Η νέα βερσιόν μιας διαδραστικής κωμωδίας με θέμα τις ανθρώπινες σχέσεις και την υπογραφή της Δήμητρας Παπαδοπούλου.
Ο κύριος και η κυρία Παπαχαραλάμπους περνούν σεξουαλική κρίση μέσα στην οικονομική κρίση και o πιο φημισμένος ψυχοσεξολόγος της Ελλάδας αναλαμβάνει να λύσει το πρόβλημα. Οργανώνεται λοιπόν ένα grouptherapy γύρω από το σεξ στο οποίο συμμετέχει και το κοινό! Δηλαδή κοινό και ηθοποιοί ενορχηστρώνονται υπό την μπαγκέτα ενός «τρελογιατρού». Διακύβευμα; Η σεξουαλική ευτυχία.

Το τελευταίο έργο της Δήμητρας Παπαδοπούλου είναι μια διαδραστική κωμωδία, η οποία μιλάει για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη φθορά και την προσπάθεια αναγέννησής τους. Τι γίνεται η αγάπη όταν ο έρωτας περνάει κρίση; Πόσες κρίσεις χωράνε μέσα στη γενικότερη κρίση; Το αιώνιο θέμα αποκτά νέα διάσταση μέσα από χιουμοριστικές καταστάσεις και διαλόγους, ενώ γίνεται ακόμα πιο άμεσο εξαιτίας της ενεργούς συμμετοχής του κοινού: οι θεατές ψηφίζουν δύο φορές στη διάρκεια της παράστασης και πηγαίνουν τη ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους εκεί που οι ίδιοι κρίνουν. Το αποτέλεσμα αλλάζει από βράδυ σε βράδυ, αν και πάντα είναι «εξασφαλισμένο» το γέλιο και η διασκέδαση…

«Μου πήρε τέσσερις - πέντε μήνες να το γράψω, αλλά είναι σκέψη πολλών χρόνων. Στο παρελθόν δεν είχε ωριμάσει και καλοσχηματιστεί στο μυαλό μου. Αυτή εδώ ήταν η ώρα του», επισημαίνει η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία συνεχίζει για την παράσταση του θεάτρου Χώρα: «Το έργο ζωντανεύει επί σκηνής με τον πιο αληθινό και ρεαλιστικό τρόπο. Και παράλληλα με τον πιο θεατρικό».

Θέατρο ΧΩΡΑ, 
Αμοργού 20, Κυψέλη 

Τετάρτη - Κυριακή: 20.00. Πέμπτη-Παρασκευή: 21.15. Σάββατο: 18.00 & 21.15