Tο φθινόπωρο επιστρέφουμε στις δουλειές μας και βλέπουμε τις σχέσεις μας με άλλο μάτι. Συγχωρούμε λάθη ή αναζητάμε μια νέα σχέση;

Αυτό το φθινόπωρο θα φέρει απρόσμενες αλλαγές στα ερωτικά όλων των ζωδίων. Ποιοι θα παντρευτούν, ποιοι θα χωρίσουν, ποιοι θα δοκιμαστούν;

Ο έρωτας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις και ανατρέπει τα πάντα. Οι ανθρώπινες σχέσεις αλλάζουν. Ο Κρόνος στον Σκορπιό θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά αλλά και σε άλλους τομείς στη ζωή μας. Θα προσπαθούμε να επιβιώσουμε και να συντηρήσουμε τα κεκτημένα μας. Θα υπάρχει αλληλεγγύη ενώ διαφωνίες και εντάσεις θα μειωθούν.

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη είναι στον τομέα του έρωτα και των συναντήσεων. Είτε είσαι μόνη, είτε με σύντροφο, η ερωτική σου ζωή θα είναι επιτυχημένη. Ο Ερμής θα σε βοηθήσει να κάνεις ένα ουσιαστικό διάλογο με το ταίρι σου.
Αν με τον Κρόνο στο Ζυγό ως τις 5 Οκτωβρίου έχεις ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, τα προβλήματα και τις τρικλοποδιές, τότε η σχέση σου θα πάρει μια σοβαρή χροιά. Ανεβαίνεις ψυχολογικά, είσαι ερωτική και παθιασμένη. Πρόσεχε τις παράνομες σχέσεις αν είσαι δεσμευμένη.

Αν χώρισες μέσα σ’αυτό το διάστημα, έχεις πάρει τα μαθήματά σου και από δω και κάτω θα βλέπεις τα πράγματα διαφορετικά. Τραβάς σαν μαγνήτης και είναι πιθανό να βιώσεις ένα μεγάλο έρωτα. Οι προτάσεις θα είναι πολλές και θεωρώ πως θα είναι δύσκολο να μείνεις μόνη. Όλα θα είναι πια πιο εύκολα και η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη. Φρόντισε τα οικονομικά σου. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Αναζητάς την αγάπη, την ποιότητα και όχι την ποσότητα. Όλα τα σενάρια είναι πιθανά στη σχέση σου. Είτε θα τα ξαναβρείς, είτε θα ξεκινήσεις κάτι νέο. Πρόσεχε αλλαγές και αποφάσεις. Η κοινωνικότητά σου είναι σε ψηλά επίπεδα. Κάνε υπομονή με οικονομικές υποθέσεις.

Νοέμβριος: Προσπάθησε να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Η καριέρα είναι το μόνο που σε απασχολεί. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές σε συγγενικές σχέσεις. Πιθανά οικονομικά προβλήματα με συντρόφους.


ΤΑΥΡΟΣ

Αν η κοινή σου ζωή είναι εύθραυστη, η περίοδος αυτή θα είναι προκλητική. Αν η κοινή σου ζωή είναι στέρεη, θα τα καταφέρεις παρά τις διαφωνίες που θα υπάρξουν σε εργασία και οικογένεια. Αν είσαι μόνη, θα είσαι πιο απαιτητική από ποτέ στα ερωτικά.

Ο Κρόνος στο Σκορπιό από τις 6 Οκτωβρίου θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις σου. Τα συναισθήματά σου θα περάσουν από πολλά τεστ ενώ είναι πιθανές και περισσότερες υποχρεώσεις. Αν η σχέση σου είναι προβληματική, θα χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις.

