Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (3 Ιανουαρίου 2013)

Κριός Σήμερα, Κριοί, πρέπει να δείτε τα πράγματα από μια διαφορετική οπτική και σ’ αυτό θα σας βοηθήσουν αρκετά τα πρόσωπα που δεν εμπλέκονται άμεσα στην καθημερινότητά σας. Εμπιστευτείτε την κρίση των αντικειμενικών παρατηρητών. Η διαφορά ανάμεσα στη θέληση και την ικανότητα είναι μεγάλη και θα τη συνειδητοποιήσετε σήμερα με καθοριστικό τρόπο.  

Ταύρος Η συλλογικότητα είναι μια έννοια που σας έχει προβληματίσει αρκετά, κυρίως κατά την προσπάθειά σας να την κάνετε πράξη. Η Αφροδίτη σας βοηθάει να γκρεμίσετε το τείχος που έχετε υψώσει περιμετρικά, αλλά η βελτίωση των σχέσεών σας με τον κόσμο δεν θα είναι εύκολο έργο. Μη δίνετε θάρρος σε άτομα που ξέρετε ότι θα παραβιάσουν την εμπιστοσύνη σας.  

Δίδυμος Αισθάνεστε την ανάγκη να τερματίσετε μια σχέση που έχει φθαρεί και κανείς δεν σας αδικεί γι’ αυτό. Προσπαθήστε όμως να το κάνετε όσο πιο αξιοπρεπώς γίνεται, γιατί η καλή σας φήμη δεν είναι δεδομένη. Η σκληρή δουλειά ανταμείβεται αργά ή γρήγορα. Αποβάλετε οπωσδήποτε την ηττοπάθειά σας- είναι πραγματικά περιττή σήμερα.  

Καρκίνος Πρέπει να τηρήσετε τις υποσχέσεις που δώσατε, Καρκίνοι (ειδικά στα αισθηματικά σας), όσο μεγάλο κι αν προβλέπεται το κόστος. Μόνο τότε θα δικαιούστε να έχετε απαιτήσεις από τους άλλους και το ξέρετε καλά. Ο Δίας επιδρά κατευναστικά στα ερεθισμένα νεύρα σας και τα γεγονότα που μέχρι πριν λίγο σας τάραζαν, πλέον σας αφήνουν παγερά αδιάφορους.  

Λέων Δεν έχετε καμία υποχρέωση να υπηρετείτε τη ματαιοδοξία ενός προσώπου, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή είστε τυφλωμένοι από έρωτα. Διακρίνετε το ακραίο συναίσθημα από τη λογική και βάλτε σε μια τάξη τις προτεραιότητές σας. Η συμφιλίωσή σας με ένα μέλος της οικογένειας δεν αργεί να έρθει και μάλιστα αυτή τη φορά θα γίνει με τους δικούς σας όρους.  

Παρθένος Έχετε μάθει γενικά να μην αφήνετε το παρελθόν να επηρεάζει το παρόν σας, αλλά ίσως αυτή τη φορά πρέπει να κάνετε μια εξαίρεση. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο που λίγο καιρό πριν διέψευσε τις προσδοκίες σας. Πρόοδος στα επαγγελματικά σας- μην ξεχνάτε όμως να αγωνίζεστε διαρκώς για να διαφυλάξετε τα κεκτημένα σας.  

Ζυγός Ο Άρης αυξάνει την επιδραστικότητά σας σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι λέξεις και οι πράξεις σας έχουν πολύ μεγαλύτερο αντίκτυπό στους γύρω σας απ’ ό, τι νομίζετε. Αξιοποιήστε προς όφελός σας το προτέρημα αυτό, αλλά μην το χρησιμοποιήσετε κακοπροαίρετα. Σε στασιμότητα τα ερωτικά σας, χωρίς απαραίτητα αυτό να είναι κακό.  

Σκορπιός Χρησιμοποιήστε την ευρηματικότητα και την πονηριά σας για να επισπεύσετε μια ευνοϊκή αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών. Ο ανταγωνισμός είναι πάντα παρών, αλλά δεν αποτελεί πρόβλημα σ’ αυτή τη φάση. Ένα πολλά υποσχόμενο ειδύλλιο εξελίσσεται καλά, αλλά το μυαλό σας τρέχει στα περασμένα διαρκώς. Κάντε υπομονή και οι ύπουλες σκέψεις θα σας εγκαταλείψουν.  

Τοξότης Τα πάντα τώρα εξαρτώνται από τον προγραμματισμό και την πειθαρχία σας, Τοξότες. Το ερωτικό παιχνίδι απαιτεί προσεκτική στρατηγική, εφόσον βέβαια θέλετε πραγματικά να βγείτε κερδισμένοι. Μην τα δώσετε όλα με την πρώτη. Οι μικροεντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον είναι αναμενόμενες αλλά όχι τόσο ανησυχητικές. Εστιάστε στην πρόθεση και όχι στους τύπους.  

Αιγόκερως Έχετε παραμελήσει ένα σημαντικό πρόσωπο της ζωής σας, Αιγόκεροι και παρότι το ίδιο δεν διαμαρτύρεται, υποφέρει σιωπηρά. Διορθώστε την κατάσταση πριν να είναι πολύ αργά και για τους δυο. Η Αφροδίτη γεφυρώνει ένα επικοινωνιακό χάσμα στην ερωτική σας σχέση, αλλά η εξέλιξη των πραγμάτων από δω και πέρα απαιτεί κόπο και προσωπικές θυσίες.  

Υδροχόος Το πρόβλημά σας δεν είναι οι άλλοι, Υδροχόοι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε. Πάρτε το χρόνο σας για να ψαχτείτε ενδελεχώς και επιστρέψτε στην ενεργό δράση μόνο όταν καταλάβετε τι ζητάτε. Προσοχή στις ερωτικές κρούσεις των Ταύρων και των Ιχθύων. Μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα, ακόμα κι αν δεν σας γεμίζουν το μάτι.  

Ιχθύς Αρκετά με τις ασφαλείς και βαρετές επιλογές, Ιχθείς. Δεν είστε φτιαγμένοι από ζάχαρη, έχετε τη δύναμη να ρισκάρετε και να αναλάβετε την ευθύνη. Ο Ερμής ευνοεί τις ριψοκίνδυνες κινήσεις (κυρίως στα ερωτικά). Αποφύγετε τις μετακινήσεις σήμερα, ειδικά αν δεν έχετε παρέα. Προτιμήστε να μην κάνετε πράγματα μόνοι σας, αν δεν είναι απόλυτη ανάγκη.


Πηγή: lifo.gr