Ένα «μεγάλο διάλειμμα» από την υποκριτική θα κάνει ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Ο γνωστός ηθοποιός λέει σε συνέντευξή του στην Bild ότι, έχοντας δουλέψει ασταμάτητα τα τελευταία χρόνια, επιθυμεί να ξεκουραστεί.  
«Είμαι εξουθενωμένος.  Σκοπεύω να κάνω ένα μεγάλο, μεγάλο διάλειμμα. Έχω κάνει τρεις ταινίες σε δύο χρόνια και είμαι εξαντλημένος» είπε σε συνέντευξή του στην εφημερίδα.   

Μάλλον, όμως, οι θεατές δεν θα προλάβουν να τον επιθυμήσουν. Κι αυτό γιατί εκτός από το Django ο Τιμωρός που ήδη έχει βγει στις αίθουσες, τον Μάιο αναμένεται η ταινία του Μπαζ Λούρμαν, Ο Μεγάλος Γκάτσμπι, ενώ και η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε The Wolf Of Wall Street αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2013.  

Ο Ντι Κάπριο δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει την «άδειά» του για να ταξιδέψει και να ασχοληθεί με τις οικολογικές του ανησυχίες.  

«Θέλω να βελτιώσω λίγο τον κόσμο. Θα ταξιδέψω στον κόσμο για να κάνω καλό για το περιβάλλον» είπε.  

«Η οροφή μου είναι καλυμμένη με φωτοβολταϊκές πλάκες. Το αυτοκίνητό μου ηλεκτρικό. Ο μέσος άνθρωπος δεν οδηγεί περισσότερο από 50 χιλιόμετρα τη μέρα. Αυτό μπορεί να γίνει με μια πρίζα» πρόσθεσε.

Πηγή: in.gr