Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις του Σαββατοκύριακου για όλα τα ζώδια (6-7 Οκτωβρίου)

Κριός

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα βρείτε επιτέλους τον σωστό τρόπο να ερμηνεύσετε τα αντιφατικά μηνύματα του ερωτικού συντρόφου και τα νεύρα σας μάλλον θα καταλαγιάσουν μετά από μια περίοδο έντασης. Μην αντιδράσετε υπερβολικά, ό, τι κι αν γίνει.

Δώστε μεγαλύτερη έμφαση στο ακαδημαϊκό κομμάτι της ζωής σας- θα βρείτε αρκετές ευκαιρίες ανέλιξης μέσα σ’ αυτό.

 

Ταύρος

Ο Άρης σας ωθεί σε σπατάλες αυτό το διήμερο, τόσο στον συναισθηματικό, όσο και στον οικονομικό τομέα. Μην αφήσετε τις ρευστές περιστάσεις να σας στραγγίξουν, αλλά αν το κάνετε, φροντίστε τουλάχιστον να αξίζει τον κόπο.

Τα ερωτικά σας βελτιώνονται θεαματικά και οι επιλογές σας αυξάνονται μπροστά στα ίδια σας τα μάτια.

 

Δίδυμος

Η Σελήνη σας βοηθάει να βρείτε τους παλιούς, καλούς σας ρυθμούς και να ξεχάσετε τα γεγονότα εκείνα που σας συντάραξαν το τελευταίο διάστημα. Προσοχή, μη γίνετε έρμαιο των προσώπων που μπαίνουν απότομα και ύποπτα στη ζωή σας.

Το κλίμα στο πλαίσιο της οικογένειας καλυτερεύει και μπορείτε τώρα να εκφράσετε τη γνώμη σας δίχως τον φόβο των αντιδράσεων.

 

Καρκίνος

Είναι απολύτως λογικό να φοβάστε την επικείμενη αλλαγή, Καρκίνοι, αλλά είναι μάταιο να προσπαθείτε να την αποτρέψετε. Απολαύστε ό, τι δεν μπορείτε να αποφύγετε- πιστέψτε με- υπάρχουν ευχάριστες πτυχές που δεν γνωρίζετε ακόμα.

Το άγχος στα επαγγελματικά είναι φυσιολογικό στην παρούσα φάση, αλλά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να το ξεπεράσετε.

 

Λέων

Ο Ερμής δυσχεραίνει τις συνεννοήσεις σας αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά η κατάσταση αυτή θα σταθεί αφορμή για να ανακαλύψετε κάποια γνωρίσματα που αγνοούσατε στο άτομο που σας απασχολεί ερωτικά.

Ένας φίλος σας θέτει κάποιο φλέγον ερώτημα και καλά θα κάνετε να σκεφτείτε προσεκτικά προτού δώσετε κάποια απάντηση. Ό, τι κι αν αποφασίσετε, μη βιαστείτε.

 

Παρθένος

Είναι άραγε αργά να ρίξετε τον εγωισμό σας και να επαναπροσεγγίσετε εκείνο το άτομο που έφυγε απ’ τη ζωή σας ξαφνικά; Κανείς δεν ξέρει, αλλά δεν θα πάθετε τίποτα αν δοκιμάσετε να μάθετε.

Προσοχή στις μετακινήσεις και στις εξόδους σήμερα και αύριο- ο κίνδυνος είναι μεγάλος και βρίσκεται πιο κοντά απ’ ό, τι νομίζετε.

 

Ζυγός

Μην παραβλέπετε τα συναισθήματα των άλλων πάνω σε θέματα που σας αφορούν, για κανένα λόγο. Τα πάντα έχουν τη σημασία τους, ακόμα κι αν τώρα δεν είναι η ώρα να αξιοποιήσετε κάθε στοιχείο πρακτικά.

Η Αφροδίτη δίνει νέο αέρα σε ερωτικές ευκαιρίες που χάθηκαν και σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε άλλη μια προσπάθεια προς τη γνωστή κατεύθυνση.

 

Σκορπιός

Ο έρωτας δεν είναι η περίσταση της απόλυτης ειλικρίνειας, Σκορπιοί. Μην βασίζεστε εντελώς στις διαβεβαιώσεις των άλλων- υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να ανακαλύψετε μόνοι σας και δεν θα ειπωθούν ποτέ ευθέως.

Η αυτοπεποίθησή σας στον επαγγελματικό τομέα τονώνεται και ο ορίζοντας διαφαίνεται πιο αισιόδοξος απ’ ό, τι πριν.

 

Τοξότης

Ορισμένες συνήθειές σας έχουν αρχίσει να ενοχλούν το περιβάλλον σας, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο του αυτοπεριορισμού. Ο Δίας ευτυχώς φέρνει πίσω την αρμονία στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Οι μεταπτώσεις της διάθεσής σας θα επηρεάσουν τα ερωτικά σας, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα τα καταδικάσουν.

 

Αιγόκερως

Η επήρεια του Ουρανού έχει ως αποτέλεσμα τη μεγέθυνση του εγώ σας, πράγμα που δεν είναι απαραίτητα κακό αυτή την περίοδο. Θα χρειαστείτε μπόλικη αυτοπεποίθηση για να τα βγάλετε πέρα υπό την παρούσα κοινωνική συγκυρία.

Μην κυνηγάτε τη σχέση για τη σχέση, Αιγόκεροι. Αφήστε τη δέσμευση να έρθει μόνη της, όταν η σχετική ανάγκη προκύψει μέσα σας.

 

Υδροχόος

Αισθάνεστε πιεσμένοι στα ερωτικά και η ανάγκη για διάλειμμα είναι τώρα πιο επιτακτική από ποτέ. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε το καλύτερο δυνατό για την ψυχολογία σας, Υδροχόοι. Για πόσο ακόμη θα ζείτε για τους άλλους ;

Η ενασχόληση με τη γυμναστική και τον αθλητισμό είναι πιο πιθανή από ποτέ και προμηνύει μεγάλο προσωπικό κέρδος.

 

Ιχθύς

Αυτό το Σαββατοκύριακο σας δίνεται η ευκαιρία είτε να δεσμευτείτε, είτε να απαλλαγείτε από μια υποχρέωση (ερωτική ή επαγγελματική) οριστικά. Η μπάλα είναι στο δικό σας γήπεδο και πρέπει να αποφασίσετε προς τα πού θα την κλωτσήσετε.

Χρησιμοποιήστε τα χαρίσματά σας για να ξεφύγετε απ’ τη δύσκολη θέση, Ιχθείς. Δεν θα ‘ναι δύσκολο.

 
Πηγή: lifo.gr