current views are: 1

20 Οκτωβρίου 2012
Δημοσίευση06:52

Έχεις άστρα…. Σαββατοκύριακο

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Δημοσίευση 06:52’
αρθρο-newpost

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Διαβάστε αναλυτικά τις προβλέψεις των ζωδίων για το Σαββατοκύριακο

Κριός

Τα πάντα αυτό το Σαββατοκύριακο είναι θέμα προσέγγισης, Κριοί. Τίποτα δεν είναι απόλυτο και τετελεσμένο- αν δεν δουλέψει η πρώτη προσπάθεια, η επόμενη θα φέρει σίγουρα αποτελέσματα. Υπομονή και ψυχραιμία.

Μην είστε εύπιστοι στα ερωτικά, περιμένετε πρώτα να δείτε πράξεις ουσίας και μετά αφήστε τις υποσχέσεις να σας φουσκώσουν το μυαλό.

 

Ταύρος

Αφήστε ένα παραθυράκι ανοιχτό για το ενδεχόμενο του έρωτα, όσο βέβαιοι κι αν είστε ότι αυτός σας αγνοεί. Δεν πρέπει ποτέ να υποτιμάτε τη δύναμη της Αφροδίτης, πόσω μάλλον τώρα, που η θέση της είναι ξεκάθαρα υπέρ σας.

Οι αλλαγές στα επαγγελματικά δεν πρέπει να σας ξενίζουν- έχετε ακόμη την κατάσταση υπό έλεγχο.

 

Δίδυμος

Οι προσπάθειες για την επαναπροσέγγιση ενός φίλου που αποξενώθηκε δεν καρποφορούν και αυτό θα πρέπει να σας βάλει σε σκέψεις. Μήπως κάποια πράγματα θα πρέπει τελικά να αφήνονται στη μοίρα τους ;

Προσοχή με την αμφιθυμία ορισμένων κοντινών σας προσώπων- δεν είναι καιρός τώρα να τα βάζετε με άτομα που φέρονται αλλοπρόσαλλα.

 

Καρκίνος

Νέες προκλήσεις σας περιμένουν στον τομέα των επαγγελματικών και ο Άρης δεν σας αφήνει περιθώριο να τις αγνοήσετε. Παλέψτε όχι μόνο για ό, τι μπορεί να κερδίσετε, αλλά και για όσα έχετε ήδη κερδίσει. Τίποτα δεν είναι βέβαιο.

Μια φωτογραφία θα φέρει στο νου πονεμένες αναμνήσεις, Σταματήστε να ψαχουλεύετε τα παλιά, ο δρόμος για την πρόοδο είναι μπροστά και όχι πίσω.

 

Λέων

Αισθάνεστε σα να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου σήμερα και δεν σας αδικώ, Λέοντες. Η ανώμαλη προσγείωση όμως είναι πάντα ένα ενδεχόμενο, που δεν πρέπει να εξοστρακίζετε από φόβο και άρνηση. Δείτε την πραγματικότητα με ρεαλισμό.

Θετικές οι εξελίξεις στα αισθηματικά σας- το προσδοκώμενο δέσιμο δεν θα αργήσει να συμβεί.

 

Παρθένος

Ο Κρόνος σας παροτρύνει να δραπετεύσετε από τη ρουτίνα, όποιο κι αν είναι το στοιχείο μέσα σ’ αυτή που σας κρατάει δεμένους. Είτε πρόκειται για μια σχέση στην οποία ασφυκτιάτε, είτε για μια δουλειά που σας απομυζά, κάντε κάτι για να φέρετε την αλλαγή.

Οι εντάσεις στην οικογένεια ελαχιστοποιούνται και η ηρεμία που ζητούσατε δεν είναι μακριά.

 

Ζυγός

Τα όνειρα και οι φαντασιώσεις σας έχουν απορροφήσει λίγο παραπάνω απ’ όσο πρέπει και αυτή η κατάσταση πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, Ζυγοί. Αναλάβετε δράση και εμπλουτίστε την καθημερινότητά σας- δεν ωφελεί να περιμένετε κάποια ανύπαρκτη αφορμή για να κινητοποιηθείτε.

Αινιγματικά τα ερωτικά σας, μάλλον χρειάζεστε λίγο χρόνο ακόμα για να κατασταλάξετε.

 

Σκορπιός

Μια νέα γνωριμία έρχεται να σας αλλάξει μυαλά με τρόπο που δεν περιμένατε ποτέ, αλλά και να σας επηρεάσει από συναισθηματικής πλευράς. Δώστε της την αξία που της πρέπει- μην την υποτιμήσετε/υπερεκτιμήσετε.

Άνοδος στα οικονομικά σας, πράγμα αναμενόμενο μετά τον πρόσφατο περιορισμό των εξόδων και των δαπανών σας.  Μη γυρίσετε, όμως, στα παλιά.

 

Τοξότης

Αφοσιωθείτε στον στόχο που θέσατε, Τοξότες, δεν σας “παίρνει” να ξεφεύγετε από το μονοπάτι που με τόση επιτυχία βαδίσατε μέχρι στιγμής. Αν χρειαστεί, κάντε πέρα τους ανθρώπους που προσπαθούν να αποσπάσουν την προσοχή σας.

Ο Δίας σας βγάζει από τη δύσκολη θέση στις διαπροσωπικές σας σχέσεις και σας δίνει εμφανές προβάδισμα σε σχέση με τους υπόλοιπους.

 

Αιγόκερως

Βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο ερωτικό σταυροδρόμι, Αιγόκεροι και ο μόνος τρόπος να αποφασίσετε προς τα πού πρέπει να στραφείτε, είναι η ειλικρίνεια. Μη φοβηθείτε να αντιμετωπίσετε ευθέως τα συναισθήματά σας.

Αποφύγετε τις επαφές με τους Τοξότες, ο θυμός τους ψάχνει έναν αποδιοπομπαίο τράγο και δεν σας συμφέρει να βρεθείτε σ’ αυτή τη θέση.

 

Υδροχόος

Όσο καλή κι αν είναι η τωρινή σας πορεία, είναι φυσιολογικό πού και πού να αισθάνεστε μια έλξη προς το παρελθόν. Μην παρεξηγείτε τον εαυτό σας, αλλά από την άλλη, μην του δίνετε και άλλοθι όταν τείνει προς το αυτοσαμποτάζ.

Προσοχή στις κουβέντες που λέγονται μεταξύ μεγαλύτερων- έχετε πολλά να πληροφορηθείτε από αυτούς.

 

Ιχθύς

Κάποιος προσπαθεί να αποστασιοποιηθεί από ένα θέμα που σας αφορά και τους δυο και ίσως τελικά να ‘χει τα δίκια του. Σκεφτείτε τα δικά σας σφάλματα προτού του καταλογίσετε οτιδήποτε.

Οι κατακτήσεις σας στον ερωτικό τομέα αυξάνονται, αλλά οι χειρισμοί σας επιβάλλεται να είναι λεπτοί από δω και στο εξής.

Πηγή: lifo.gr