Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (29 Ιανουαρίου)
Κριός

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, θα έχεις αρκετή ένταση, για ζητήματα που νιώθεις ότι δεν προχωράνε με τίποτα. Μην αποθαρρύνεσαι όμως και ξεκίνα με μεγάλη ενεργητικότητα και θέληση, για να αλλάξεις όλα όσα νιώθεις ότι στέκονται εμπόδιο στην εξέλιξη σου. Μην διστάσεις να απευθυνθείς σε δικά σου άτομα, που μπορούν να σταθούν δίπλα σου και να σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Ταύρος 

Η επικοινωνία θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ημέρας για το ζώδιό σου, φίλε Ταύρε. Οι ιδέες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και θα σε βγάλουν από το αδιέξοδο που μπορεί να νιώθεις. Προσπάθησε να μην κάνεις καμία υπερβολή, ούτε βιαστικές κινήσεις. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις βάλει στο μυαλό σου, αν πρώτα έχεις εξετάσει καλά τις κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Δίδυμε, μην αγχώνεσαι και μη φορτώνεσαι περισσότερες ευθύνες, χωρίς να έχεις τακτοποιήσει προηγουμένως τις υπάρχουσες εκκρεμότητές σου. Βάλε ένα πρόγραμμα και μη σε πιάνουν οι φόβοι σου, ότι δεν θα προλάβεις κάτι. Έχεις πολλές δυνατότητες και τα ταλέντα σου θα σε ωθήσουν να υλοποιήσεις όλους τους στόχους σου.

Καρκίνος

Πολλές υποχρεώσεις παρουσιάζονται και εσύ δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις εύκολα σε όλα, αγαπητέ Καρκίνε. Προγραμματίσου και μην αγχώνεσαι, γιατί αλλιώς δεν θα αποφύγεις τα λάθη. Άλλωστε, η δυναμικότητα που σου χαρίζει η Σελήνη από την Παρθένο είναι ιδιαιτέρως αυξημένη και πρέπει να την αξιοποιήσεις κατάλληλα. Είσαι ένα βήμα πιο κοντά στο να πετύχεις τους στόχους σου. Προχώρα μεθοδικά και δεν θα χάσεις.

Λέων

Μην αφήσεις καταστάσεις του παρελθόντος να φρενάρουν την εξέλιξή σου, φίλε Λέοντα. Έχεις πάρα πολλές δυνατότητες και πρέπει να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Μην προσπαθείς να λύνεις μονομιάς όλα τα ζητήματα, γιατί αυτό θα σε κουράσει αρκετά και μπορεί να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και την βιασύνη σου. Πορεύσου με την λογική και όχι το συναίσθημα και μέτρα καλά τις κινήσεις και τα λόγια σου.

Παρθένος

Πρέπει να οπλιστείς με ψυχραιμία αυτή την ημέρα, φίλε Παρθένε, για να αντιμετωπίσεις οικογενειακές και φιλικές καταστάσεις, που μπορεί να είναι προβληματικές αυτό το διάστημα. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τα ταλέντα σου και εκμεταλλεύσου όσο το δυνατόν περισσότερο τις γνωριμίες σου, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες. Άλλαξε και κάνε τα απαραίτητα βήματα, προκειμένου να υλοποιήσεις τους στόχους σου και μην ασχολείσαι με ανούσια θέματα.

Ζύγος

Ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτή την ημέρα, φίλε Ζυγέ. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και κάποιες φορές, θα σε κάνει να παραμελείς εσκεμμένα τις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Από την άλλη, η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη.

Σκορπιός

Ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για το ζώδιό σου, αγαπητέ Σκορπιέ, σε ό,τι έχει σχέση με σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που νοιώθεις, για να μπορέσεις να βάλεις μερικά ζητήματα σε σειρά. Μην φοβηθείς να τολμήσεις κάποιες αλλαγές που σκέφτεσαι να κάνεις, γιατί η ημέρα σε ευνοεί.

Τοξότης

Κάποια σχέδια που έχεις, φίλε Τοξότη, μπορεί να παρουσιάσουν μικρές καθυστερήσεις τη σημερινή ημέρα, αλλά μην το βάζεις κάτω. Σε αναταραχές και εντάσεις που μπορεί να προκύψουν, καλό θα ήταν να μην συμμετέχεις καθόλου. Με πολύ χαμηλούς τόνους και με μεγάλη επιμονή, μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου, χωρίς να λοξοδρομήσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, μοιάζει να είναι μέρα υπερβολών, τόσο σε λόγια όσο και σε πράξεις. Έχεις την τάση να υπόσχεσαι περισσότερα από όσα μπορείς να κάνεις πράξη. Καλύτερα να αποφύγεις μεγάλα λόγια, που τώρα μπορεί να εννοείς, αλλά δύσκολα θα μπορέσεις να υλοποιήσεις. Καμιά φορά γίνεται υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου και πέφτεις σε παγίδες, που δύσκολα θα βγεις από αυτές.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, πρέπει ό,τι κάνεις να το ζυγίσεις πολύ καλά, γιατί διαφορετικά προβλέπονται προβλήματα μετά. Μπορείς να αλλάξεις κάποια πράγματα, αλλά όχι με βιασύνη. Η διάθεσή σου μάλιστα θα είναι αρκετά καλή, για να μπορέσεις να δρομολογήσεις τις όποιες εκκρεμότητες σου και να διαμορφώσεις εκ νέου το πρόγραμμά σου.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η διάθεση και οι συναισθηματικές σου επιθυμίες γίνονται απόλυτη προτεραιότητα αυτήν την ημέρα στην ιεραρχία των καθημερινών σου υποχρεώσεων. Ίσως το ενδιαφέρον σου να στραφεί στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις, για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων. Πάρε και μια δεύτερη γνώμη, πριν αρχίσεις την δράση.

Πηγή: myastro.gr