Δημήτρης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς σε κοινές εμφανίσεις

Δημήτρης Παπαδημητρίου και Φωτεινή Δάρρα στο Παλλάς σε κοινές εμφανίσεις
Τέσσερα χρόνια μετά από την τελευταία τους κοινή εμφάνιση ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα ανεβαίνουν μαζί στη σκηνή του Παλλάς για μια και μοναδική μουσική παράσταση την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου. Αφορμή ο νέος δίσκος του συνθέτη, σε στίχους Νίκου Γκάτσου με τίτλο «Λουλούδι στη φωτιά».
Η Φωτεινή Δάρρα με τη συνοδεία της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ και λαϊκή ορχήστρα, θα ερμηνεύσει τα τραγούδια του δίσκου που ξεχώρισαν: «Παρασκευή Μεγάλη», «Όλα τ'αστέρια τρύπια», «Λουλούδι στη φωτιά», «Η αγάπη» αλλά και πολλές μεγάλες επιτυχίες τους που αγαπήθηκαν απο τους ακροατές όπως: «Μάγισσες της Σμύρνης», «Φεύγα», «Τρέχει το νερό», «Παράπονο», «Στα ίδια μέρη» κ.ά.

Η διεύθυνση της ορχήστρας ανήκει στον Δημήτρη Παπαδημητριου που μαζί με την Φωτεινή Δάρρα θα βρεθούν και στο πιάνο για να μοιραστούν με το κοινό τη συγκίνηση της αρχικής δημιουργίας μερικών από τα τραγούδια τους. Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 18 ευρώ έως 45 ευρώ, ενώ η προπώληση γίνεται από τα ταμεία του Παλλάς.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο