Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Ό, τι δεν λύνεται, κόβεται, Κριοί μου και αυτή ακριβώς είναι η τακτική που πρέπει να ακολουθήσετε στα επαγγελματικά σας. Μη συμβιβάζεστε με τη μετριότητα, τη στιγμή που μπορείτε να διαπρέψετε κάπου αλλού.
Νεύρα στα ερωτικά, τα οποία όμως θα καταλαγιάσουν όταν δοθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις. Να είστε ευθείς απέναντι στο/στη σύντροφό σας.  

Ταύρος

Ο Άρης σας φέρνει αντιμέτωπους με μια διένεξη που δεν σας αφορά άμεσα, αλλά μπορεί να έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Ο λεπτός χειρισμός είναι απαραίτητος τη συγκεκριμένη στιγμή- βάλτε τα δυνατά σας να μην εκτεθείτε.
Μην παρεξηγηθείτε αν κάποιος σας μιλήσει απότομα σήμερα- μάλλον κομπλάρει όταν βρίσκεται ενώπιόν σας.  

Δίδυμος

Ένα πρόσωπο του στενού σας κύκλου δεν σας τα λέει καλά, δημιουργώντας σας αμφιβολίες για τα πραγματικά του συναισθήματα. Ο Ερμής ευνοεί το κλίμα σύγχυσης και παρεξήγησης- δεν πρέπει όμως κι εσείς να αφήνετε γελοίες αφορμές να σας αποξενώνουν.
Δώστε λίγη παραπάνω σημασία στην καλοπέρασή σας σήμερα, τη χρειάζεστε περισσότερο από συνήθως.  

Καρκίνος

Η Σελήνη σας βοηθάει να εκμεταλλευτείτε προς το συμφέρον σας το ρομαντισμό που ίπταται στην ατμόσφαιρα. Δεν είναι ανάγκη να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να τηρήσετε, αλλά από την άλλη δεν σας απαγορεύει κανείς να παίξετε λιγάκι.
Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια- σας χρειάζεται περισσότερο απ’ ό, τι νομίζετε.  

Λέων

Ο Κρόνος φέρνει ένταση στη ζωή σας, τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Αντί να εκνευρίζεστε όμως, καλύτερα βρείτε ένα τρόπο να διοχετεύσετε την τωρινή ενέργειά σας προς τις σωστές κινήσεις, που θα σας βγάλουν απ’ τη στασιμότητα.
Οι γυναίκες σε θέση εξουσίας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σας σήμερα.  

Παρθένος

Η επιρροή που σας ασκούν ορισμένα ζώδια σήμερα (ιδιαίτερα οι Ιχθείς) οφείλεται μάλλον στην εξουσία που τους δώσατε εσείς απλόχερα. Μην γκρινιάζετε λοιπόν, αν δεν είστε διατεθειμένοι να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας.
Σε άνοδο τα ερωτικά- φαίνεται ότι η περίπλοκη κατάσταση απλοποιείται αρκετά κι εσείς σταδιακά βγαίνετε απ’ τη δύσκολη θέση.  

Ζυγός

Η αμηχανία με την οποία σας αντιμετωπίζει σήμερα το πρόσωπο που κυριαρχεί στα ερωτικά σας είναι ένδειξη ότι σας κρύβει κάτι. Μήπως τελικά έχουν δίκιο όσοι σας λένε ότι το παίζει σε διπλό ταμπλό;
Διεκδικήστε το δίκιο σας χωρίς να χάσετε την αξιοπρέπειά σας. Ευτυχώς ο Δίας περιορίζει τις συναισθηματικές εκρήξεις.  

Σκορπιός

Ένα πρόβλημα υγείας θα σας βάλει σε βαθιές σκέψεις σήμερα, αλλά η βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου θα ελαφρύνει τη θέση σας αφάνταστα. Αποδώστε τα εύσημα εκεί που πρέπει.
Μια παλιά οικονομική επένδυση (δική σας ή και ξένη) αποδίδει καρπούς και σας ευνοεί χωρίς να το περιμένετε (όχι μόνο στον οικονομικό τομέα).  

Τοξότης

Μια απρόοπτη εξέλιξη στα ερωτικά δημιουργεί μια αντιζηλία με εσάς πρωταγωνιστές. Όσο κολακευτική κι αν είναι αυτή η κατάσταση, θα πρέπει να αντισταθείτε στον πειρασμό να παίξετε με τα συναισθήματα των ατόμων που σας πολιορκούν. Ο κίνδυνος είναι μεγάλος.
Η πλανητική συγκυρία ευνοεί τις ακαδημαϊκές ανησυχίες σας, δίνοντάς τους ευρύ πεδίο έκφρασης.  

Αιγόκερως

Ο Πλούτωνας σας κάνει υποτονικούς σήμερα, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό δεδομένων των έντονων εξελίξεων. Καλύτερα να παρακολουθήσετε την αναταραχή από τα παρασκήνια, παρά να τη ζήσετε στο πετσί σας.
Σε κορυφαίο σημείο η χημεία σας με τους Λέοντες- εκμεταλλευτείτε την όσο μπορείτε και όσο σας επιτρέπουν οι γενικότερες συνθήκες.  

Υδροχόος

Το ‘χετε παρακάνει με την ηττοπάθειά σας, Υδροχόοι και η στάση σας αυτή έχει αρχίσει να σας καταβάλει. Η αξία σας είναι πολύ μεγαλύτερη απ’ ό, τι νομίζετε και μια έκτακτη εξέλιξη στα ερωτικά σας σήμερα θα επανορθώσει την αυτοεκτίμησή σας.
Όπου ακούτε μεγάλα λόγια καλύτερα να κρατάτε μικρό καλάθι. Έχετε πια μεγάλη εμπειρία σ’ αυτό τον τομέα.  

Ιχθύς

Το παράτολμο ερωτικό σας εγχείρημα θα καρποφορήσει τελικά, ενώ όλοι σας διαβεβαίωναν για το αντίθετο. Διασφαλίστε την περιοχή σας και μην αφήσετε τρίτα πρόσωπα να διεκδικήσουν ό, τι με κόπο κερδίσατε.
Καλή μέρα για να εγκαινιάσετε μια νέα σχέση εμπιστοσύνης. Ο κόσμος δεν είναι όσο κακός νομίζετε- αξίζει τον κόπο να ανοιχτείτε.

Πηγή: lifo.gr