Θα περάσεις πολύ όμορφες στιγμές τον Οκτώβριο. Το πάθος θα ξαναζωντανέψει και ο έρωτας θα είναι εκρηκτικός. Θα έχεις πολλές προτάσεις, θα κάνεις γνωριμίες, θα είσαι ερωτική και αυθόρμητη. Κάτι νέο θα μπει στη ζωή σου. Πρόσεχε τον Νοέμβριο αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Να είσαι εγκρατής γιατί θα βγει στην επιφάνεια ζήλια και κτητικότητα.
Μια νέα σχέση με πορεία έρχεται. Αν είσαι μόνη, όλα αλλάζουν γύρω σου και συ αναζητάς ουσιαστικές, μόνιμες σχέσεις με προοπτική, γι’ αυτό και θα είσαι πολύ επιλεκτική. Αν με τον Κρόνο στο Σκορπιό δημιουργήσεις σχέση, θα έχει διάρκεια. Όλα πρέπει να αντιμετωπίζονται σοβαρά και υπεύθυνα. Βάλε στόχους και υπερασπίσου το αντικείμενο της εργασίας σου. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Θα είσαι πολύ κοινωνική αλλά και επιλεκτική στις σχέσεις σου. Θέλεις ποιότητα και διάρκεια. Επαγγελματικά θα κάνεις νέα ανοίγματα με σταδιακή πρόοδο. Πρόσεχε τα οικονομικά και τις επενδύσεις.

Νοέμβριος: Η καριέρα σε απασχολεί. Μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο. Εντάσεις κορυφώνονται και απελευθερώνεσαι συναισθηματικά με ότι και αν αυτό σημαίνει. Αλλαγές στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σε περιμένει ερωτική ευτυχία. Δίας και Αφροδίτη είναι στο πλευρό σου. Αν έχεις σύντροφο, θα ενισχύσεις το δεσμό σου, αισθηματικά και πνευματικά. Αν είσαι μόνη, θα βρεις τον έρωτα της ζωής σου.

Η συμπεριφορά σου μπορεί να είναι λίγο κυκλοθυμική, είτε όλα θα σου φταίνε είτε θα χαϊδεύεσαι. Σταμάτα να είσαι απαισιόδοξη γιατί όλα θα πάνε καλά. Επικοινωνία, ταξίδια, διασκέδαση θα είναι στο φουλ. Μικρά καβγαδάκια ουσιαστικά θα ενισχύουν τη σχέση σου. Θα περάσεις όμορφες, ερωτικές στιγμές. Πρόσεχε τον Νοέμβριο τα νεύρα σου και την συναισθηματική ισορροπία σου γιατί οποιοσδήποτε καβγάς θα φέρει και οριστική ρήξη.

Με το Δία βοηθό έχεις όλες τις δυνατότητες να δημιουργήσεις κάτι πολύ σοβαρό. Αν είσαι μόνη, τίποτα δεν σε σταματά. Ένας νέος έρωτας θα εμφανιστεί που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης. Φλέρταρε, διασκέδασε έστω και αν προς το παρών δεν σκέφτεσαι να δεσμευτείς.

Τέλη Σεπτεμβρίου, η εξομολόγηση ενός ατόμου σε ξαφνιάζει. Τέλη Οκτωβρίου όλα αλλάζουν και σοβαρεύουν. Έρχεται κάτι πολύ δυνατό που θα ξεχωρίζει. Κάνε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Δώσε βάση στην καριέρα και την εικόνα σου. Τα οικονομικά σου ελαφρώς θα καλυτερέψουν. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Γίνεσαι ανεξάρτητη και βελτιώνεις τον εαυτό σου. Αναθεωρείς και βελτιώνεις σχέσεις. Οι δραστηριότητές σου αυξάνονται και ευνοούνται αλλαγές στην καριέρα. Απολαμβάνεις χαρά και διασκέδαση.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις επηρεάζουν την επικοινωνία σου. Σκέφτεσαι τον εαυτό σου, την εικόνα σου, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Επαγγελματικά θα κάνεις αλλαγές. Πρόσεχε τα οικονομικά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η λάμψη σου τραβάει όλα τα βλέμματα και έχεις τη διάθεση να αφεθείς στο παιχνίδι της γοητείας. Έχεις περάσει πολύ δύσκολα και νιώθεις εξάντληση. Θα επισημοποιήσεις σχέσεις που διατηρείς καιρό ενώ αν είσαι μόνη, έρχεται σχέση με προοπτικές.

