρινό σας περιβάλλον κι αυτό κατά πάσα πιθανότητα είναι ένα σημάδι πως πρέπει να επιδιώξετε κάποιες αλλαγές. Η κατάσταση είναι ρευστή, οπότε μην έχετε την απαίτηση από τον εαυτό σας να καταστρώσει το τέλειο σχέδιο.
Θετικές οι εξελίξεις στα ερωτικά- το μήνυμα που στείλατε, παραδόθηκε επιτυχώς.  

Υδροχόος

Είστε επιρρεπείς στα βιαστικά συμπεράσματα σήμερα, Υδροχόοι, επομένως έχετε υπόψη πως η πρώτη εικόνα δεν είναι και η πλέον αντιπροσωπευτική. Κάντε υπομονή με τους άλλους (και με τον εαυτό σας, βέβαια).
Μην ανησυχείτε τόσο για την εικόνα σας- είστε πολύ καλύτεροι απ’ ό, τι νομίζετε. Καλύτερα να ανησυχήσετε για τη συμπεριφορά σας.  

Ιχθύς

Η καριέρα συγκρούεται με την οικογένεια και αυτή η μάχη θα έχει αρκετές παράπλευρες απώλειες. Πρέπει πρώτα να κατασταλάξετε στο τι θέλετε, Ιχθύες και μετά να απαιτήσετε απ’ τους άλλους να σας υποστηρίξουν.
Διασκεδάστε λίγο με το παιχνιδιάρικο κλίμα που διαμορφώνεται στα ερωτικά- δεν είναι ανάγκη να δεσμευτείτε από τώρα.

Πηγή: lifo.gr