Τις τελευταίες του παραστάσεις θα κάνει Δευτέρα και Τρίτη 14 και 15 Ιανουαρίου και τη Δευτέρα και Τρίτη 21 και 22 Ιανουαρίου το έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν με πρωταγωνιστές τον Θόδωρο Γράμψα και τη Δώρα Χρυσικού, μετά την διετή πορεία του στο «Πράξη Eπτά STUDIO»
Ένας άντρας και μια γυναίκα. Παντρεμένοι. Εκείνος, πολιτικός μηχανικός. Εκείνη διανοούμενη. Έχουν ένα παιδί. Εκείνος, διευθυντής σε μια μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία. Εκείνη εργάζεται στη βιβλιοθήκη. Το παιδί απόν απ' τη σκηνή, παρόν στη δράση.

Τους συναντάμε μετά από είκοσι χρόνια γάμου. Το παιδί τους 16 χρονών.
Εκείνος, για να ανέλθει κοινωνικά, να αναρριχηθεί, ξεπούλησε κάθε αρχή και κάθε αξία. Πάτησε επί πτωμάτων. Διαπλοκή με την εξουσία.

Εκείνη, για να ανέλθει κοινωνικά, να αναρριχηθεί, γνώριζε μα σιωπούσε. Συνεργία. Άλλοθι, το μέλλον του παιδιού.
Η εξουσία παρέχοντας υποσχέσεις και ευκαιρίες για «επιτυχία», χρησιμοποιεί και ενσωματώνει στους μηχανισμούς της, ανθρώπους ικανούς, με προσόντα, αφού όμως πρώτα τους αναγκάσει, να παραιτηθούν από κάθε ηθική αξία και αρχή, από κάθε αιδώ, για να μπορεί να κρατιέται στο βάθρο της ματαιοδοξίας της και να διαιωνίζεται.

Όμως, ο διαπλεκόμενος μ' αυτούς και σε αυτούς τους μηχανισμούς, στα αποκαλούμενα γρανάζια της εξουσίας, δεν μπορεί, όσο κι αν θα το ήθελε, να βγει από 'κει μέσα αλώβητος.
Αυτό όμως, θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική του ζωή και πρώτα απ' όλα στην οικογένειά του. Στη γυναίκα του και τα παιδιά του.
Κάποιος θα «πληρώσει». Ακόμη και χωρίς να φταίει...

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ  14 και 15 Ιανουαρίου, ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 21 και 22 Ιανουαρίου
Λήξη παραστάσεων : Τρίτη 22 Ιανουαρίου
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά
Ημέρες - Ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 9.00 μμ
Γενική είσοδος : 10 ευρώ και εξακολουθεί να ισχύει και στις τελευταίες παραστάσεις η ΠΡΟΣΦΟΡΑ κάθε Δευτέρα 2 άτομα με ένα εισιτήριο στην τιμή των 14 Ευρώ.

Διεύθυνση Θεάτρου : Βαλτετσίου 45 Εξάρχεια
Τηλέφωνο για πληροφορίες : 2103800624
Ώρες ταμείου για προπώληση εισιτηρίων: 12 - 3μμ & 5 - 9μμ