Ο Κρόνος στο Ζυγό εδώ και δυο χρόνια σε βάρυνε πολύ. Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου, θα υπάρχει ζήλια, διεκδίκηση αποκλειστικότητας. Από τις 6 Οκτωβρίου με τον Κρόνο στο Σκορπιό, τα πράγματα θα σταθεροποιηθούν. Σταμάτα να γκρινιάζεις γιατί ο έρωτας θα είναι στο πλευρό σου.

Τον Οκτώβριο, με τη συζήτηση, θα λύσεις προβλήματα σχέσεων. Θα υπάρχει καλή επικοινωνία και η σχέση σου θα καλυτερέψει. Τον Νοέμβριο θα έρθουν μοιραία θετικά γεγονότα. Αν είσαι μόνη, τον Οκτώβριο θα είσαι πιο αισιόδοξη, θα κάνεις νέες γνωριμίες, θα υπάρξουν εξελίξεις και πολύ πάθος. Μέσω ενός ταξιδιού, ένας νέος έρωτας έρχεται που θα σε οδηγήσει σε νέα μονοπάτια. Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον! Δεν φαντάζεσαι τις αλλαγές που θα βιώσεις μέσα στο Νοέμβριο.
Σχέσεις με παιδιά θα σε απασχολήσουν. Είσαι ακόμα σε ένα μεταβατικό στάδιο. Εκμεταλλεύσου τη δημιουργικότητα και την έμπνευσή σου. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Σε απασχολεί το σπίτι και η οικογένεια και προσπαθείς να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Η δημιουργικότητά σου είναι στα ύψη. Οι σχέσεις σου θα είναι πιο αρμονικές και θα επιθυμείς χαρά και διασκέδαση.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις θα φέρουν αλλαγές. Οι επιθυμίες σου θα αλλάξουν. Μια νέα εικόνα θα βγάλεις προς τα έξω. Τα οικονομικά σου θα πάρουν μια άλλη πορεία. Αλλάζεις τρόπο σκέψης και στρατηγική. Μην ρισκάρεις πουθενά.


ΛΕΩΝ

Μια νέα εποχή ξεκινάει σε προσωπικά και επαγγελματικά και θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μη βιάζεσαι.
Έχεις πολλά ερωτικά σχέδια στο μυαλό σου. Αυτό το έντονο συναισθηματικά κλίμα μπορεί να σε κάνει να χάσεις το μπούσουλα. Μετρίασε τα πάθη σου για να αποφύγεις λάθη. Ξεσηκώνεις και παρασύρεις κόσμο. Ζήλιες και υπερβολικές απαιτήσεις είναι πιθανά σενάρια.

Τον Οκτώβρη θα ερωτοτροπείς και θα διασκεδάζεις ενώ το σεξ θα είναι στην κορυφή. Θα ζήσεις νέες εμπειρίες. Οι θαυμαστές σου αυξάνονται και με δυσκολία μένεις πιστή. Προσοχή τον Νοέμβριο, ας είσαι διπλωματική γιατί έρχονται ανατροπές και απρόσμενες εξελίξεις. Στις εκλείψεις θα βρεις λύσεις.

Αν είσαι μόνη, γοητεύεις, προκαλείς, τολμάς και κάνεις νέες γνωριμίες. Παθιάζεσαι και φτάνεις στην υπερβολή. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό από τον Οκτώβριο αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου. Θα έχεις πολλές και δυνατές συγκινήσεις. Με τον ανάδρομο Ερμή τον Νοέμβριο, έρχεται ένας έρωτας από τα παλιά και κάνεις ξεκαθαρίσματα. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Είσαι συγκρατημένα αισιόδοξη. Οι ευθύνες σου αυξάνονται. Θα αποκτήσεις φήμη και τα οικονομικά σου θα καλυτερέψουν. Διώξε από τη ζωή σου οτιδήποτε σε στεναχωρεί.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις σε ωθούν να ασχοληθείς με το σπίτι, την οικογένεια και την καριέρα. Προσπάθησε να είσαι ήρεμη γιατί οι σχέσεις σου θα δοκιμαστούν. Πρέπει να αποφύγεις εκρήξεις και αντιπαραθέσεις καθώς και οτιδήποτε ριψοκίνδυνο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είσαι συναισθηματικά διαθέσιμη, η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο επικοινωνιακή και παθιασμένη. Μπορείς να ελπίζεις πολλές ερωτικές χαρές, ένα γάμο ή μια αποφασιστική συνάντηση. Ξέρεις πολύ καλά που βρίσκεσαι και τι θέλεις. Τα δύσκολα πέρασαν. Βέβαια, ο Ποσειδώνας σε κάνει πολλές φορές να φαντασιώνεσαι και να απομακρύνεσαι από την πραγματικότητα. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινά για την αισθηματική σου ζωή.

