Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.


Κριός

Μην δράττεστε από φρούδες ελπίδες, Κριοί, γιατί το παραμύθι το έχετε ξαναφάει και δεν ήταν ωραίο. Δώστε σημασία μόνο σε όσους μπορούν να σας προσφέρουν έργα και αποφύγετε εκείνους που μένουν στις υποσχέσεις. Σε στασιμότητα τα ερωτικά- προσπαθήστε να δώσετε καινούργιο χρώμα στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφο. Η ανανέωση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Ταύρος

Αισθάνεστε την ανάγκη να παίξετε το ρόλο του ηγέτη σήμερα, αλλά δεν είναι σίγουρο κατά πόσο οι γύρω σας διατίθενται να πάνε με τα νερά σας. Ο Δίας σας βοηθάει να βρείτε τη χρυσή τομή, κάνοντας μια αναγκαία υποχώρηση. Μην κρίνετε κανέναν βάσει ενός μόνο περιστατικού, Ταύροι. Όσα νεύρα κι αν έχετε, προσπαθήστε να φανείτε δίκαιοι.

Δίδυμος

Κάποιος προσπαθεί να σας βάλει τα δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι και θα ‘πρεπε να το ‘χετε καταλάβει μέχρι τώρα. Η δέσμευση στα ερωτικά δεν είναι δυνατό να επιβληθεί με το ζόρι, Δίδυμοι και ίσως ήρθε η ώρα να το καταστήσετε σαφές σε μερικούς. Δεν είναι ανάγκη να ανταποκρίνεστε και στο παραμικρό κοινωνικό κάλεσμα- μείνετε λίγο σπίτι.

 Καρκίνος

 Η φωνή της λογικής επιτέλους βρίσκει τον τρόπο να ακουστεί και εσείς με τη σειρά σας, βρίσκετε σιγά σιγά τον τρόπο να απεξαρτηθείτε από κακές συνήθειες. Μερικά άτομα είναι καλύτερα από απόσταση, Καρκίνοι. Το πάθος στη σχέση σας αναζωπυρώνεται, αλλά δεν μπορεί από μόνο του να τη σώσει από την καταστροφή.

Λέων

Δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα, Λέοντες, όσο επιδέξιοι κι αν θεωρείστε απ’ όλους. Στην προσπάθειά σας να μην απογοητεύσετε κανέναν, ξεχάσατε ότι είστε κι εσείς άνθρωποι. Ελαττώστε τους ρυθμούς σας γιατί στο τέλος θα τρελαθείτε. Η Αφροδίτη εντείνει το ερωτικό φλερτ απ’ όλες τις κατευθύνσεις, αλλά θα πρέπει να το διαχειριστείτε με προσοχή.

Παρθένος

Έφτασε η στιγμή να απαλλαχτείτε από ένα μεγάλο συναισθηματικό βάρος, αλλά ο αποχωρισμός δεν θα ‘ναι ό, τι πιο εύκολο, Παρθένοι. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να συνηθίσει την αλλαγή. Εντάσεις στους φιλικούς σας κύκλους, που όμως δεν θα επηρεάσουν αρνητικά το κλίμα. Μην κάνετε τα στραβά μάτια για κανέναν.

Ζυγός

Σήμερα θα πρέπει να δώσετε έμφαση στις ευαισθησίες ενός κοντινού σας προσώπου, γιατί η οριακή φάση στην οποία βρίσκεται, είναι επικίνδυνη για όλους. Παραμερίστε τον εγωισμό σας όσο μπορείτε και δείξτε το αλτρουιστικό σας πρόσωπο. Σε πολύ καλή πορεία μπαίνουν τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας χάρη στην ώθηση του Πλούτωνα.

Σκορπιός

Δεν είναι δική σας δουλειά να ικανοποιείτε τις παραξενιές του καθενός, όσο επιδέξιοι κι αν είστε στον συγκεκριμένο τομέα. Αφήστε μερικούς να υποστούν τις συνέπειες της ιδιοτροπίας τους και στην πορεία η επιλογή σας θα σας δικαιώσει απόλυτα. Διαχωρίστε τα επαγγελματικά σας θέματα από τα οικογενειακά προτού η αντικειμενικότητά σας θολώσει οριστικά.

Τοξότης

Μια δουλειά που στο παρελθόν αφήσατε μισοτελειωμένη, σας κυνηγάει τώρα χωρίς να αφήνει περιθώρια αναβολής. Επιληφθείτε του θέματος και μην ανακατέψετε άσχετα άτομα σε κάτι που αφορά αποκλειστικά και μόνο εσάς. Ο Άρης οξύνει τα πνεύματα στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης, αλλά είναι στο χέρι σας να διαχειριστείτε την ένταση πολιτισμένα.

Αιγόκερως

Αιγόκεροι, είναι μάταιο να προσπαθείτε να επηρεάσετε κάποιον ώστε να λάβει την απόφαση που επιθυμείτε. Ακόμη κι αν ο στόχος σας επιτευχθεί, το αποτέλεσμα θα ανατραπεί από τη στιγμή που δεν ικανοποιεί τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Μην απομακρύνεστε από την οικογένεια αυτές τις μέρες, ακόμη κι αν αισθάνεστε την ανάγκη να απομονωθείτε.

Υδροχόος

 Μην κολλάτε σε μια ανεπαρκή ερωτική επιλογή, Υδροχόοι, όσο κουραστική κι αν βρίσκετε την αναζήτηση του ιδανικού. Κινηθείτε με πιο χαλαρή διάθεση και θα δείτε ότι ο έρωτας θα σας βρει μόνος του. Ο Κρόνος σας φέρνει πιο κοντά σε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που υπόσχεται πολλά κι εσείς οφείλετε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό.

Ιχθύς


Το άγχος φεύγει, ο πάγος σπάει και η επικοινωνία επιτέλους βελτιώνεται. Ένας ερωτικός στόχος που έμοιαζε ακατόρθωτος, γίνεται πλέον εφικτός, αλλά θα είναι λάθος να επαναπαυθείτε στις πρώτες ενδείξεις (που είναι πράγματι ευοίωνες). Η πρόοδος των επαγγελματικών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβολή ενός κοντινού προσώπου. Καλά θα κάνετε να το αναγνωρίσετε.


Πηγή: lifo.gr