current views are: 1

19 Ιανουαρίου 2013
Δημοσίευση09:09

Έχεις άστρα… 19 Ιανουαρίου

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Σάββατο (19/1).

Δημοσίευση 09:09’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Σάββατο (19/1).

Διαβάστε τις προβλέψεις των ζωδίων για σήμερα Σάββατο (19/1).

Κριός

Είναι καιρός, φίλε Κριέ, να αρχίσεις να διεκδικείς αυτά που θέλεις και να μη μένεις άπραγος μπροστά στις καταστάσεις. Με τον Ερμή σήμερα να κάνει την είσοδό του στον Υδροχόο και να σε ευνοεί, ξεκίνα μιλώντας στα άτομα του περιβάλλοντός σου, αφού πρώτα έχεις αποφασίσει τι θέλεις. Σε κάθε περίπτωση, μην περιμένεις να σε σκεφτούν πρώτα οι άλλοι, αν δεν σκεφτείς εσύ τον εαυτό σου.

Ταύρος

Ευτυχώς, η διάθεσή σου είναι πολύ καλή σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, κι αυτό σε κάνει να παίρνεις αποφάσεις μετά από ώριμη, αλλά και αισιόδοξη σκέψη. Θα σου είναι πολύ χρήσιμη αυτή η στάση, καθώς τα προβλήματα που θα προκύψουν τη σημερινή μέρα θα είναι αρκετά και θα χρειάζονται άμεση επίλυση. Το ίδιο ισχύει και για τη δουλειά σου, όπου θα αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, έχεις μια πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στους γύρω σου, οι οποίοι δείχνουν το θαυμασμό τους σε κάθε σου κίνηση. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή από σήμερα και στο εξής να κινείται στον Υδροχόο, απαλλάξου από οτιδήποτε σε κρατάει πίσω ή σε κάνει μίζερο και κάνε τις κατάλληλες ενέργειες, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις ένα καλύτερο αύριο για εσένα.

Καρκίνος

Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι αρκετά ευέλικτος, αγαπητέ Καρκίνε, και να μην αφήσεις κάποια προβλήματα να σε κυριεύσουν και να σε κάνουν να σκέφτεσαι συνέχεια αρνητικά. Θα πρέπει να είσαι λίγο πιο ανοιχτός σε νέες απόψεις και να μην φαίνεσαι ισχυρογνώμων απέναντι σε κάποιους ανθρώπους. Μπορεί η δική τους γνώμη να είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα και θα είναι προς όφελος σου να την ακολουθήσεις.

Λέων

Σήμερα το μυαλό σου, αγαπητέ Λέων, δουλεύει με πολύ γρήγορους ρυθμούς, χάρη στις επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου και θα καταφέρεις να δρομολογήσεις κάποια σχέδια που έχεις εδώ και καιρό. Η δυναμική σου πλευρά δεν αφήνει τίποτα να περάσει ανεκμετάλλευτο. Συνέχισε με αυτόν τον τρόπο και θα δεις πως μπορείς να πετύχεις ό,τι βάλει ο νους σου.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα έχει αρκετό τρέξιμο και άγχος, καθώς σου έχουν μαζευτεί υποχρεώσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και πρέπει να τακτοποιηθούν το συντομότερο, αγαπητέ Παρθένε. Ωστόσο, με τον κυβερνήτη σου Ερμή να εισέρχεται στον φιλικό για εσένα Υδροχόο, θα δεις ότι τα περισσότερα ζητήματα εξελίσσονται υπέρ σου και μπορείς να ανακουφιστείς με τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου. Σε κάθε περίπτωση, μην παρασυρθείς σε βιαστικές κινήσεις.

Ζυγός

Σήμερα θα συνειδητοποιήσεις, φίλε Ζυγέ, ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει και είναι καιρός να αντιμετωπίσεις τις διάφορες καταστάσεις στην πραγματική τους διάσταση. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, η περίοδος είναι καλή για να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα και να κοιτάξεις το μέλλον σου με θετικό μάτι. Σε κάθε περίπτωση, μην αφήσεις κάποια θέματα του παρελθόντος να σε κρατάνε πίσω.

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα επιστρέψουν φαντάσματα του παρελθόντος, που νόμιζες ότι δεν υπάρχουν πια και θα χρειαστεί να δώσεις λύσεις σε διάφορα ζητήματα, που είχες παραμελήσει. Ωστόσο, με τον Ερμή να αλλάζει θέση και να εισέρχεται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι ευκαιρίες για να προωθήσεις τα σχέδια σου πιο αποτελεσματικά δε θα λείψουν. Μην τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Τοξότης

Η σημερινή μέρα θα σου φέρει εκνευρισμό και ένταση, φίλε Τοξότη, από κάποια γεγονότα που δεν περίμενες και θα σε ταράξουν. Μην χάσεις την συγκέντρωσή σου σε όσα θέλεις να κάνεις σήμερα, γιατί είναι αρκετά σημαντικά για να μείνουν πίσω. Απόφυγε τις βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να σου δημιουργήσουν εμπόδια στο μέλλον και πράξε ήρεμα όσα νομίζεις ότι θα σε βοηθήσουν.

Αιγόκερως

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της μέρας για εσένα, αγαπητέ Αιγόκερε. Θα καταφέρεις πάρα πολλά και οι ιδέες που θα έχεις, θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να είσαι σε κάποια ζητήματα σου. Προσπάθησε να μην κάνεις υπερβολικές ή βιαστικές κινήσεις, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου εδώ και καιρό, με τον καλύτερο τρόπο.

Υδροχόος

Το σημερινό Σάββατο σε βρίσκει με πολύ καλή διάθεση, αγαπητέ Υδροχόε, και με ενισχυμένα ποσοστά αυτοπεποίθησης, οπότε η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με τον Ερμή από εδώ και στο εξής να κινείται στο ζώδιό σου, ό,τι βάλεις στο μυαλό σου μπορείς να το φέρεις εις πέρας και θα νιώθεις μεγάλη ικανοποίηση, για τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις.

Ιχθύς

Για να προχωρήσεις μπροστά, αγαπητέ Ιχθύ, θα πρέπει να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν που σε προβληματίζει και να κάνεις δραστικές κινήσεις, που αφορούν στο μέλλον σου. Μην επιτρέψεις σε παλιά λάθη να στέκονται εμπόδιο σε όσα θέλεις να πετύχεις. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να μιλήσεις με τους δικούς σου και να ζητήσεις τη βοήθειά τους.