Ο Οκτώβριος είναι πολύ ευνοϊκός για νέα σχέδια και τον έρωτα. Προσοχή τον Νοέμβριο γιατί κάποια προβλήματα σε εργασία και οικονομικά μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Θα υπάρξουν εντάσεις και πιθανές ανατροπές.

Αν είσαι μόνη, περνάς ένα μεταβατικό στάδιο αλλά αργά και σταδιακά ο έρωτας μπαίνει στη ζωή σου. Ένας έρωτας που θα σε ανεβάσει στον ουρανό. Από τα μέσα Νοεμβρίου μια σχέση θα σε κάνει να ξεχάσεις τα πάντα. Νέες γνωριμίες και προτάσεις είναι πιθανές. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.
Επαγγελματικά θα έχεις πολλές υποχρεώσεις και θα αλλάξεις τις συνήθειές σου. Αναλυτικά :

Οκτώβριος: Απρόβλεπτα έξοδα μπορεί να σε οδηγήσουν σε αλλαγές. Απέφυγε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο. Θα περνάς καλά ερωτικά αλλά παράλληλα θα βλέπεις τις καταστάσεις με σοβαρότητα. Ένα είναι βέβαιο: δεν θα περνάς απαρατήρητη.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου. Θα γίνουν ανακατατάξεις που θα σε πάνε μπροστά. Νέες πηγές εισοδήματος θα έρθουν. Φρόντισε την ηρεμία και την ξεκούρασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Αν με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, η σχέση σου άντεξε, τότε μη φοβάσαι. Σιγά-σιγά τα προβλήματα θα εξαφανιστούν και συ θα τα βλέπεις όλα πιο ώριμα και πιο σοβαρά. Η σχέση σου θα γίνει πιο ουσιαστική, πιο σταθερή και θα έχει καλές προοπτικές. Τον Νοέμβριο θα υπάρχει πολύ ρομαντισμός και τρυφερότητα ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και σε πιο σοβαρές δεσμεύσεις.

Αν είσαι μόνη και ύστερα απ’όλα τα εμπόδια που πέρασες εδώ και δυο χρόνια, θα βλέπεις πια τα πράγματα διαφορετικά και θα αναζητάς το καλύτερο. Διώχνεις ότι σ’έχει πληγώσει στο παρελθόν και τον Νοέμβριο φλερτάρεις ατελείωτα. Μέσω κάποιας δραστηριότητας ή ταξιδιού θα γνωρίσεις τον έρωτα που περίμενες. Οι προσδοκίες σου θα εκπληρωθούν και θα ανακουφιστείς. Οι ταλαιπωρίες απομακρύνονται. Μια σχέση με προοπτική θα εξελιχθεί μέχρι το τέλος φθινοπώρου.

Ευνοείται το κλείσιμο εκκρεμοτήτων σε νομικά και οικονομικά, η επικοινωνία και τα ταξίδια. Ο Κρόνος θα σου δώσει την ανάγκη σταθερότητας και αφοσίωσης. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Θα έχεις δύναμη και αυτοπεποίθηση. Τα οικονομικά σου πάνε καλά αλλά πρόσεχε τα έξοδά σου. Σχέσεις και συνεργασίες είναι αρμονικές. Δημιουργείται σταθερότητα.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις επηρεάζουν τα οικονομικά σου. Θα κάνεις αλλαγές όπως και στην καριέρα. Κάποιοι φίλοι θα φύγουν από τη ζωή σου. Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στην οικογενειακή και συναισθηματική σου ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εντοπίζεις τις ανάγκες σου και ανοίγουν πόρτες στην συναισθηματική σου ζωή. Μια νέα γνωριμία εξελίσσεται μέχρι το τέλος του φθινοπώρου. Η Αφροδίτη θα σε σπρώξει να δώσεις προτεραιότητα στην κοινή σου ζωή. Θα κάνεις ότι περνάει από το χέρι σου για να βελτιώσεις τη σχέση σου και θα έχεις πολύ καλά αποτελέσματα. Αν είσαι μόνη, αυτή η περίοδος θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για μια συνάντηση όλο υποσχέσεις.

