Μετά τις βραβευμένες παραστάσεις της Ομάδας Νάμα στο Επί Κολωνώ, Rottweiler και La Chunga, οι συντελεστές της, φιλοδοξώντας να συνεχίσουν την πετυχημένη πορεία τους, παρουσιάζουν στη Κεντρική Σκηνή το έργο σε 4 πράξεις του Ουρουγουανού Σέρχιο Μπλάνκο «КИЕВ» (Κίεβο) που θα παιχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο πρωτότυπος τίτλος είναι γραμμένος στην κυριλλική γραφή. Σκηνοθετεί η Ελένη Σκότη.  
Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012.  
Το αλληγορικό αυτό έργο, εμπνευσμένο από το Βυσσινόκηπο του Τσέχοφ, προσεγγίζει φιλοσοφικά και υπαρξιακά τη στάση των ανθρώπων, που επέλεξαν την ανοχή, την συνενοχή, ακόμα και την ενεργή συμμετοχή τους στα όσα διαδραματίστηκαν μέσα στις ακραίες και σκοτεινές κοινωνικοπολιτικές περιόδους του 20ο αιώνα . Οι ήρωες του Μπλάνκο, απόγονοι κάποιων από τους Τσεχοφικούς ήρωες, αναζητούν μια διέξοδο-λύτρωση από το παρελθόν τους που στον Βυσσινόκηπο είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται ως ένα δυσοίωνο μέλλον.  

Για το ανέβασμα της παράστασης το αρχικό κείμενο του Ουρουγουανού συγγραφέα διασκευάστηκε και συμπυκνώθηκε, ενώ η δραματουργική επεξεργασία είχε σαν στόχο τον προσδιορισμό πραγματικών χαρακτήρων, που θα κινηθούν όμως μέσα σε αλληγορικές συνθήκες με συμβολισμούς τόσο υπαρξιακούς όσο και πολιτικούς.  

Επίσης, αξιοσημείωτη ιδιαιτερότητα της νέας δουλειάς της Ομάδας Νάμα, είναι η διπλή συνεργασία με την Καρυοφυλιά Καραμπέτη και την Φιλαρέτη Κομνηνού στον ίδιο ρόλο! Ο στόχος είναι η δημιουργία μιας παράστασης με δύο διακριτές εκδοχές ερμηνείας, που να φωτίσουν συμπληρωματικά την ουσία του έργου. Το κοινό μπορεί να πληροφορείται ποια θα υποδυθεί τον ρόλο σε συγκεκριμένη βραδιά επικοινωνώντας με το θέατρο.