Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Τα φαντάσματα απ’ το παρελθόν προσπαθούν αδιάκοπα να τρυπώσουν στη σημερινή ζωή σας, αλλά καλά θα κάνετε να τους κλείσετε την πόρτα. Δεν υπάρχει πια χώρος για καταστάσεις γεμάτες αρνητισμό.
Η μάχη στα ερωτικά προσλαμβάνει διαστάσεις που δεν είχατε φανταστεί κι αυτό μάλλον σημαίνει πως είχατε υποτιμήσει τον αντίπαλό σας.  

Ταύρος

Ο Άρης ξεκαθαρίζει το τοπίο στα επαγγελματικά και σιγά σιγά καταλαβαίνετε προς τα πού πρέπει να στρέψετε τις δυνάμεις και την προσοχή σας. Εγκαταλείψτε τις πρακτικές (αλλά και τα πρόσωπα) που δεν αποδίδουν.
Νέες προοπτικές στην ερωτική ζωή σας, που σας βοηθούν να αποβάλετε την απαισιοδοξία που σας είχε καταλάβει.  

Δίδυμος

Η κατάχρηση της καλοσύνης σας έχει υπερβεί το όριο και πρέπει να αντιδράσετε. Δεν έχει σημασία αν η αντίδρασή σας πρόκειται να πληγώσει κάποιον που αγαπάτε- αρκετά υποβιβάσατε τον εαυτό σας.
Οι άνθρωποι σε θέσεις εξουσίας μπορεί να σας προκαλέσουν μικροπροβλήματα σήμερα, αλλά στην πραγματικότητα έχουν μεγάλες προσδοκίες από σας.  

Καρκίνος

Μια μεγάλη μετακίνηση βρίσκεται στα σκαριά κι εσείς πρέπει σταδιακά να προετοιμαστείτε για την επικείμενη αλλαγή. Είτε αυτή αφορά εσάς, είτε κάποιο κοντινό σας πρόσωπο, το σίγουρο είναι πως η καθημερινότητά σας θα διαφοροποιηθεί αρκετά.
Άνοδος στον τομέα των ερωτικών- η Αφροδίτη εκτίμησε τις προσπάθειές σας και σας προφυλάσσει από κακοτοπιές.  

Λέων

Την ώρα που εσείς νομίζετε ότι όλα βαίνουν καλώς, κάποια πολύ συγκεκριμένα πρόσωπα σας σκάβουν το λάκκο και μάλιστα χωρίς καμία διακριτικότητα. Ρίξτε μια καλή ματιά στον χώρο εργασίας και κάντε το ξεκαθάρισμα που πρέπει.
Σε καλή φάση τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά σας. Κατά έναν περίεργο τρόπο οι δυο αυτοί τομείς θα συνδεθούν.  

Παρθένος

Η θέση του Δία έχει ως αποτέλεσμα την ενίσχυση της διαίσθησής σας. Ακόμα κι αν τα πράγματα που περιμένετε δεν λεχθούν ευθέως, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε την αλήθεια πίσω από τα μισόλογα και τις αμήχανες παύσεις.
Δώστε έμφαση στους οικογενειακούς δεσμούς- θα σας χρησιμεύσουν σε μεγάλο βαθμό σήμερα.  

Ζυγός

Μην αφήσετε τις περιστάσεις και τις παραινέσεις των γύρω σας να σας επηρεάσουν. Αυτό που πρέπει να εμπιστευτείτε στην παρούσα φάση είναι το ένστικτό σας, ιδίως σε ό, τι έχει να κάνει με τα ερωτικά σας.
Μια παρεξήγηση φτάνει πια στο τέλος της, καθώς η συγγνώμη που περιμένατε θα ζητηθεί με ειλικρινή τρόπο.  

Σκορπιός

Μεγαλειώδη συναισθήματα σας περιμένουν σήμερα, Σκορπιοί κι αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό. Η ησυχία και η ηρεμία που αναζητάτε θα αργήσει λίγο, αλλά όταν έρθει θα αξίζει τον κόπο.
Βοηθήστε εκείνους που σας πολιορκούν ερωτικά να σας κατακτήσουν. Χαμηλώστε τα τείχη που έχετε υψώσει και δείξτε ένα πιο προσιτό προφίλ.  

Τοξότης

Κάποια μυστικά σας έρχονται στην επιφάνεια, Τοξότες και είναι μάταιο να προσπαθήσετε να εμποδίσετε την αποκάλυψη. Ευκαιρία να συμφιλιωθείτε με κάποιες απόκρυφες πτυχές του εαυτού σας και να δείτε τον κόσμο με μια ειλικρινέστερη ματιά.
Ο Κρόνος σας παροτρύνει να δεθείτε περισσότερο με ήδη υπάρχοντες φίλους αλλά και να γνωρίσετε καινούργιους.  

Αιγόκερως

Δεν είναι ανάγκη να περιμένετε σημάδια εξ ουρανού για να αναλάβετε δράση στα ερωτικά, Αιγόκεροι. Η έντονη επιθυμία σας και μόνο είναι αρκετή για να κινητοποιηθείτε και να αφήσετε τις αμφιβολίες κατά μέρος.
Προσοχή στις δημόσιες σχέσεις σήμερα, ένα μικρό λάθος στη συμπεριφορά μπορεί να σας οδηγήσει σε τραγικά αδιέξοδα.  
Υδροχόος
Μετά από πολύ καιρό τολμάτε να πάρετε μεγάλες πρωτοβουλίες και να ρισκάρετε. Το άλμα σας αυτό δεν θα αποδειχτεί άδοξο, αντιθέτως, η τόλμη σας θα επιβραβευτεί με πολλούς τρόπους. Δεν είναι λίγα, άλλωστε, τα άτομα που εντυπωσιάζετε τελευταία.
Εντάσεις στα επαγγελματικά- δυστυχώς τα πράγματα παίρνουν κουραστική τροπή. Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες.
 
Ιχθύς
Η Σελήνη εντείνει τους προβληματισμούς αλλά και την περιέργειά σας πάνω σε μερικά ζητήματα. Ενδεχομένως να ξεπεράσετε το όριο της ευγένειας και των καλών τρόπων (κυρίως στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης), αλλά θα έχετε καλό λόγο.
Δώστε χώρο στα άτομα που βρίσκονται δίπλα σας να αναπνεύσουν. Η πίεση ίσως είναι λίγο μεγάλη.

Πηγή: lifo.gr