Στο Θέατρο ELIART, θα ανεβεί εφέτος απο την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, το έργο «Αίμα στο Χιόνι» του βρετανού συγγραφέα Philip Ridley, με πρωταγωνιστές την Δήμητρα Νομικού και τον Κώστα Ζέκο.
Το «Αίμα στο Χιόνι» είναι η ελληνική μεταφορά του θεατρικού «Vincent River» που ανέβηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2000.

Το έργο ξετυλίγεται σε κάποιες υποβαθμισμένες περιοχές του ανατολικού Λονδίνου, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα έργα του βρετανού συγγραφέα Philip Ridley και μέσα απο σκληρή ματιά θέτει  πολλά προβλήματα της σύγχρονης εποχής, καθώς τολμά να θίξει ευαίσθητα κοινωνικά θέματα όπως αυτό της ομοφυλοφιλίας και της ομοφοβίας.

Την μετάφραση του έργου υπογράφει ο Αντώνης Γαλέος, ο Γιώργος Φρατζεσκάκης σκηνοθετεί και επιμελείται την μουσική, για τα σκηνικά και κοστούμια φροντίζει η Καλλιόπη Ζαφειροπούλου,  βοηθός σκηνοθέτη είναι η Ελένη Βουτυρά και το μακιγιάζ επιμελείται ο  Γιάννης Αγγελάκης.

Το έργο «Αίμα στο Χιόνι» είναι μια παραγωγή της ΘΕΑΣΙΣ Α.Μ.Κ.Ε. που θα μας κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε, μέσα απο συνεχείς εσωτερικές αναζητήσεις που καθορίζονται απο διάφορους για τον κάθε άνθρωπο παράγοντα.

Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Διάρκεια: 90 λεπτά χωρίς διάλειμμα
Είσοδος: 15 ευρώ (φοιτητικό 10 ευρώ)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 3477677
Για ανέργους, πολύτεκνους, συνταξιούχους, άτομα με ειδικές ανάγκες, νέους κάτω των 18 ετών, με την επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών, ισχύει η προσφορά 15 euro τα δύο άτομα.