Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (18 Ιανουαρίου 2013)

Κριός

Τα νεύρα σήμερα δεν θα είναι πολύ καλός σύμβουλος για εσένα, αγαπητέ Κριέ. Είναι αρκετά τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις και πρέπει να είσαι ψύχραιμος και ρεαλιστής. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα σου γυρίσουν μπούμερανγκ. Χρήματα θα έρθουν στην εργασία σου, που είναι αποτέλεσμα της ευσυνειδησίας και της καλής σου απόδοσης.

Ταύρος

Αν  είσαι Ταύρος, κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς όμως βιασύνες και επιπολαιότητες.

Δίδυμος

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, είναι μια καλή μέρα για να κάνεις μια ανασκόπηση σε όσα έχεις καταφέρει και να μην κρίνεις τόσο αυστηρά τον εαυτό σου. Μην απογοητεύεσαι και μην επικεντρώνεσαι μόνο στα αρνητικά, αλλά και στα θετικά που έχεις πετύχει μέσα από τις κινήσεις σου.

Καρκίνος

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα, φίλε Καρκίνε, με την Σελήνη να κινείται στον φιλικό για εσένα Κριό και μπορεί να σε οδηγήσει στην επιτυχία. Αλλά κι εσύ πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις, να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως, ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα.

Λέων

Αν  είσαι Λέων, σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα, που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα, για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Παρθένος

Σήμερα θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου, φίλε Παρθένε. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις του τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώσεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν καν από το μυαλό σου.

Ζυγός

Σήμερα κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, αγαπητέ Ζυγέ, να κάνουν την εμφάνισή τους και θα θελήσεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και καταφέρεις να ηρεμήσεις. Η θετική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη από τον Κριό με τον Άρη από τον Υδροχόο ευνοεί τις προσπάθειές σου, οπότε με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά.

Σκορπιός

Σήμερα αγαπητέ Σκορπιέ, σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, καθώς η Σελήνη κινείται στον Κριό και δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στις επαφές σου. Από την άλλη, η θέση της Αφροδίτης στον Αιγόκερω δημιουργεί συνθήκες αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις τα περισσότερα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Τοξότης

Αν  είσαι Τοξότης, η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου, χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα θα μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν. Με προγραμματισμένες κινήσεις και όχι βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, η σημερινή μέρα θα σου φέρει εξελίξεις, που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, κυρίως τώρα, με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιό σου. Όμως προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη.

Ιχθύς 

Σήμερα, ίσως το άγχος και η ένταση να φτάσουν στο ανώτερο σημείο, αγαπητέ Ιχθύ, και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό να σε φέρουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.


Πηγή: myastro.gr