current views are: 1

11 Ιανουαρίου 2013
Δημοσίευση06:29

Έχεις άστρα…11 Ιανουαρίου

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιανουαρίου 2013)

Δημοσίευση 06:29’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιανουαρίου 2013)

Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (11 Ιανουαρίου 2013)
Κριός Μην εκπλαγείτε αν η άποψή σας για ορισμένα πρόσωπα αλλάξει άρδην και εντελώς απρόοπτα σήμερα. Μερικές αλλαγές είναι για καλό, Κριοί και δεν υπάρχει λόγος να τις αναλύουμε εξαντλητικά. Δώστε στο τελευταίο σας φλερτ το χρόνο που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει. Δεν αποδίδουν όλες οι σχέσεις με την πρώτη προσπάθεια.  

Ταύρος Η γνώμη των συνεργατών και των προσώπων που σας περιστοιχίζουν στη δουλειά, έχει μεγάλη σημασία, όσο αδιάφορους κι αν σας αφήνει. Κάντε μια προσπάθεια να κερδίσετε τον κόσμο που έχει αμφιβολίες για το ποιόν σας. Ο Κρόνος σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε μια ερωτική αποκάλυψη, αλλά από το θάρρος σας θα εξαρτηθεί η έκβαση του θέματος.  

Δίδυμος Οι συνθήκες ωριμάζουν για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είχατε προβλέψει μέχρι στιγμής. Τελικά, η ερωτική δέσμευση δεν είναι όσο τρομερή πιστεύατε, αρκεί να την χειριστείτε ψύχραιμα. Τα δυνατά συναισθήματα εμπνέουν πάντα τη ζήλια, όποιος κι αν είναι ο χαρακτήρας των ατόμων που εμπλέκονται στη σχέση. Σήμερα θα το καταλάβετε.  

Καρκίνος Το εργασιακό σας περιβάλλον έχει αρχίσει να επιδρά αρνητικά στην ψυχολογία σας, αλλά ο Άρης σας δίνει κίνητρο να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας. Μη φοβηθείτε να κοντράρετε αυτούς που πρέπει- σήμερα κατ’ εξαίρεση έχετε αυτό το περιθώριο. Κάντε υπομονή στα ερωτικά σας, μια σημαντική εξέλιξη βρίσκεται προ των πυλών.  

Λέων Σήμερα σας δίνεται η ευκαιρία να διαδραματίσετε διδακτικό ρόλο στη ζωή σας, παρέχοντας σημαντικές γνώσεις σε άτομα που χρειάζονται τη βοήθειά σας ( και όχι κατ’ ανάγκην μικρότερα ηλικιακά). Διαχειριστείτε αυτή την ιδιότητα με προσοχή. Η ένταση σε μια ερωτική σας σχέση αυξάνεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, αλλά δεν είναι απαραίτητα αντίθετη προς το συμφέρον σας.  

Παρθένος Πείτε σήμερα όσα δεν τολμούσατε να πείτε προηγουμένως, Παρθένοι. Οι συνθήκες βοηθούν τις λέξεις να βγουν ευκολότερα και να γίνουν αποδεκτές χωρίς φασαρίες και καυγάδες. Η ρέντα σας πάντως δεν θα κρατήσει για πολύ. Συγχωρήστε ένα λάθος που έγινε από χαζομάρα- δεν είναι ανάγκη να είστε αυστηροί με τους πάντες και τα πάντα.  
Ζυγός Η μάχη με την τελειότητα δεν αναδεικνύει ποτέ νικητή, Ζυγοί. Σταματήστε να παλεύετε για κάτι άπιαστο και εστιάστε στα πράγματα που μπορείτε να διεκδικήσετε επί της ουσίας. Αν το καθυστερήσετε, η προσγείωσή σας δεν θα είναι ομαλή. Η Αφροδίτη αποκαθιστά τις σχέσεις σας με έναν παλιό εραστή, δίνοντάς τους νέο αέρα.   

Σκορπιός Η ισορροπία των επαγγελματικών και των αισθηματικών είναι το διακύβευμα της ημέρας, Σκορπιοί και η κατάσταση δεν σηκώνει άλλες αναβολές. Μην αφήνετε τον ένα τομέα να επηρεάζει τον άλλο, για να μη μετρήσετε τελικά απώλειες και στους δυο. Σε πάγο οι σχέσεις σας με ένα συγγενικό πρόσωπο, αλλά δεν είναι στο χέρι σας να αλλάξετε την κατάσταση.  

Τοξότης Ο Ερμής σήμερα σας απομονώνει κατά κάποιο τρόπο, δημιουργώντας μια σχετικά μεγάλη απόσταση ανάμεσα σε σας και τους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε αυτό το διάστημα, κάνοντας την αυτοκριτική σας με αντικειμενικό τρόπο. Δεν μπορείτε τώρα να ασχοληθείτε με τις ανασφάλειες του/ της συντρόφου- ειδικά αν αυτές εκδηλώνονται χωρίς σοβαρό λόγο.  

Αιγόκερως Η συμπεριφορά και η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου σας μαγεύουν και σας εγκλωβίζουν σε ένα ερωτικό παραμύθι χωρίς προηγούμενο. Απολαύστε αυτό που συμβαίνει, αλλά μην αφήσετε μια ψευδαίσθηση να σας οδηγήσει σε λάθη. Σε καλή πορεία τα οικονομικά σας- φαίνεται πως κάνατε τις σωστές επιλογές παρόλα τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν.  

Υδροχόος Υδροχόοι, είναι προφανές ότι θέλετε να εκδηλωθείτε συναισθηματικά, αλλά φοβάστε ότι η έκθεση θα καταστρέψει την εικόνα σας. Δυστυχώς δεν υπάρχει μέση οδός, αυτή τη φορά το ερωτικό ρίσκο θα πρέπει να το πάρετε. Τα μέσα που θα χρησιμοποιήσετε, ωστόσο, θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Δώστε έμφαση στις επαγγελματικές σχέσεις.  

Ιχθύς Η εμπλοκή ενός τρίτου προσώπου σε μια εύθραυστη ερωτική υπόθεση φέρνει τα πάνω κάτω. Ακολουθήστε το δρόμο που σας δείχνει η Αφροδίτη και βασιστείτε στο ένστικτο και τις δυνάμεις σας. Μη συγχέετε πρόσωπα και καταστάσεις. Η τέχνη σήμερα σημαίνει περισσότερα απ’ όσα φαντάζεστε. Μην την υποτιμήσετε καθόλου, όπως κι αν προκύψει. 

Πηγή: lifo.gr