Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής, η Μαριννέλα και ο Κώστας Χατζής συναντώνται στη σκηνή του Παλλάς από τις 25 Ιανουαρίου μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Ο Κώστας Χατζής με την κιθάρα του θα ερμηνεύσει με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια που έχει γράψει όπως το "Θυμάμαι", το "Δεν είμ' εγώ", το "Σπουδαίοι άνθρωποι αλλά...". 

Στη συνέχεια θα τον συναντήσει επί σκηνής η Μαρινέλλα που με το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο, θα αποδώσει επιτυχίες όπως "Σύνορα η αγάπη δεν γνωρίζει", "Σ'αγαπώ ", "Κι' ύστερα", "Πάρε με μαζί σου τσιγγάνε" κ.α. και πολλά άλλα ανάμεσα τους " Η αγάπη όλα τα υπομένει..." 

Στο δεύτερο μέρος, αρχικά η Μαρινέλλα και στη συνέχεια ο Χατζής, συνοδευόμενοι από δεκαμελή ορχήστρα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από τους δίσκους Ρεσιτάλ και Ταμ-Ταμ ενώ η παράσταση θα κλείσει με τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες, ντουέτο. Ο Φίλιππος Παπαθεοδώρου θα βρίσκεται στην καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος και ο Γιάννης Σμυρναίος στη ρύθμιση του ήχου.

Ενορχηστρωτής και διευθυντής ορχήστρας θα είναι ο Χάρης Ανδρεάδης, ενώ την σκηνοθεσία επιμελείται ο Σταμάτης Φασουλής.