Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (4 Ιανουαρίου 2013)

Κριός Η βιασύνη και ο ενθουσιασμός σας είναι ισχυρές κινητήριες δυνάμεις, αλλά απειλούν να σας οδηγήσουν σε μοιραία λάθη, Κριοί. Μην αποβάλετε τον αυθορμητισμό σας- προσπαθήστε ωστόσο να φιλτράρετε λιγάκι τις σκέψεις σας πριν μετουσιωθούν σε πράξεις. Ο Δίας σας βοηθάει να ξεπεράσετε ένα επαγγελματικό κώλυμα και να παίξετε τα χαρτιά σας με τον πιο έξυπνο τρόπο.  

Ταύρος Η μεθοδικότητα που δείχνετε στη δουλειά, πρέπει επειγόντως να εφαρμοστεί και στα προσωπικά σας. Μην επιβάλετε τις αλλαγές που επιθυμείτε στους άλλους με απότομο τρόπο. Ο καθένας χρειάζεται το χρόνο του για να αφομοιώσει τα νέα δεδομένα και αυτό πρέπει να το αποδεχτείτε. Προσοχή στις συγκρουσιακές σχέσεις σας- μη δίνετε λαβές για περαιτέρω εντάσεις.  

Δίδυμος Κάθε λέξη που θα ακουστεί (ή θα γραφεί) σήμερα, έχει τη δική της σημασία. Μην αγνοήσετε τίποτα και κανέναν- τα πάντα έχουν κάτι χρήσιμο να σας πουν, αρκεί να τα ερμηνεύσετε με ψυχραιμία. Ο Άρης σας σπρώχνει στον καυγά και την ένταση και καλό θα ‘ναι να λάβετε τις προφυλάξεις σας πριν ενδώσετε.  

Καρκίνος Σήμερα σας δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για να φέρετε εις πέρας ένα έργο που βρισκόταν για πολύ καιρό μετέωρο. Βάλτε τα δυνατά σας και μην επιτρέψετε σε κανέναν να υποτιμήσει τον κόπο που καταβάλατε. Ο έρωτας παίρνει ανοδική πορεία σήμερα και σας εκπλήσσει όλο και περισσότερο με την τροπή που δίνει στη ζωή σας.  

Λέων Η Σελήνη σας προτρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με το μέσα σας και λιγότερο με την εικόνα σας, Λέοντες. Αντιμετωπίστε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας με ειλικρίνεια και θα δείτε ότι η λύση στα αισθηματικά προβλήματα δεν βρίσκεται και πολύ μακριά. Δημιουργική η χημεία σας με τους Τοξότες και τους Αιγόκερους σήμερα.  

Παρθένος Δεν χρειάζεστε κανένα να μεσολαβήσει μεταξύ υμών και ενός καινούργιου ερωτικού στόχου, Παρθένοι. Έχετε ό, τι απαιτείται για τη δουλειά (και αρκετά όπλα παραπάνω) και η εμπλοκή τρίτων προσώπων μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Πάρτε τα πράγματα στα χέρια σας. Υπομονή στα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Η κατάσταση βελτιώνεται με αργούς ρυθμούς.  

Ζυγός Τον τελευταίο καιρό φέρεστε στον εαυτό σας υπερβολικά σκληρά, Ζυγοί, κυρίως επειδή έχετε παράλογες απαιτήσεις από αυτόν. Η Αφροδίτη ευτυχώς σας φέρνει κοντά σε άτομα που μπορούν να σας μαλακώσουν και να σας βάλουν στο σωστό δρόμο. Αποφύγετε να συμμετάσχετε σε αντιπαραθέσεις που δεν σας αφορούν άμεσα, σήμερα. Κρατήστε διακριτική στάση.  

Σκορπιός Η προβληματική φάση των ερωτικών σας οδεύει προς επίλυση και αρχίζετε από σήμερα να το συνειδητοποιείτε. Αξιοποιήστε το χρόνο και το χώρο που σας δίνεται δημιουργικά, καλύπτοντας αποτελεσματικά τα συναισθηματικά σας κενά. Το πνεύμα συνεργασίας είναι απαραίτητο σήμερα στη δουλειά αλλά και σε κάθε άλλη δραστηριότητα που προβλέπει τη συμμετοχή πολλών ατόμων.  

Τοξότης Πριν βιαστείτε να υπερασπιστείτε κάποιον χωρίς να είστε βέβαιοι κατά πόσο το αξίζει, ελέγξτε μήπως είστε εσείς αυτοί που έχουν ανάγκη τη στήριξη, Τοξότες. Μάλλον έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις και τις αντοχές σας. Ένα οικογενειακό θέμα σας φέρνει στο επίκεντρο και επιτέλους έχετε την ευκαιρία να βάλετε ορισμένα πράγματα στη θέση τους.  

Αιγόκερως Πιέστε λίγο την τύχη σας, Αιγόκεροι, και θα δείτε ότι αυτή τη φορά η υπερβολή θα σας ευνοήσει. Οι τολμηρές κινήσεις είναι εκείνες που θα σας φέρουν στο σημείο που επιθυμείτε στα ερωτικά σας και κακώς περιμένετε κάποιον άλλο να τις κάνει για εσάς. Προσοχή σήμερα στα οικιακά θέματα- έχετε την τάση να αφαιρείστε και να γίνεστε απρόσεκτοι.  

Υδροχόος Ακροβατείτε σε λεπτό σκοινί σήμερα στα ερωτικά σας και γνωρίζετε καλά ότι αυτό που κάνετε θα έχει μάλλον ολέθρια κατάληξη. Αξίζει άραγε να ρισκάρετε όταν όλες οι πιθανότητες είναι εναντίον σας; Μόνο εσείς το ξέρετε. Τα επαγγελματικά σας μπαίνουν σε σταθερή τροχιά μετά από καιρό και σιγά σιγά μπορείτε να αρχίσετε να διεκδικείτε.  

Ιχθύς Η φιλία είναι πολύ ψηλά τώρα στις προτεραιότητές σας και καλά θα κάνετε να την τιμήσετε όπως της πρέπει. Μην βάλετε έναν αβέβαιο έρωτα πιο πάνω από μια χρόνια και σταθερή σχέση που σας έχει δώσει πολλά. Ο Ερμής ευνοεί τη διαίσθησή σας σήμερα και σας καλεί να διαβάσετε πίσω από τις γραμμές, πριν βγάλετε συμπεράσματα.

Πηγή: lifo.gr