Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (9 Ιανουαρίου 2013)

Κριός Γίνεστε επιθετικοί και απότομοι χωρίς λόγο, Κριοί, γεγονός που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη θέση του Άρη. Προσπαθήστε να δώσετε βαρύτητα στα λόγια που λέγονται με ψυχραιμία σήμερα και όχι σε κακίες και προσβολές που εκστομίζονται απερίσκεπτα. Ένα περιστατικό θα σας βάλει σε αμφιβολίες σχετικά με το δρόμο που επιλέξατε στα ερωτικά σας.  

Ταύρος Η συνεργασία είναι μεγάλη υπόθεση σήμερα, Ταύροι και μπορεί να σας βοηθήσει περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε, να επιτύχετε τους στόχους σας. Ακόμη κι αν δεν συμπαθείτε κάποιους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας, προσποιηθείτε ότι τους ανέχεστε. Σε ευνοϊκή τροχιά τα επαγγελματικά και τα ερωτικά σας- μην κάνετε όμως το λάθος να επαναπαυθείτε τώρα.  

Δίδυμος Η αφοσίωσή σας σε ένα ορισμένο πρόσωπο (την οποία πολλοί αμφισβήτησαν κατά καιρούς) επιτέλους αποδίδει καρπούς και σας εξυψώνει στα μάτια του κόσμου. Είδατε που δεν χαραμιστήκατε τελικά; Προσοχή στις επαγγελματικές προτάσεις που γίνονται σήμερα αμέσως ή εμμέσως. Τα πράγματα δεν είναι όσο ξεκάθαρα μοιάζουν και καλό θα είναι να τα αντιμετωπίσετε με επιφύλαξη.  

Καρκίνος Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να εκτιμήσετε μια σχέση που θεωρήσατε δεδομένη, μέσα από μια ομολογουμένως επώδυνη δοκιμασία. Μερικοί πόνοι αξίζουν τον κόπο, Καρκίνοι και το ξέρετε καλά. Η αμφιθυμία ενός κοντινού σας προσώπου αρχίζει να σας κουράζει και τα στενά όρια αντοχών που θέτει ο Ερμής δεν βοηθούν την κατάσταση.  

Λέων Το χιούμορ είναι το βασικό όπλο σας εναντίον της αλλοφροσύνης που σας περιβάλλει σήμερα, Λέοντες. Κάποιοι άνθρωποι απλώς δεν μπορούν να ληφθούν στα σοβαρά, γι’ αυτό και δεν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να τους ψυχολογήσετε. Ένα χαμένο πρόσωπο επιστρέφει κοντά σας, αλλά δεν είστε σίγουροι κατά πόσο νιώθετε έτοιμοι να το υποδεχτείτε.  

Παρθένος Η αποφασιστικότητα που σας χαρίζει ο Δίας σήμερα θα καθορίσει την επαγγελματική σας πορεία από δω και στο εξής. Δώστε στα πράγματα λίγο παραπάνω χρόνο για να κυλήσουν, αλλά μην αφήσετε την κατάσταση στα χέρια της τύχης. Μην εκτεθείτε σε κοινωνικό επίπεδο τώρα- το χαμηλό προφίλ είναι επιβεβλημένο, αν θέλετε οι σχέσεις σας να εξελιχθούν αρμονικά.  

Ζυγός Η επιρροή που ασκούν στην προσωπικότητα αλλά και στο στυλ σας ορισμένοι άνθρωποι, φτάνει σήμερα στην κορύφωσή της. Αναγνωρίστε την και μην προσπαθήσετε να την πολεμήσετε- εφόσον επέρχεται φυσικά. Δώστε στον ερωτικό σας σύντροφο την ευκαιρία να σας εξηγήσει με τον τρόπο του πως αισθάνεται. Φαίνεται ότι πήρατε πολλά πράγματα ως δεδομένα.  

Σκορπιός Ο προγραμματισμός και το αίσθημα ευθύνης σας κλείνουν πολλά στόματα σήμερα και καιρός ήταν, εδώ που τα λέμε. Ο Κρόνος σας βοηθάει να βάλετε τα γυαλιά σε αρκετούς αμφισβητίες σας, τόσο στο χώρο της δουλειάς όσο και της προσωπικής σας ζωής. Βγείτε από το σπίτι σήμερα- η κοινωνική σας ζωή χρειάζεται επειγόντως ανανέωση.  

Τοξότης Αρκετά κάνατε τα στραβά μάτια στην απαράδεκτη συμπεριφορά ενός συγκεκριμένου προσώπου. Οι παλιοί ερωτικοί ή φιλικοί δεσμοί δεν μπορούν να σας στερούν την αντικειμενικότητά σας αιωνίως, Τοξότες. Ήρθε η ώρα να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον/στη σύντροφο και θα ανταμειφθείτε άμεσα σε συναισθηματικό και πρακτικό επίπεδο.  

Αιγόκερως Ο υπερβολικός ρομαντισμός σας ενδέχεται να θολώσει την κρίση σας σε ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Βιώστε στο έπακρο τα συναισθήματά σας, αλλά μην αφήσετε τον εαυτό σας να γίνει το κορόιδο κανενός. Η Αφροδίτη βελτιώνει τις ταραγμένες σας σχέσεις με την οικογένεια και φανερώνει ορισμένες άγνωστες πτυχές στο θέμα που προκάλεσε τη ρήξη.  

Υδροχόος Ίσως ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα από μια έντονη ερωτική ιστορία και να ρίξετε το βάρος στα επαγγελματικά σας, Υδροχόοι. Καμιά φορά, όταν το πράγμα δε φαίνεται να προχωράει, είναι καλό να σταματάμε να ασκούμε τόσο μεγάλη πίεση. Μην αναβάλετε άλλο μια αναπόφευκτη συνάντηση. Αντιμετωπίστε το φόβο σας πρόσωπο με πρόσωπο και θα το νικήσετε.  

Ιχθύς Το πείσμα σας, σας έχει φτάσει πολύ μακριά μέχρι στιγμής και τώρα δεν είναι η ώρα να λιποτακτήσετε. Μην αποκηρύξετε μια τακτική που σας έχει δικαιώσει πολλές φορές- ειδικά όταν πηγάζει κατευθείαν από μέσα σας. Δεχτείτε τη βοήθεια των Σκορπιών και των Υδροχόων με προθυμία σήμερα. Θέλουν μόνο το καλό σας.


Πηγή: lifo.gr