«Επιστροφή στο μέλλον» είναι ο τίτλος της βραδιάς του Σαββάτου 15 Δεκεμβρίου στις 10.30 μ.μ., στο Badminton Backstage. Μια βραδιά που θα είναι γεμάτη ζωντανούς ρυθμούς που σε σπρώχνουν να χορέψεις στους ήχους μιας άλλης, παλιάς, καλής εποχής που δεν θα σβήσει ποτέ.
 Οι The Duo Jet Band και οι Muddy Trail υπόσχονται ένα live show γεμάτο Rock ‘ n’ Roll , Rockabilly, Hillbilly, Country, Rhythm ‘ n ‘ Blues και ότι άλλο προκύψει στη μουσική σκηνή του Badminton BackStage.

Το μουσικό ταξίδι στο χρόνο θα ξεκινήσει με τους Muddy Trail, ένα συγκρότημα που πολύ απλά, τα ίδια τα μέλη του αποκαλούν «Left-Wing Country Music Band». Δηλαδή, διασκευάζουν παλιά αγαπημένα τραγούδια της αμερικάνικης μουσικής παράδοσης παιγμένα με τον δικό τους τρόπο και νόημα και με στίχο γεμάτο κοινωνικά μηνύματα. 

Θα συνεχίσουν οι The Duo Jet Band, που θα επιβιβαστούν στο mystery train για να συναντήσουν τον Elvis Presley , τον Jack Earls, τον Chet Atkins, τον Johnny Cash, τον Carl Perkins και πολλούς άλλους που θα βρεθούν στο «πίσω βαγόνι» και θα προσπαθήσουν να αποδώσουν όχι μόνο τα κομμάτια τους αλλά και τον κλασσικό ήχο της εποχής που μεσουρανούσε η κλασσική, πια, δισκογραφική εταιρεία του αμερικανικού νότου, η Sun Records.

*Είσοδος: 10 και 15 ευρώ -  Για κρατήσεις θέσεων 210 9213310 και 210 8840600

Το  Badminton BackStage βρίσκεται στην περιοχή Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή στον χώρο του Badminton Theater.