Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (21 Ιανουαρίου 2013)

Κριός

Πολλές είναι οι καταστάσεις που σε προβληματίζουν, φίλε Κριέ, και η σημερινή ημέρα ίσως σε κάνει να τις δεις με μία άλλη οπτική, πιο… τραγική. Ο Άρης από τον Υδροχόο σε παραπλανά και περιορίζει τη λογική σου. Καλό θα ήταν λοιπόν να χαλαρώσεις και να μην αφήσεις την μελαγχολική σου διάθεση να σε ρίξει. Συνάντησε αγαπημένα σου άτομα, συζήτησε μαζί τους και όλα θα πάνε καλύτερα από ό,τι νομίζεις.

Ταύρος

Τα πράγματα δεν πάνε ακριβώς όπως τα έχεις σχεδιάσει, φίλε Ταύρε, και σήμερα κάποιες εξελίξεις θα σε βγάλουν από το πρόγραμμα που έχεις φτιάξει. Η εξυπνάδα σου όμως θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως και να είσαι ευέλικτος. Έτσι, τα αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα σε ικανοποιήσουν αρκετά. 

Δίδυμοι

Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς. 

Καρκίνος 

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Καρκίνε, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλησε με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύσεις. 

Λέων 

Η διάθεσή σου σήμερα, αν είσαι Λέων, θα είναι πολύ καλή χάρη σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις τα πράγματα πιο θετικά και αισιόδοξα. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που πίστευες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς πρόβλημα. 

Παρθένος 

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για εσένα, αγαπητέ Παρθένε, όσον αφορά στην υλοποίηση των στόχων σου, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις όσα θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες. 

Ζυγός

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, φίλε Ζυγέ. Γενικά θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα και αυτό, μάλλον πίσω θα σε πάει, παρά μπροστά. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά λίγο πιο θετικός. Θα δεις ότι τα θέματα που σε απασχολούν είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις. 

Σκορπιός 

Η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια, φίλε Σκορπιέ, και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν. 

Τοξότης 

Η σημερινή Δευτέρα σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια, φίλε Σκορπιέ, και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις και τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Ωστόσο, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν. 

Αιγόκερως 

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση, θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους. 

Υδροχόος 

Το έντονο άγχος και η πίεση που νιώθεις, αγαπητέ Υδροχόε, θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα αυτήν τη Δευτέρα και δεν θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο. Άλλωστε, η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου, αλλά χρειάζεται λίγη ψυχραιμία.

Ιχθείς 

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, αυτή η Δευτέρα είναι μια πολύ καλή μέρα, που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.

Πηγή: myastro.gr