Ο Οκτώβριος θα είναι ανάλαφρος και κοινωνικός. Ο Κρόνος στο ζώδιό σου από τις 6 δεν χρειάζεται να σε πανικοβάλλει. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα έχεις προβλήματα ή θα χωρίσεις. Θα δεις όμως με μεγαλύτερη σοβαρότητα και ωριμότητα την αισθηματική σου ζωή. Τα συναισθήματά σου θα περάσουν δυσκολίες και θα τεστάρεις τη σχέση σου. Πρέπει να είσαι υπεύθυνη πια.

Τον Νοέμβριο θα πάρεις αποφάσεις και θα κάνεις αλλαγές για να ανανεωθείς. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να φέρει καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Τον Δεκέμβριο σταθεροποιείς τη σχέση σου. Αν είσαι μόνη, έχεις δύναμη και σεξουαλικότητα τώρα αλλά παράλληλα και μια εγκράτεια. Με τον Κρόνο στο ζώδιό σου θα αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αισθηματική σου ζωή. Θέλεις κάτι σταθερό αλλά μη βιάζεσαι. Ότι ξεκινήσει τώρα, θα έχει πορεία. Οι εκλείψεις του Νοεμβρίου θα φέρουν μοιραία, καρμικά γεγονότα. Έρχεται ένας έρωτας δίχως τέλος. Τα όνειρά σου θα αλλάξουν. Θα ανασυντάξεις τις δυνάμεις σου, θα επεκταθείς και θα αντιμετωπίσεις όλες τις δυσκολίες. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Αναζητάς την τελειότητα στον έρωτα, σκέφτεσαι πολύ αλλά έτσι διώχνεις το ρομαντισμό. Θέλεις απολαύσεις. Νέες ευκαιρίες έρχονται στην καριέρα. Μην ανοίγεσαι οικονομικά και μην είσαι αυτοκαταστροφική. Κάνε διορθωτικές κινήσεις με σωστό τρόπο.

Νοέμβριος: Συναισθηματικά νιώθεις μόνη. Οι ευθύνες σου αυξάνονται. Οι εκλείψεις σε ωθούν σε επαναπροσδιορισμούς. Έρχονται ανακατατάξεις σε καριέρα και ακίνητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης θα ξυπνήσει τη σεξουαλικότητά σου, τον αισθησιασμό σου και την ανάγκη σου να γοητεύεις. Αν έχεις ταίρι, ο σύντροφός σου θα επωφεληθεί. Θα βλέπεις όλα τα καλά του, θα σας ενώνουν πολλά ενώ η επικοινωνία και οι συζητήσεις θα βρίσκονται σε καλό επίπεδο. Αν είσαι μόνη, θα είσαι περιπετειώδης.

Καριέρα και οικονομικά θα σε απασχολούν πολύ ή μπορεί κάποιες στιγμές να θέλεις την ανεξαρτησία σου. Ο Άρης θα σε βοηθά να αντιμετωπίζεις τα πάντα. Προσοχή τον Νοέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή γιατί θα υπάρχουν διαφωνίες που μπορεί να φέρουν μια οριστική ρήξη.

Αν είσαι μόνη, προκλήσεις και φλερτ ανεβάζουν τη διάθεσή σου στα ύψη. Είσαι κοινωνική, εξωστρεφής αλλά δεν επιθυμείς ακόμα δέσμευση. Ο Οκτώβριος κρύβει πάθη και ερωτισμό. Τον Νοέμβριο με τον ανάδρομο Ερμή είναι πιθανή μια συνάντηση με έρωτα από το παρελθόν με τον οποίο είχες αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς. Μια επανασύνδεση τότε είναι πιθανή. Αυτός ο μήνας φέρνει ανατροπές, πάθη, μοιραία γεγονότα, δυνατά συναισθήματα.

