Παρατείνονται για μια ακόμη εβδομάδα οι παραστάσεις στο Θέατρο Δημήτρης Χορν για τον «Γυάλινο Κόσμο» λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κοινού.  
Το κορυφαίο έργο του Τένεσι Ουΐλλιαμς σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου με τη Ναταλία Τσαλίκη στο ρόλο της Αμάντα, θεωρήθηκε μία από τις καλύτερες παραστάσεις της προηγούμενης χρονιάς, αποσπώντας εξαιρετικά σχόλια του κοινού και της κριτικής και συνεχίζει με επιτυχία έως την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου.  

Ο Γυάλινος Κόσμος [‘Τhe Glass Menagerie’, 1944] είναι ένα από τα αριστουργήματα της παγκόσμιας δραματουργίας και το πιο προσωπικό έργο του Ουΐλλιαμς, έργο που τον καθιέρωσε ως έναν από τους κορυφαίους θεατρικούς συγγραφείς του εικοστού αιώνα.  

Ένα τρίγωνο σιωπηλής απόγνωσης-μάνα-γιος-κόρη. Τρεις εγκλωβισμένοι άνθρωποι που καταφεύγουν στη φαντασία ή την ψευδαίσθηση για να ξεφύγουν από την πραγματικότητα. Όνειρα που συνθλίβονται από το Χρόνο, ματαιωμένες προσδοκίες, χιούμορ και σαρκασμός, ανάγκη για αλλαγή, και βέβαια «..αυτό το κάτι που προσμένουμε αιώνια, μα πάντα αργεί να έρθει, αυτό το κάτι για το οποίο συνεχίζουμε να ζούμε..».

Από τις 20 Φεβρουαρίου η παράσταση θα παίζεται στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ, στη Θεσσαλονίκη.

 


ΔΙΑΝΟΜΗ

ΑΜΑΝΤΑ: Ναταλία Τσαλίκη

ΤΟΜ: Αντίνοος Αλμπάνης

ΤΖΙΜ: Κωνσταντίνος Γαβαλάς

ΛΩΡΑ: Αμαλία Νίνου


Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων:

Τετάρτη & Σάββατο 18:15

Παρασκευή & Κυριακή 21:15


Τιμές Εισιτηρίων:

Πλατεία: 20 € , Φοιτητικό: 15 €

Ανέργων: 10 € (απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας και του δελτίου ανεργίας)