Οι μουσικοί: Σπήλιος Καστάνης- Μπάσο, Σωτήρης Ντούβας -Ντραμς, Πάνος Λάμπος Αθανασόπουλος- Φωνές κιθάρα, παρουσιάζουν μια μουσικοθεατρική , σουρεαλιστική παράσταση με τίτλο: Τα Αξιοθέατρα της Πάτρας , πάνω σε κείμενα και μουσική του Πάνου «Λάμπου» Αθανασόπουλου.
Οι τρεις καλλιτέχνες αριστοφανίζονται, πολιτικοκυνοδοντολογούν και πλέουν πάνω στην σχεδία της Επικής εξιστόρισης , μπαλαντοροκανίζουν κάθε εγκατεστημένο, χορεύουν, ακόμη και νηστικοί ! Είναι βαθύπλουτοι, τρώνε ταχίνι, τραχανά, ξέρουν όλοι να μαγειρεύουν ποολύ - πολύ καλά.

Έχουν περάσει όλοι από τον κλίβανο διεθνών performing σωληναρίων, κάθισαν χρόνια στα θρανία της , με τσάϊ coffee ski στον Παρνασσό με χάσκυ, στην Ερεσσό τα δυο μας κι ας σβήνουν τα ρεσώ μας!   

Αυτοί μόνον σας προσφέρουν τα τελευταία ρινίσματα χρυσής διασκέδασης μέσα στους χαλεπρούς καιρούς, εν μέσω της καμμένης γης της επαγγελματικής δημιουργίας.

Δημοτικό Θέατρο Απόλλων. Ώρα έναρξης: 22.00

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

Δευτέρα και Τρίτη, 4 και 5 Φεβρουαρίου , αντίστοιχα!
Κρατήσεις θέσεων στο τηλ. του ταμείου 2610273613.

Βιογραφικό: Παναγιώτη Αθανασόπουλου

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Από μικρός σπούδασε μουσική και εικαστικά, με δάσκαλους τους γονείς του. Έτσι αρχικά εργάστηκε ως γλύπτης, μέχρι που αποπλανήθηκε και πάλι από τη μουσική, αυτή την φορά από το μουσικό θέατρο. Ασχολήθηκε με το κλασικό τραγούδι, διακρίθηκε, και δούλεψε ως βαρύτονος σολίστας στην Εθνική Λυρική Σκηνή, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και σε πολλά ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Αργότερα, μια μακρόχρονη περιπλάνηση σε ετερόκλητους καλλιτεχνικούς τόπους, του έδωσε την ευκαιρία με τις ομάδες «Αθέατρος κόσμος», και «Masterz of the Stringz», να αναπτύξει το ιδιαίτερό του ύφος στην ποίηση-στιχουργία και μουσική-παραστατική σ' ένα καινούριο περίβλημα.

Από το Γραφείο Τύπου
του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Πάτρας.Πηγή: dete.gr
TAGS