Είναι ένα μεταβατικό διάστημα και θα διαδραματιστούν μεγάλες αλλαγές. Υπάρχουν ασάφειες σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Ο Κρόνος στο Σκορπιό θα επηρεάσει τη φυσική και ψυχική σου κατάσταση. Μπορεί να εμπλακείς σε παράλληλες σχέσεις που θα ξεκαθαρίσουν στο τέλος του φθινοπώρου. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Βλέπεις τα πράγματα πιο πνευματικά. Η καριέρα σου θα ευνοηθεί και θα αναζητάς περισσότερα χρήματα για να καλύψεις τις ανάγκες σου. Θα κάνεις τις αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου με επιτυχία. Απαιτείται περισσότερη δουλειά.

Νοέμβριος: Έχεις την ενέργεια και τη δύναμη να κατακτήσεις τα πάντα. Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στον τρόπο σκέψης σου. Σχέσεις και συνεργασίες δοκιμάζονται. Προσπαθείς να ξεπεράσεις τις φοβίες σου. Χαλάρωσε και μην παίρνεις σοβαρές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη θα μπεις σε μια σημαντική και θετική φάση στον ερωτικό τομέα. Οι σχέσεις σου αναζωπυρώνονται και δίνεις προσοχή σε νέες γνωριμίες. Αν έχεις σύντροφο, θα πάρεις μια ανάσα εκτός και αν βασιλεύει η δυσαρμονία όπου τότε είναι πιθανή μια ρήξη. Θα βρεις λύση στα προβλήματά σου, θα δεθείς περισσότερο ενώ είναι πιθανές και μικρές αποδράσεις. Αν είσαι μόνη, η περίοδος θα είναι μεγαλοπρεπής, τα άστρα σου υπόσχονται μια ρομαντική και πολύ παθιασμένη συνάντηση. Η κοινωνικότητά σου θα είναι στα ύψη ενώ θα έχεις ευκαιρίες για τη δημιουργία μιας εγκεφαλικής σχέσης μέσω ενός ταξιδιού ή με άτομα από απόσταση.

Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, οι επιθυμίες και τα θέλω σου θα πραγματοποιηθούν ενώ θα έρθουν και αλλαγές. Οι σκέψεις σου αλλάζουν και έρχεται κάτι ουσιαστικό στη ζωή σου. Θα πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον σου. θα προσαρμοστείς αργά και σταθερά. Θα διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου.
Ο Νοέμβριος είναι φλογερός, έχει πάθος, δυναμισμό και πολλές κατακτήσεις. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Σεξ και ασφάλεια είναι σημαντικά για εσένα. Θα έχεις επιτυχίες στην καριέρα σου. Αλλαγές φέρνουν καλά αποτελέσματα. Απέφυγε οτιδήποτε ριψοκίνδυνο, τα ταξίδια και πρόσεχε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Νοέμβριος: Με τις εκλείψεις, θα βλέπεις σχέσεις και φιλίες με σοβαρό μάτι. Μην εμπλέκεσαι σε επικίνδυνες καταστάσεις. Μείνε ασφαλής. Ο μήνας είναι ταραχώδης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επισημοποιείς μια σχέση ή κάνεις μια νέα γνωριμία που αλλάζει τη ζωή σου. Αν έχεις σύντροφο, η σχέση σου θα είναι πιο στέρεη και πιο δεμένη. Αν είσαι μόνη, ο έρωτας θα είναι στο κέντρο των ενδιαφερόντων σου. Εκτός από το ταμπεραμέντο σου και τις τυχαίες συναντήσεις, η Αφροδίτη μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σοβαρή δέσμευση, σε μια νέα σχέση ή να αυξήσει τις περιπετειούλες. Θα νιώθεις μεγαλύτερη ασφάλεια και θα είσαι δημιουργική. Θα θέλεις να προχωρήσεις τη σχέση σου παρακάτω. Θα περνάς όμορφες, ερωτικές στιγμές. Θα γίνουν αλλαγές και θα ανανεωθείς.

