Στο Cine Παράδεισος θα φιλοξενηθεί το φεστιβάλ «Τα παιδιά πάνε σινεμά» το οποίο περιλαμβάνει προβολές και παράλληλες δράσεις. Ιδού ποια είναι τα highights του φετινού φεστιβάλ:
  • Η «Μαδαγασκάρη 3» (φωτό), το «Brave», το «Ξενοδοχείο για τέρατα», το «Sky force» και η «Μπάρμπι: Η πριγκίπισσα και η ποπ σταρ» είναι μόνο πέντε από τις δώδεκα και βάλε ταινίες πρώτης προβολής που θα προβληθούν στο φεστιβάλ.·    Ειδικά για τα παιδιά ηλικίας 15-17 ετών έχει ετοιμαστεί ένα αφιέρωμα με επιλεγμένες ταινίες της κινηματογραφικής χρονιάς 2012-2013.
  • Το σαββατοκύριακο 13-14/10 είναι αφιερωμένο στον Αστερίξ και τον Οβελίξ και –με την υποστήριξη της κινηματογραφικής εταιρείας Rosebud– θα προβληθούν 12 ταινίες, από κινούμενα σχέδια μέχρι τις fiction ταινίες, καθώς και το νέο «Αστερίξ και οι Βίκινγκς: Αποστολή στη Βρετάνη» προτού βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το χειμώνα.
  • Θα παρουσιαστεί το σύνολο του έργου των δύο σπουδαίων δημιουργών κινουμένων σχεδίων Μισέλ Οσελό και Χαγιάο Μιγιαζάκι.
  • Από μαθήματα ζωγραφικής, μαγειρικής, μαγείας και καραόκε μέχρι τσουβαλομαχίες και διαγωνισμούς τρίποντου θα γίνονται όλες τις ημέρες του φεστιβάλ σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.
  • Την Κυριακή 28/10 (4-7.15 μ.μ.) θα δοθούν παραστάσεις θεάτρου σκιών από τον θίασο Σπυρόπουλου.
Cine Παράδεισος, Ζάππα 4, Κορυδαλλός, 2104960955. Η έναρξη θα γίνει στις 13-28/10. Το εισιτήριο φέτος θα είναι € 2 για τις κινηματογραφικές προβολές, € 3 για τις θεατρικές παραστάσεις και το Φεστιβάλ Μαριονέτας και Σκιών και €8.5 το εισιτήριο διαρκείας 2 ατόμων για 4 θεάματα.