Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (2 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Η εξωστρέφεια είναι το βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας κι εδώ που τα λέμε καιρός σας ήταν να το ρίξετε λίγο έξω. Μην δικαιολογείστε στους άλλους όταν δεν υπάρχει λόγος- υπερασπιστείτε το δικαίωμά σας στην άτακτη διασκέδαση.
Στα ερωτικά, θα πρέπει πρώτα να υφάνετε τον ιστό σας και μετά να παγιδεύσετε το θύμα σας.  

Ταύρος
Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις σημερινές προκλήσεις, δεν θα σας βγάλει πουθενά αν αρχίσετε να εκρήγνυστε από τώρα. Έχετε πολύ ψωμί να φάτε ακόμα- συγκρατηθείτε όσο γίνεται.
Η επίδραση του Δία σας βοηθάει να δείτε τα πράγματα με άλλο μάτι και να αντιληφθείτε συναισθήματα που προηγουμένως σας ήταν άγνωστα. Αξιοποιήστε τη διαίσθησή σας.  

Δίδυμος
Μια μετακίνηση ή ενδεχομένως μια μετακόμιση μπαίνει στη ζωή σας σαν σίφουνας και προκαλεί αναστάτωση. Ό, τι γίνεται όμως τώρα γίνεται για καλό- διαχειριστείτε την κατάσταση βάσει του ενστίκτου σας.
Εμπιστευτείτε την κρίση του κολλητού σας πάνω στα ερωτικά σας ζητήματα και θα σας βγει σε καλό. Σίγουρα ξέρει περισσότερα από εσάς.  

Καρκίνος

Μην αφήνετε τις προλήψεις να επηρεάσουν τη λογική σας, Καρκίνοι, όσο φοβισμένοι κι αν είστε αυτή την περίοδο. Αντιμετωπίστε τον φόβο κατάματα και το πολύ πολύ να τον ξεπεράσετε.
Η Αφροδίτη φέρνει αρμονία στα ερωτικά σας και σας δίνει όλα εκείνα τα στοιχεία μονιμότητας που έλειπαν από τις προηγούμενες σχέσεις σας.  

Λέων

Οι αδυναμίες του χαρακτήρα σας βρίσκουν τρόπο να τρυπώσουν στην καθημερινότητά σας, αλλά δεν πρέπει να τις αφήσετε να την καθορίσουν. Υπερβείτε τα ταμπού σας χωρίς πολλή σκέψη και θα ευνοηθείτε πρακτικά και ψυχολογικά.
Ανατροπές στα ερωτικά σας- μάλλον η αρχική εντύπωσή σας για ένα πρόσωπο δεν ήταν απολύτως ακριβής.  

Παρθένος

Δεν είναι καλή μέρα να τα βάλετε με Σκορπιούς και Ιχθείς, Παρθένοι. Καλύτερα να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, για να πετύχετε τους σκοπούς σας χωρίς να προκαλέσετε ηχηρές εντυπώσεις. Εκτός αν η τριβή είναι κάτι που επιδιώκετε.
Η δημιουργικότητά σας βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία βάζοντας μπρος στα σχέδια που καταστρώνετε εδώ και καιρό.  

Ζυγός

Στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεστε σήμερα, Ζυγοί, καθώς όλα τα βλέμματα στρέφονται πάνω σας για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Προστατεύστε τις κρυφές σας πτυχές από αδιάκριτα πρόσωπα- δεν μπορείτε πια να εκθέτετε τα πάντα.
Μην απαντήσετε στην πρόκληση με πρόκληση- επιλέξτε ειλικρινείς και άμεσες λύσεις στα διαπροσωπικά σας προβλήματα.  

Σκορπιός

Η Σελήνη σας κάνει μελαγχολικούς, αλλά η συγκυρία παραείναι ταραχώδης για να σας αφήσει να χαθείτε στη θλίψη και τις αναμνήσεις. Ένα περιστατικό σας παρακινεί να δώσετε μεγαλύτερη έμφαση στα ερωτικά και να κυνηγήσετε το στόχο σας με πυγμή.
Μην χάνετε χρόνο κάνοντας στάσεις όταν μπορείτε να πάτε κάπου απευθείας.  

Τοξότης

Δεν είναι ανάγκη να δεσμευτείτε για να περάσετε καλά στα αισθηματικά σας, Τοξότες. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να χαρεί την ελευθερία του- μόνο τότε θα καταφέρετε να εκτιμήσετε πραγματικά την προοπτική σχέσης.
Αναστάτωση επικρατεί στα επαγγελματικά. Ή κάτι δεν καταλάβατε καλά ή κάποιος προσπαθεί να σας τη φέρει.  

Αιγόκερως

Τα αντικρουόμενα συμφέροντα που κυριαρχούν στη ζωή σας κάνουν την παρουσία τους πιο αισθητή από ποτέ και σας φέρνουν σε οριακή κατάσταση. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε μια γενναία επιλογή; Κάποιος αναγκαστικά θα πρέπει να αδικηθεί.
Ευχάριστες εκπλήξεις στα ερωτικά, το άτομο του ενδιαφέροντός σας θα διαψεύσει τις δυσοίωνες προσδοκίες σας.  

Υδροχόος

Κάθε νέα αρχή προϋποθέτει μερικές θυσίες, Υδροχόοι. Ξεπεράστε τον αρχικό σας φόβο και αγκαλιάστε με προθυμία τη νέα σας πραγματικότητα. Οι αλλαγές, τόσο στον ερωτικό όσο και στον φιλικό τομέα, θα σας εκπλήξουν.
Βάλτε μια τάξη στα προβληματικά θέματα του εργασιακού περιβάλλοντος. Αν δεν πάρετε εσείς την πρωτοβουλία, δεν θα την πάρει κανείς.  

Ιχθύς

Τα άτομα που σας ασκούν εξουσία πρέπει να έχουν την καλύτερη  δυνατή εικόνα για σας σήμερα. Αφήστε τον εγωισμό και την αγανάκτηση στην άκρη, γιατί ήρθε η στιγμή να εντυπωσιάσετε με τα δικά σας όπλα.
Η χημεία σας με τους Σκορπιούς βρίσκεται στα ύψη- αν, λοιπόν, σκέφτεστε να κάνετε την κίνηση ματ, πρέπει να την κάνετε τώρα.

Πηγή: lifo.gr