Προσοχή το Νοέμβριο. Μπορεί να έρθουν μοιραίες ανατροπές. Αν είσαι μόνη, θα συνειδητοποιήσεις τι θέλεις να κρατήσεις και τι όχι. Όλα θα αλλάξουν. Θα κάνεις σχέση. Μηνύματα, γνωριμίες, προτάσεις θα πέφτουν βροχή το Νοέμβριο. Όμως εσύ πρέπει να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Η μοναξιά θα είναι μια ανάμνηση.

Θα έχεις πολλές οικογενειακές και επαγγελματικές υποχρεώσεις. Τα οικονομικά σου θα βελτιωθούν. Τα σχέδιά σου θα είναι αποτελεσματικά. Αναλυτικά:

Οκτώβριος: Θα είσαι ρομαντική και ευτυχισμένη. Ερωτικές εμπλοκές με άτομα από το εργασιακό περιβάλλον είναι πιθανές. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη. Άγχος σε διακατέχει. Προσπαθείς να συνδυάσεις έρωτα με καριέρα.

Νοέμβριος: Οι εκλείψεις επηρεάζουν την καριέρα σου. Έρχονται αλλαγές, χαλάρωσε. Κάποια κρίση με το σύντροφό σου απαιτεί υπομονή όσο και αν έχεις τη διάθεση για ξεκαθαρίσματα.

ΙΧΘΥΣ

Η Αφροδίτη θα είναι στο πλευρό σου και ο Άρης θα σε στηρίζει. Είναι ευλογημένη περίοδος για την αισθηματική σου ζωή. Μην αφήσεις τα μικρά προβληματάκια σε άλλους τομείς της ζωής σου να ποδοπατήσουν τον έρωτά σου. Ξέχνα τις έγνοιες στα χέρια του αγαπημένου σου.

Νιώθεις οικονομική ανασφάλεια. Μην μπερδεύεσαι με ανθρώπους που σε εκμεταλλεύονται. Οι προσδοκίες σου θα πραγματοποιηθούν. Η περίοδος είναι λίγο μεταβατική. Θα ήθελες τα πράγματα να είναι λίγο διαφορετικά. Άλλοτε εξιδανικεύεις και άλλοτε περιμένεις αλλαγές. Ο Ποσειδώνας δεν σ’αφήνει να δεις την πραγματικότητα. Μπορεί να παίζεις σε πολλά ταμπλό, όμως, στα μέσα του Οκτώβρη επιλέγεις με ποιον θα συνεχίσεις τη ζωή σου.
Τον Οκτώβριο θα νιώθεις όμορφα και ρομαντικά. Ο Νοέμβριος θέλει προσοχή γιατί φέρνει καβγάδες και ρήξη. Χρειάζεται ακόμα δουλειά στη σχέση σου.

Αν είσαι μόνη, θα ξεπεράσεις το παρελθόν, θα κάνεις ουσιαστικά πράγματα και νέες γνωριμίες. Ο Οκτώβριος είναι καλός μήνας για τη δημιουργία μιας νέας σχέσης, όμως, πρέπει να είσαι εγκρατής μέχρι να γνωρίσεις καλά τον άνθρωπο που έχεις στο πλάι σου. Τον Νοέμβριο έχεις ανησυχίες και υπερένταση, έρχονται ανατροπές. Μη φοβάσαι, η νέα χρονιά θα είναι δική σου. Αναλυτικά :

Οκτώβριος: Η κοινωνικότητά σου αυξάνεται. Ερωτικά θα έχεις επιτυχίες, αλλάζει ο τρόπος σκέψης σου. Ασχολείσαι με την καριέρα σου, σε στηρίζουν, αποκτάς φήμη και ενισχύεις τα οικονομικά σου. Προσοχή σε παρεξηγήσεις.

Νοέμβριος: Θα κάνεις μετακινήσεις. Γεγονότα θα είναι αντίθετα με τα πιστεύω σου. θα υπάρξουν ανακατατάξεις. Η οικογενειακή σου ζωή θα περάσει κρίση. Ξεκουράσου και χαλάρωσε.

Πηγή: missbloom.gr