current views are: 1

9 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση04:55

Έχεις άστρα… 9 Οκτωβρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Οκτωβρίου 2012)

Δημοσίευση 04:55’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Οκτωβρίου 2012)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Οκτωβρίου 2012)
Κριός
Σίγουρα η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να προβείτε σε ακρότητες, Κριοί. Μείνετε στον ασφαλή για εσάς δρόμο, συναναστραφείτε τα πρόσωπα που γνωρίζετε καλά και αφήστε τους πειραματισμούς για αύριο (ή καλύτερα μεθαύριο).
Φροντίστε να είστε σαφείς στις ερωτικές σας διατυπώσεις, γιατί ο Ερμής προκαλεί παρανοήσεις κάθε είδους.  

Ταύρος
Ξεφύγετε απ’ τα συνηθισμένα, Ταύροι και δεν θα το μετανιώσετε. Από το να κάθεστε μόνοι στο σπίτι και να βράζετε στο ζουμί σας, καλύτερα να βγείτε και να ρισκάρετε. Τουλάχιστον θα έχετε μπόλικες ιστορίες να λέτε ύστερα.
Μεγάλη προσοχή στον προγραμματισμό σας σήμερα- κάθε λεπτό είναι πολύτιμο και πρέπει να το διαχειριστείτε προσεκτικά.  

Δίδυμος
Δυσκολεύεστε να αποτινάξετε το παρελθόν που σας κρατάει δέσμιους και δεν σας αδικώ, Δίδυμοι. Οι σχέσεις που δημιουργήσατε είναι πολύ δυνατές για να σπάσουν σε ένα βράδυ, αλλά από την άλλη το μέλλον σας δεν μπορεί να περιμένει για πάντα. Για να αρχίσει κάτι νέο, πρέπει να τελειώσει κάτι παλιό.
Εντάσεις στα οικογενειακά, που θα ξεπεραστούν με μια απλή συζήτηση.  

Καρκίνος
Έχετε σκεφτεί ότι η απάντηση στις αναζητήσεις σας μπορεί να βρίσκεται μπροστά στα μάτια σας, αλλά εσείς αρνείστε να την αντικρίσετε; Μην υποτιμάτε τα κοντινά σας πρόσωπα και μην ονειρεύεστε ουτοπικές καταστάσεις, Καρκίνοι.
Η Αφροδίτη ενισχύει το φλερτ (από και προς την κατεύθυνσή σας) ενώ το επικοινωνιακό σας χάρισμα θα φανεί σήμερα εξαιρετικά χρήσιμο.  

Λέων
Δεν μπορείτε να συνεχίσετε να ζείτε με υποθετικά σενάρια, Λέοντες. Πρέπει να βγείτε στην ενεργό δράση, να ρισκάρετε και να κάνετε επιτέλους τις δικές σας, απτές διαπιστώσεις. Ο Δίας ευνοεί τους τολμηρούς.
Μην επιμείνετε πολύ αν δείτε τη συζήτηση να εξελίσσεται σε καυγά. Υποχωρήστε και θα δείτε πως στο τέλος θα δικαιωθείτε.  

Παρθένος
Τα χρήματα δεν πρέπει να είναι η κινητήριος δύναμή σας, αλλά σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να αφήσετε κανένα να σας εκμεταλλευτεί οικονομικά. Δουλέψατε υπερβολικά πολύ για να δείτε τον κόπο σας να εξατμίζεται.
Αλλαγές στα ερωτικά, που απ’ ό, τι φαίνεται, γίνονται προς το καλύτερο. Μην αντιστέκεστε στο θετικό κύμα που έρχεται.  

Ζυγός
Ο Άρης στήνει καυγάδες σήμερα και δεν θα καταφέρετε να του γλιτώσετε, όσο κι αν απεχθάνεστε την ένταση. Καλώς ή κακώς, σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις και ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία.
Νέες ευκαιρίες σας παρουσιάζονται στα επαγγελματικά, που όμως χρήζουν προσεκτικής διαχείρισης. Μη βιαστείτε να αποφασίσετε.  

Σκορπιός
Έχετε αφήσει μια κατάσταση να παρατραβήξει, Σκορπιοί (είτε από αμέλεια, είτε επίτηδες), αλλά έχει φτάσει το πλήρωμα του χρόνου να φερθείτε υπεύθυνα. Κάποιος κρέμεται από τα χείλη σας για μια απάντηση και δεν πρέπει να τον βασανίσετε άλλο.
Η παρεξήγηση με κάποιο κοντινό σας φίλο φτάνει στο τέλος της και επιτέλους απαλλάσσεστε από ένα μεγάλο βάρος.
 
Τοξότης
Μην αφήνετε τον φόβο να σας κυριεύσει τώρα που πήρατε μπρος, Τοξότες. Ο Κρόνος είναι με το μέρος σας και πολλές εντυπώσεις είναι ήδη κερδισμένες, χωρίς εσείς να το γνωρίζετε. Τα πράγματα είναι καλύτερα απ’ όσο δείχνουν.
Ένα θέμα υγείας θα σας ανησυχήσει και θα σας δώσει το έναυσμα να διευρύνετε αρκετά το πεδίο των προβληματισμών σας.  

Αιγόκερως
Η ατμόσφαιρα ηλεκτρίζεται ανάμεσα σε σας και το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου, πράγμα εντελώς φυσιολογικό τη δεδομένη στιγμή. Μην ξεχνάτε όμως ότι κάποια στιγμή ο πάγος θα σπάσει και το θέμα της οικειότητας θα προκύψει, είτε το ζητήσετε είτε όχι.
Στασιμότητα στα επαγγελματικά- η ώθηση που ζητάτε δεν έρχεται ακόμα.  

Υδροχόος
Η κατάσταση στα ερωτικά είναι μπερδεμένη και εσείς αισθάνεστε αρκετά πιο πιεσμένοι απ’ ό, τι παλαιότερα. Η Αφροδίτη όμως σας βοηθάει να απομυθοποιήσετε κατά κάποιο τρόπο τα τεκταινόμενα και να τα διακωμωδήσετε όπου και όταν αυτό είναι δυνατό.
Μην αφήνετε κανέναν στην αναμονή- δώστε μια απάντηση, όσο σκληρή κι αν είναι.  

Ιχθύς
Μην περιμένετε κάποιον να σας ανακαλύψει, Ιχθείς, γίνετε οι μάνατζερ του εαυτού σας. Τολμήστε να διεκδικήσετε αυτό που σας αναλογεί- ο ανταγωνισμός είναι υπέρ σας και θα σας βοηθήσει να ανεβάσετε την αυτοεκτίμησή σας.
Ένα περιστατικό στη δουλειά θα σας βάλει σε σκέψεις σχετικά με μια πρόσφατη απόφασή σας πάνω στα αισθηματικά.  

Πηγή: lifo.gr