current views are: 1

8 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση04:21

Έχεις άστρα… 8 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Οκτωβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:21’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Οκτωβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Σήμερα οι Λέοντες έχουν βαλθεί να σας κατακτήσουν, Κριοί, αλλά δεν οφείλετε να τους διευκολύνετε καθόλου. Ας αποδείξουν επιτέλους την αξία τους όσοι θέλουν να σας κερδίσουν, αρκετή βοήθεια τους δώσατε εσείς.
Η μέρα ενδείκνυται για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και τη διευθέτηση των μικρών λεπτομερειών που σας είχαν ξεφύγει προηγουμένως.  

Ταύρος

Αν έχετε αμφιβολίες για τις σεξουαλικές προτιμήσεις κάποιου, δεν είναι ανάγκη να βασανίζετε το μυαλό σας. Ρωτήστε τον ευθέως. Πού ξέρετε, η ειλικρίνειά του μπορεί να σας εκπλήξει και να σας γλιτώσει από ένα μεγάλο μπέρδεμα.
Ο Κρόνος ανοίγει το δρόμο της επαγγελματικής καινοτομίας και θα είναι λάθος να μην τον διαβείτε με αυτοπεποίθηση.  

Δίδυμος

Η Σελήνη ξυπνάει κάποιες καταπιεσμένες επιθυμίες σας και αυτό ενδέχεται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις σας τόσο με τους φίλους, όσο και με τους ερωτικούς σας συντρόφους. Διεκδικήστε αυτό που έχετε ανάγκη, αλλά μην υπερβάλετε κιόλας.
Μη βιαστείτε να κριτικάρετε ό, τι δεν σας κάθεται καλά με την πρώτη ματιά. Δώστε του λίγο χρόνο.  

Καρκίνος

Η συμπεριφορά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σας θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σπάσει τον πάγο που είχε δημιουργηθεί άθελά σας. Εκμεταλλευτείτε την αποκατάσταση της σχέσης εκφράζοντας όλα εκείνα τα συναισθήματα που πριν καταπιέζατε.
Προσοχή στα οικονομικά σήμερα- οι μεγαλεπήβολες κινήσεις δεν είναι για εσάς σ’ αυτή τη φάση.  

Λέων

Η μέρα μπορεί να ξεκινήσει με χαμηλά επίπεδα ενέργειας, αλλά στην πορεία θα βρείτε το απαραίτητο κίνητρο για να διαχειριστείτε τα φλέγοντα ζητήματα που προκύπτουν στον τομέα των αισθηματικών. Μην απελπίζεστε προτού οι αντίπαλοι δείξουν όλα τους τα χαρτιά.
Μια παρεξήγηση με κάποιο σημαντικό φίλο θα λυθεί σχετικά ανώδυνα σήμερα.  

Παρθένος

Το μονοπάτι της απάθειας δεν είναι το σωστό για σας, Παρθένοι και σύντομα θα το καταλάβετε. Μη γυρίζετε την πλάτη σε ό, τι σας φέρνει δυσφορία (ερωτικό ή πρακτικό θέμα). Καλύτερα να το αντιμετωπίσετε πρόσωπο με πρόσωπο.
Η Αφροδίτη δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να ευδοκιμήσει αυτό που ξεκίνησε σχετικά αδύναμα στον ερωτικό τομέα.  

Ζυγός

Η ένταση στο σπίτι κορυφώνεται, πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσετε δυναμικά τα προβλήματα που συνηθίζετε να κρύβετε κάτω απ’ το χαλί. Ή τώρα ή ποτέ, Ζυγοί.
Αινιγματική η κατάσταση στα ερωτικά σας- ίσως πρέπει να δώσετε περισσότερα στοιχεία στην αντίπερα όχθη, για να λάβετε τις απαντήσεις που ζητάτε.
 
Σκορπιός
Μη χρησιμοποιήσετε και μη δείξετε από τώρα όλα σας τα όπλα, Σκορπιοί. Σας περιμένουν αρκετές δοκιμασίες ακόμα και το στοιχείο της έκπληξης και του αιφνιδιασμού δεν χάνει ποτέ την αξία του.
Ο Ερμής ανασύρει από το παρελθόν ένα ξεχασμένο φλερτ και το ενδεχόμενο της δεύτερης ευκαιρίας δε μοιάζει τόσο μακρινό πια.  

Τοξότης

Σήμερα είστε πραγματικά πολυάσχολοι και ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε στα προσωπικά είναι λίγος, άρα πολύτιμος. Μην αναλωθείτε σε κόντρες και τσακωμούς χωρίς τέλος, είναι δώρο άδωρο.
Μην κάνετε σα να μη βλέπετε το ερωτικό κύμα που καταφθάνει, κανείς δεν κερδίζει εθελοτυφλώντας. Προετοιμαστείτε κατάλληλα από ψυχολογικής και πρακτικής πλευράς.  

Αιγόκερως

Έχετε αρχίσει να παραμελείτε ένα ορισμένο πρόσωπο (αλλά και τα σχέδια που κάνατε για/με αυτό) και η αντίδραση που θα λάβετε δεν θα είναι καθόλου ήρεμη. Μην κάνετε στους άλλους ό, τι δεν θέλετε να σας κάνουν, Αιγόκεροι.
Επιτέλους η ένταση στη δουλειά αποφορτίζεται και μπορείτε πάλι να συνεννοηθείτε πολιτισμένα.  

Υδροχόος

Μην αποθαρρύνεστε από ένα ή δυο κακά ραντεβού, Υδροχόοι. Κανείς δεν είπε ότι θα είναι εύκολο να βρείτε αυτό ακριβώς που αναζητείτε. Μήπως όμως πρέπει να χαμηλώσετε λίγο τα standards σας;
Kάντε έναν κόπο και ψάξτε για λίγο πέρα απ’ το στενό οπτικό σας πεδίο. Δεν θα βελτιωθεί τίποτα αν παραμείνετε βυθισμένοι στον καναπέ σας.  

Ιχθύς

Έχει μεγάλη σημασία σήμερα να ρυθμίσετε τις ταραγμένες σχέσεις σας με την οικογένεια. Μπορεί να μην το διακρίνετε τώρα, αλλά αυτή είναι η βάση και η προϋπόθεση της επιτυχίας σας στους τομείς που σας απασχολούν.
Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας στον έρωτα, το οποίο δε συντάσσεται απαραίτητα με την κοινή λογική.

Πηγή: lifo.gr