Διαβάστε αναλυτικά τις σημερινές προβλέψεις για όλα τα ζώδια (22 Ιανουαρίου 2013)
Κριός 

Σήμερα, φίλε Κριέ, έχεις μια πολύ δυναμική στάση απέναντι στις καταστάσεις και μπορείς να λύσεις διάφορα προβλήματα που σε απασχολούν. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις όμως και μην κουραστείς πάρα πολύ. Βρες το χρόνο για να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί και σου φτιάχνει τη διάθεση. Παν μέτρον άριστον… μην το ξεχνάς!!!
 
Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή για να κάνεις μια αυτοκριτική και να αναρωτηθείς για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεσαι τις καταστάσεις. Χρειάζεται ίσως να γίνεις πιο διεκδικητικός και να μην κάνεις πίσω, για να φτάσεις εκεί που θέλεις. Πάντως, οι πλανήτες ευνοούν αυτή τη συμπεριφορά και μπορείς να πετύχεις πολλά, με λίγη παραπάνω επιμονή.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε, είναι γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα σου έχουν πέσει πολλά ζητήματα προς επίλυση και σε έχουν κουράσει. Όλα όσα καθυστερούν, θα μπουν σύντομα σε τροχιά εξέλιξης και θα ηρεμήσεις. Μείνε συγκεντρωμένος και προσηλωμένος στους στόχους σου, για να τελειώνεις το συντομότερο με τις υποχρεώσεις σου και άσε το χρόνο να κυλήσει υπέρ σου.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα κρύβει αρκετές υποχρεώσεις, αγαπητέ Καρκίνε. Εκτός από τα δικά σου θέματα που εκκρεμούν, έχεις να λύσεις και ζητήματα των δικών σου ανθρώπων, που σε πλησιάζουν και ζητούν τη βοήθειά σου. Μπορείς να τους συμπαρασταθείς, αλλά χωρίς να ξεπερνάς τον εαυτό σου, γιατί ήδη είσαι αρκετά κουρασμένος.

Λέων

Κάποιες καταστάσεις που καθυστερούν, φίλε Λέων, σου προκαλούν απογοήτευση και ίσως να είσαι έτοιμος να τα παρατήσεις. Καλύτερα να καθίσεις να σκεφτείς ποιά είναι η δική σου στάση απέναντι στα πράγματα και τι μπορεί να κάνεις λάθος, για να μην εξελίσσονται όλα όπως θέλεις.

Παρθένος

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι έχεις στο κεφάλι σου, αγαπητέ Παρθένε. Κι όμως αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, καλό είναι σήμερα να κινηθείς πιο διπλωματικά στις προσωπικές σου επαφές και να μην επιμένεις στις απόψεις σου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και να βγάλεις συμπεράσματα που δεν είναι βάσιμα. Άκουσε τι έχουν να σου πουν οι γύρω σου και ειδικά τα άτομα της οικογένειάς σου και μετά πράξε, κατόπιν σκέψης.

Σκορπιός

Σήμερα, φίλε Σκορπιέ, με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, χρειάζεται αυτοέλεγχος και ψυχραιμία. Μην παρασυρθείς από τα νεύρα σου και δημιουργήσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Μπορείς να καταφέρεις ό,τι θέλεις αλλά πρέπει να βάλεις μπροστά όλη σου τη διπλωματία, για να ελιχθείς σωστά σήμερα. 

Τοξότης

Σήμερα δεν πρέπει να αφήσεις τίποτα να σε πτοήσει, φίλε Τοξότη. Έχεις βάλει κάποιους στόχους και πρέπει να τους κυνηγήσεις. Μην επηρεαστείς από ανθρώπους που έχουν άλλη γνώμη και γενικά, μην αφήσεις τίποτα να σου χαλάσει τη διάθεση. Μπορείς να πας πολύ μπροστά, αν είσαι σίγουρος για τις πράξεις σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα είσαι σε μια εγρήγορση, καθώς περιμένεις διάφορες εξελίξεις, οι οποίες καθυστερούν. Μην χάνεις την υπομονή σου, γιατί όλα θα γίνουν όπως θέλεις. Χρειάζεται ίσως λίγο περισσότερος χρόνος, αλλά σίγουρα δε πρέπει να παρατήσεις τις προσπάθειες που κάνεις. Άλλωστε, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου σε ευνοεί σε κάθε σου κίνηση εξέλιξης.

Υδροχόος

Αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Υδροχόε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου και την εξωτερική σου εμφάνιση. Ανασκουμπώσου, ξαναφτιάξε τα πλάνα σου και μην αφήνεις λεπτό να πάει χαμένο, αναπολώντας το παρελθόν. Η ζωή κοιτάει μπροστά και εσύ πρέπει να κάνεις το ίδιο. 

Ιχθείς

Αξιοποίησε την ενέργειά σου σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, για να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου. Θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα και θα τα καταφέρεις ακόμα και σε προβλήματα, που μέχρι σήμερα σου φαίνονταν άλυτα. Μην κάνεις πίσω σε τίποτα, γιατί το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί για να πετύχεις.

Πηγή: myastro.gr