current views are: 1

3 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση04:41

Έχεις άστρα… 3 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Οκτωβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:41’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Οκτωβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Η σημερινή μέρα καταπραϋνει τον πόνο και μετριάζει τα έντονα συναισθήματα. Η υπερβολή στην αντίδρασή σας τις προηγούμενες ημέρες, ακόμη κι αν ήταν δικαιολογημένη, κάπου εδώ φτάνει στο τέλος της.
Μην αγνοείτε το άτομο που σας προσεγγίζει ερωτικά- οι προθέσεις του είναι πολύ καλές και τα standards του πολύ υψηλά.  

Ταύρος

Η Σελήνη εντείνει τις δραστηριότητές σας μες στο σπίτι κι αυτό μπορεί να σας προκαλέσει αρκετό άγχος αλλά και νεύρα. Τακτοποιήστε τα οικιακά προβλήματα (συναισθηματικά και πρακτικά) χωρίς να περιπλέκετε τις καταστάσεις, αν δεν υπάρχει λόγος.
Μια επαγγελματική ευκαιρία μπορεί να βρίσκεται στο κατώφλι σήμερα- έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.  

Δίδυμος

Είναι δύσκολο να ξεσυνηθίσετε τα πράγματα όπως ήταν εδώ και πολύ καιρό και να εγκαινιάσετε τη νέα εποχή, για την οποία όλοι σας μιλάνε. Θα πρέπει όμως να κάνετε τώρα τη μεγάλη προσπάθεια, γιατί κινδυνεύετε να μείνετε πίσω απ’ τις εξελίξεις.
Ο Ερμής φέρνει στην επικαιρότητα έναν παλιό έρωτα. Μήπως αξίζει μια ακόμη ευκαιρία;  

Καρκίνος

Είναι καλή μέρα για ομαδικότητα και συνεργασία σήμερα, οπότε μη διανοηθείτε καν να κλειστείτε στο καβούκι σας, Καρκίνοι. Πέστε με τα μούτρα στον ανταγωνισμό γιατί όλοι οι οιωνοί σας δείχνουν κερδισμένους.
Οι δεσμοί με την οικογένεια σταθεροποιούνται μετά από έναν ελαφρύ κλυδωνισμό και στα ερωτικά σας φυσάει επιτέλους νέος αέρας αισιοδοξίας.  

Λέων

Επειδή επηρεάζεστε πάρα πολύ εύκολα (ειδικά από Ταύρους και Αιγόκερους) καλό θα είναι να προσπαθήσετε να κρατήσετε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας, έτσι ώστε να μην σας δημιουργηθούν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις για ό, τι έχετε ήδη αποφασίσει.
Στα ερωτικά, είναι η σειρά σας να υποχωρήσετε, ακόμη κι αν αυτό στην παρούσα φάση φαίνεται ακατόρθωτο.
 
Παρθένος
Δεν τελειώσατε ακόμη με ένα συγκεκριμένο άτομο, Παρθένοι, όσο κι αν θέλετε να πιστεύετε το αντίθετο. Τα συναισθήματα είναι ακόμα έντονα, οπότε δεν έχετε παρά να τα αντιμετωπίσετε με ειλικρίνεια.
Κάντε κράτει στα οικονομικά γιατί τα έξοδα προμηνύονται αρκετά μεγάλα αυτές τις μέρες. Ακολουθήστε τη συμβουλή ενός καλού φίλου και δεν θα βγείτε χαμένοι.  

Ζυγός

Οι περιστάσεις είναι τέτοιες που σας προκαλούν να μείνετε πιστοί στις απόψεις σας, Ζυγοί, παρά τις παροτρύνσεις φίλων και γνωστών να ασπαστείτε κάτι εντελώς καινούργιο. Τώρα θα φανεί αν όλα όσα πιστεύατε έχουν κάποια ισχύ όλον αυτό τον καιρό.
Η Αφροδίτη δημιουργεί τριβές στα ερωτικά σας, οι οποίες όμως θα έχουν δημιουργικό αποτέλεσμα.  

Σκορπιός

Η υπομονή θα αποδειχτεί εξαιρετικής σημασίας αρετή σήμερα, που τα γεγονότα θα προκαλέσουν τα πιο άγρια ένστικτά σας, Σκορπιοί. Μη βιαστείτε να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο στον κόσμο- είναι προς το συμφέρον σας να φερθείτε διπλωματικά.
Βελτίωση προβλέπεται για τα οικονομικά σας και επίλυση για ένα θέμα που σας πίεζε αρκετά.  

Τοξότης

Ο Κρόνος δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να καλλιεργήσετε την οικειότητα που έχετε ανάγκη σε μια νέα ερωτική σχέση. Μην πιέζετε όμως καταστάσεις, αν βλέπετε ότι το πράγμα δεν “τραβάει”.
Συνδυάστε ανάγκες και πρόσωπα και θα δείτε ότι με πολύ ευέλικτο τρόπο θα βρεθείτε στο σημείο που θέλετε. Δεν είναι όλα ένας μονόδρομος.  

Αιγόκερως

Οι ευθύνες παραμένουν ευθύνες όσος καιρός κι αν περάσει και δεν πρέπει να κάνετε σα να μην τις βλέπετε. Αντιμετωπίστε τες με αποφασιστικότητα γιατί δεν πρόκειται να φύγουν ως δια μαγείας.
Ένα πρόσωπο έρχεται να σας υπενθυμίσει το ρόλο αλλά και τη σημασία σας στο ερωτικό παιχνίδι. Η αυτοπεποίθησή σας τονώνεται.  

Υδροχόος

Ο Πλούτωνας σας κάνει λίγο μελαγχολικούς, φέρνοντας στη μνήμη σας κάποιες δυσάρεστες αναμνήσεις του πρόσφατου παρελθόντος. Μη γυρνάτε στα παλιά- έχετε πολλά να κάνετε και να δείτε ακόμη.
Νέα πρόσωπα σας πλησιάζουν με ερωτικές διαθέσεις, αλλά δεν πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες αν δε σκοπεύετε να τους δώσετε λίγο παραπάνω θάρρος.  

Ιχθύς

Ένα πρόσωπο του στενού σας περιβάλλοντος χρειάζεται τη βοήθειά σας και δεν πρέπει να διστάσετε να του τη δώσετε (ακόμη κι αν η πρόσφατη συμπεριφορά του δεν τη δικαιολογεί). Φανείτε υπεράνω και θα ευνοηθείτε μακροπρόθεσμα.
Ομαλότητα στις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις. Επιτέλους έχετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας.

Πηγή: lifo.gr