Για όσους κρίνουν τολμηρό, το εγχείρημα του Δάνη Κατρανίδη να αναμορφώσει το γνωστό θέατρο Μέλι της πλατείας Βικτωρίας και να το μετονομάσει σε Πόλη Θέατρο, σε μια κρίσιμη οικονομικά περίοδο, ο ίδιος δίνει μια εύστοχη και πέρα για πέρα ρεαλιστική απάντηση:
« Οι ηθοποιοί ζούμε μόνιμα υπό καθεστώς κρίσης δεδομένου ότι δυο φορές το χρόνο είμαστε άνεργοι. Έχουμε μάθει να ζούμε με την αγωνία της επιτυχίας αλλά και με τη σκέψη της επόμενης κίνησης ακόμα κι όταν  η παράσταση στην οποία παίζουμε πάει καλά. Κανείς δεν μπορεί να μας εξασφαλίσει την επόμενη δουλειά».

Ο γνωστός ηθοποιός γνωρίζει τον επιχειρηματικό θεατρικό στίβο, εκ των έσω, ήδη από τη δεκαετία του ’80 και φαίνεται αισιόδοξος για το βήμα το οποίο πραγματοποιεί, έχοντας σαν στόχο να δώσει την ευκαιρία σε νέες ομάδες και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τη δουλειά τους. Αυτή τη στιγμή το θέατρο αλλά και το πρόγραμμα των παραστάσεων βρίσκονται υπό διαμόρφωση.

Αν όλα πάνε καλά το Πόλη Θέατρο θα σηκώσει αυλαία το μήνα Νοέμβριο. Όσο για τον ίδιο το Δάνη Κατρανίδη, θα ανέβει στο θεατρικό σανίδι για να πρωταγωνιστήσει-άγνωστο μέχρι στιγμής σε ποιο έργο- τον Ιανουάριο του 2013.

πηγή: athinorama