Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (25 Ιανουαρίου)

Κριός

Σταμάτα να αγχώνεσαι και για το πιο ασήμαντο συμβάν, φίλε Κριέ, που προκύπτει στη ζωή σου και γίνε λίγο πιο αισιόδοξος. Η καθημερινότητά σου έχει ήδη μπει σε μία σειρά και καλό θα είναι να την ευχαριστηθείς και να γίνεις πιο δημιουργικός, τώρα που μπορείς. Η ημέρα είναι καλή, τόσο για αυτά που θες να δρομολογήσεις όσο και για την λήψη σημαντικών αποφάσεων, που θα σε πάνε ένα βήμα πιο πέρα.

Ταύρος

Η σημερινή ημέρα θα είναι περίεργη για εσένα, φίλε Ταύρε. Πρέπει να σκεφτείς πολύ σοβαρά τα τεκταινόμενα γύρω σου και να μην κινείσαι παρορμητικά. Οφείλεις να αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, αν δεν θέλεις να στεναχωριέσαι και να παραπονιέσαι για όλα αυτά που περνάς. Αν θέλεις να καλυτερεύσεις τις συνθήκες της ζωής σου, πρέπει εσύ να αλλάξεις πολλά πράγματα που σε αφορούν και να μην περιμένεις από το μαγικό ραβδάκι να ανανεώσει τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Δίδυμε, ενδέχεται να προκληθούν λάθη από βιασύνη και έντονες συζητήσεις, εξαιτίας της ανυπομονησίας ή της ανησυχίας σου. Αισθάνεσαι ότι πρέπει να πολεμήσεις για αυτά που θέλεις και πιστεύεις, ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Καλά θα κάνεις να το πράξεις, όμως δεν χρειάζεται να εκδηλώνεις περισσότερο ανταγωνισμό απ' όσο χρειάζεται.

Καρκίνος

Κάποια γεγονότα θα συμβούν σήμερα στη ζωή σου, φίλε Καρκίνε, που θα σε αγχώσουν και θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα. Προσπάθησε να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Επίσης, φρόντισε να διαθέσεις μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις, να κάνεις ευχάριστες σκέψεις και, κυρίως, μην απαισιοδοξείς.

 Λέων 

Σήμερα ίσως αισθανθείς μια ιδιαίτερη ευαισθησία και μια διάχυτη μελαγχολία, φίλε Λέων. Νιώθεις έντονη την ανάγκη για μοναξιά κι απομόνωση. Ίσως να νιώθεις ενστικτωδώς την επιθυμία να οχυρωθείς από τα προβλήματά σου και τα συναισθήματα των άλλων. Απόφυγε την υπερβολική ευαισθησία και ανοχή, σε σχέση με τις ανάγκες ή τα λάθη των άλλων, γιατί δεν θα μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Σήμερα, αγαπητέ Παρθένε, πρέπει να δείξεις σταθερότητα στις αποφάσεις σου, για να μπορέσεις να λύσεις τα διάφορα θέματα, που σε απασχολούν. Ίσως να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις και παρανοήσεις σε ορισμένα θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις και μην λες πράγματα που δεν πρέπει.

Ζυγός

Σήμερα, φίλε Ζυγέ, θα εξετάσεις πολλά θέματα με μεγάλη σοβαρότητα και θα επιδιώξεις να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη. Κάνε σωστό προγραμματισμό και θα φτάσεις πολύ γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εκκρεμότητες και ζητήματα που αφορούν σε θέματα σπιτιού, αρχίζουν να λύνονται σιγά σιγά και αισθάνεσαι καλύτερα. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς, που έχεις παραμελήσει τελευταία.

Σκορπιός

Τη σημερινή ημέρα, φίλε Σκορπιέ, θα σε χαρακτηρίζει μια έντονη αντικειμενικότητα. Η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες, γίνονται απόλυτη προτεραιότητα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων.

Τοξότης

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια καλή ημέρα για ήρεμη περισυλλογή, σκέψη και πνευματική ανανέωση, αγαπητέ Τοξότη. Έτσι, θα μπορέσεις να καταστρώσεις τα σχέδια σου πιο ψύχραιμα και να τα υλοποιήσεις στο μέλλον με μεγάλη επιτυχία. Μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ευκαιρία να αναμειχθείς ενεργά σε κάποιου είδους κοινωνική υπηρεσία, όπου θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αιγόκερως

Πρέπει να δείξεις ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει τη σημερινή ημέρα, φίλε Αιγόκερε, γιατί έχεις τη δύναμη και τα εφόδια να το λύσεις με τον καλύτερο τρόπο, αρκεί να μην κάνεις υπερβολές. Πρέπει οι κινήσεις που θα κάνεις να είναι πολύ μελετημένες, για να αποφύγεις προβλήματα που θα δημιουργήσεις, μόνο και μόνο από τον εκνευρισμό που σου προκαλεί η αρνητική όψη του Ερμή με τον κυβερνήτη σου Κρόνο.

Υδροχόος

Μην προσπαθήσεις να λύσεις τα προβλήματά σου, αγαπητέ Υδροχόε, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που βρίσκεσαι.

Ιχθείς

Πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου, αγαπητέ Ιχθύ, και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους σήμερα προς όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά. Δείξε ψυχραιμία, φέρσου διπλωματικά και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά. 

Πηγή: myastro.gr