current views are: 1

10 Ιανουαρίου 2013
Δημοσίευση06:16

Έχεις άστρα… 10 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιανουαρίου 2013)

Δημοσίευση 06:16’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιανουαρίου 2013)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (10 Ιανουαρίου 2013)

Κριός Σήμερα, Κριοί, σας δίνεται η δυνατότητα να πατήσετε πάνω στις αδυναμίες ενός προσώπου, αλλά θα πρέπει να επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να το αποφύγετε, παρόλο το κέρδος που θα μπορούσε να αποφέρει η κίνηση. Κρατήστε την αξιοπρέπειά σας ψηλά. Προσέξτε τα λόγια που σας μεταφέρονται σήμερα- δεν ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα.  

Ταύρος Μια ιστορία από το παρελθόν έρχεται να σας στοιχειώσει, υπενθυμίζοντάς σας μερικές άστοχες ενέργειές σας, τις οποίες ακόμα δεν έχετε αποκηρύξει. Ήρθε η ώρα να γυρίσετε σελίδα, εκμεταλλευόμενοι επί της ουσίας το ανανεωτικό κύμα του Κρόνου. Ένα πρόσφατο κουτσομπολιό έχει περισσότερη αξία απ’ όση υπολογίζετε- μην το προσπεράσετε έτσι εύκολα.  

Δίδυμος Υπολογίστε σε έναν κοντινό σας φίλο σήμερα και μην σηκώσετε ένα ολόκληρο συναισθηματικό φορτίο μόνοι σας. Ο δρόμος προς την ερωτική αποκατάσταση είναι μακρύς, αλλά δεν είναι ανάγκη να τον βαδίσετε χωρίς παρέα. Ένα πρόσωπο από την οικογένειά σας χρειάζεται τη βοήθειά σας, αλλά δεν τολμάει να σας τη ζητήσει.  

Καρκίνος Μην μπλέκετε άτομα και καταστάσεις που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους, Καρκίνοι. Τερματίστε μια κουρασμένη ερωτική σχέση πριν κάνετε απόπειρα να ξεκινήσετε μια άλλη και έχετε πάντα υπόψη ότι η υπομονή των άλλων δεν είναι απεριόριστη. Ο Δίας σας συμφιλιώνει επιτέλους με μια επαγγελματική ιδέα που στην αρχή σας ξένισε.  

Λέων Είναι γνωστό ότι έχετε την ικανότητα να χειρίζεστε επιτυχημένα περισσότερες υποθέσεις ταυτόχρονα, αλλά δεν πρέπει να υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, ιδίως σε μια τόσο κρίσιμη ερωτική περίοδο. Κρατήστε χαμηλό προφίλ σήμερα. Μην αφήσετε τις κακές γλώσσες να αποτελέσουν εμπόδιο στις προσωπικές σας επιδιώξεις. Βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι γι’ αυτά που αισθάνεστε.  

Παρθένος Μια συναισθηματική έκρηξη διαταράσσει τις ισορροπίες στις φιλικές σας σχέσεις, αλλά είναι στο χέρι σας να αποκαταστήσετε την τάξη. Το αν, βέβαια, είναι δίκαιο να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα, είναι άλλο θέμα. Σε ήρεμη φάση τα ερωτικά σας τώρα. Η αρμονία που τόσο είχατε ανάγκη γίνεται πραγματικότητα μετά από μια περιπετειώδη περίοδο.  

Ζυγός Σήμερα αισθάνεστε την ανάγκη να γυρίσετε σε μια ασφαλή σχέση που είχατε αφήσει στο παρελθόν λόγω της απογοήτευσης που φέρνει ένα απρόοπτο περιστατικό. Δε σας συμφέρει όμως, Ζυγοί, να κινηθείτε εν θερμώ τη δεδομένη στιγμή. Σκεφτείτε τι έχετε να χάσετε. Οι Αιγόκεροι και οι Δίδυμοι είναι πολύτιμοι σύμμαχοι σήμερα- μην τους υποτιμήσετε.  

Σκορπιός Η Αφροδίτη δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην κοινωνική σας ζωή σήμερα, ενθαρρύνοντάς σας να γίνετε πιο επικοινωνιακοί, ακόμα κι αν αυτό δεν είναι στις προτεραιότητές σας. Φέρτε τους κατάλληλους ανθρώπους στα νερά σας- τώρα είναι η στιγμή. Σε πολύ καλή φάση τα οικονομικά σας τώρα- μην παρασυρθείτε όμως από τα θετικά σημάδια.  

Τοξότης Σήμερα οι πρώτες εντυπώσεις είναι μάλλον λανθασμένες εντυπώσεις, Τοξότες. Μπείτε στον κόπο να γνωρίσετε καλύτερα κάποιον, πριν τον κρίνετε συνολικά και δώστε του πολλές ευκαιρίες να σας εξηγήσει ποιός είναι. Ένα πρόσωπο που παλαιότερα είχε δείξει εχθρικές διαθέσεις, προσπαθεί σήμερα να επανορθώσει με τρόπο που μάλλον θα σας εκπλήξει.  

Αιγόκερως Πρέπει επιτέλους να σταματήσετε να γίνεστε θύματα του συναισθηματισμού σας, Αιγόκεροι. Όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, αλλά δεν μπορείτε να δίνετε στα άτομα που αγαπάτε το δικαίωμα να σας καταπατούν με κάθε ευκαιρία. Ο Κρόνος σας γλιτώνει από μια άβολη επαγγελματική θέση την τελευταία στιγμή. Καλύτερα να μην αναμοχλεύσετε μια κατάσταση επίφοβη.  

Υδροχόος Έχει έρθει η ώρα να κάνετε το μεγάλο βήμα στα ερωτικά σας, αποδεχόμενοι το ενδεχόμενο της ανεπανόρθωτης έκθεσης. Ίσως τότε καταλάβετε ότι τίποτα δεν αξίζει τον κόπο, αν δεν εμπεριέχει και λίγο κίνδυνο. Μη ζητάτε πράγματα από άτομα που αντικειμενικά δεν μπορούν να ανταποκριθούν, Υδροχόοι. Δεν είναι όλοι πλασμένοι στα μέτρα μας.  

Ιχθύς Ακολουθήστε το δρόμο της λογικής σήμερα, παραμερίζοντας- έστω προσωρινά- τους συναισθηματισμούς σας. Είναι σημαντικό να πείσετε ορισμένα άτομα (στον επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα) να σας πάρουν στα σοβαρά και αυτό πρέπει να γίνει τώρα. Οι εντάσεις στο πλαίσιο της σχέσεις είναι φυσιολογικές αυτή την περίοδο, αλλά δεν θα σας συνιστούσα να τις συνηθίσετε κιόλας. 

Πηγή: lifo.gr


σχετικα αρθρα