Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12-13 Ιανουαρίου) Κριός Αυτό το διήμερο δεν σας συμφέρει καθόλου να επιλέξετε την εύκολη λύση, Κριοί. Έχετε τη δυνατότητα να εκτοξεύσετε τα ερωτικά σας, αρκεί να δεχτείτε να ρισκάρετε και μάλιστα με τρόπο ασυνήθιστο για τα δεδομένα σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς. Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά- έχετε χρόνο μπροστά σας.

Ταύρος Η επιρροή που ασκείτε σε ένα κοντινό σας πρόσωπο δεν είναι κάτι που μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδεχτείτε την σχέση σας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί και χειριστείτε την ιδιαίτερη θέση σας με υπευθυνότητα. Ο Κρόνος περιπλέκει τα αισθηματικά σας και σας καλεί να πάρετε πρωτοβουλία για να λυθεί ένα ζήτημα που όλοι αντιμετωπίζουν αμήχανα.  

Δίδυμος Η διπλωματική προσέγγιση ενός φίλου που απομακρύνθηκε το τελευταίο διάστημα, αποτελεί σοφή επιλογή. Προσοχή, Δίδυμοι, δεν υπάρχει λόγος να δημιουργείτε αντιπάθειες ή ακόμη και έχθρες, από τη στιγμή που η τυπικότητα στις επαφές σας εξυπηρετεί ολόπλευρα. Μην κάνετε το λάθος να περιφρονήσετε έναν Καρκίνο σε θέση ισχύος, σήμερα.  

Καρκίνος Η εργατικότητά σας έχει παρατηρηθεί από τα άτομα που πρέπει και δεν θα αργήσει να αποδώσει τους καρπούς που περιμένατε, Καρκίνοι. Μην εθιστείτε στην κούραση της δουλειάς, αλλά διατηρήστε την αφοσίωσή σας στα ίδια επίπεδα. Η Αφροδίτη εντείνει το φλερτ και την ερωτική πολιορκία- μην αντιμετωπίζετε τις εξελίξεις με απάθεια.   Λέων Πολύ συχνά τον τελευταίο καιρό παραγκωνίζετε τις ανάγκες σας προς όφελος των κοντινών σας προσώπων και αυτή η τακτική έχει αρχίσει να σας κουράζει. Ήρθε η ώρα να διεκδικήσετε το δικαίωμά σας στην καλοπέραση και σταματήστε να έχετε ενοχές γι’ αυτό. Η νοσταλγική διάθεση θα σας ρίξει το κέφι (ειδικά την Κυριακή), αλλά δεν θα κρατήσει για πολύ.

Παρθένος Η Αφροδίτη σας φέρνει ενώπιον ενός διλήμματος ερωτικής φύσης στο οποίο θα πρέπει να κρατήσετε ξεκάθαρη στάση, αν θέλετε να αποκομίσετε κάποιο κέρδος. Δυο πλευρές σας διεκδικούν έντονα και δεν θα αρκεστούν σε μισές λύσεις. Δώστε περισσότερη σημασία στην οικογένειά σας, όσο ήρεμη κι αν μοιάζει η τωρινή της κατάσταση.  

Ζυγός Μια εξέλιξη στη δουλειά σας αφήνει ανικανοποίητους και ο προβληματισμός για το ποιά θα πρέπει να είναι η επόμενή σας κίνηση είναι ιδιαίτερα έντονος. Συμβουλευτείτε κάποιον εμπειρότερο, ειδικά αν αυτός είναι Ιχθύς. Προσοχή στο θέμα του φαγητού και των καταχρήσεων, Ζυγοί. Δεν σας παίρνει να αφήσετε τον εαυτό σας να εξωκύλει, σ’ αυτή τη φάση.  

Σκορπιός Αρκετά αφήσατε άσχετα πρόσωπα να διαχειριστούν τις οικονομικές σας υποθέσεις, Σκορπιοί. Αναλάβετε δράση και ευθύνη σε ό, τι αφορά το κέρδος αλλά και τις ζημίες σας. Ο Άρης ανταμείβει την αποφασιστικότητά σας. Δώστε χώρο και χρόνο σε ένα πρόσωπο με το οποίο σχετίζεστε ερωτικά, να εκφραστεί. Θα καταλάβετε πολλά απ’ όσα έχει να σας πει.

Τοξότης Σήμερα και αύριο καλείστε να ολοκληρώσετε κάτι που από αμέλεια αφήσατε μισοτελειωμένο, αλλά η αποστολή σας δεν θα είναι εύκολη. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με έντονα συναισθήματα από το παρελθόν, Τοξότες. Οι σχέσεις σας με τους Κριούς και τους Υδροχόους βελτιώνονται, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τερματίζονται οι διαφορές σας.

Αιγόκερως Ο Πλούτωνας σας δίνει την ευκαιρία να αναθεωρήσετε μια λανθασμένη κίνηση που κάνατε πρόσφατα και να την ανατρέψετε, κάνοντας τη σωστή, αυτή τη φορά, επιλογή. Αξιοποιήστε τη συγκυρία και θα δείτε ότι η πρακτική και ψυχολογική βελτίωση που θα επέλθει, θα είναι αξιοσημείωτη. Προσοχή στις μετακινήσεις με αυτοκίνητα- μην εμπιστεύεστε αγνώστους.  

Υδροχόος Μην αφήνετε μια κατάσταση μετέωρη, από τη στιγμή που έχετε αποφασίσει ποιά είναι η στάση που θέλετε να κρατήσετε, Υδροχόοι. Κάντε την κίνησή σας τώρα, που τα πράγματα ρέουν ανεμπόδιστα, ώστε να αποκομίσετε το γρηγορότερο δυνατό κέρδος. Βελτίωση των οικονομικών σας, που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στη βοήθεια ενός συγγενικού προσώπου.  

Ιχθύς Η κατάσταση των ερωτικών σας μπαίνει επιτέλους σε ένα σταθερό μονοπάτι, Ιχθείς και οι αμφιβολίες που είχατε σχετικά με την επιλογή σας, εξανεμίζονται. Εμπιστευτείτε τα σημάδια της Αφροδίτης και ανοιχτείτε κι άλλο στη σχέση που διαμορφώνεται τώρα. Μην κακοχαρακτηρίσετε κάποιον για μια μεμονωμένη, αγενή συμπεριφορά. Δώστε του χρόνο να επανορθώσει.

Πηγή: 
www.lifo.gr