Λόγω της μεγάλης προσέλευσης κοινού, παρατείνονται μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου οι παραστάσεις του εμβληματικού έργου του Ευγένιου Ιονέσκο «Καρέκλες» (1952), που παρουσιάζει ο Θεατρικός Οργανισμός «Ακροπόλ» στο θέατρο «Ροές».
Πρωταγωνιστές, η Όλια Λαζαρίδου και ο Αντώνης Καφετζόπουλος, οι οποίοι, για πρώτη φορά - έπειτα από πολλές συνεργασίες στον κινηματογράφο -  βρίσκονται μαζί στη σκηνή.

Υποδύονται, λοιπόν, ένα ζευγάρι… εκατό ετών που χρησιμοποιεί τη φαντασία, τόσο παιδική όσο και δαιμόνια, για να κρατηθεί ακόμη λίγο στη ζωή. Το έντονο γκροτέσκο στοιχείο δίνει στους δύο ηθοποιούς ελεύθερο πεδίο για να «παίξουν» με τα υποκριτικά τους μέσα.

Σε αυτήν τη δίνη του παραλόγου τους οδηγεί σκηνοθετικά ο Ευριπίδης Λασκαρίδης, ο οποίος συνεργάστηκε και στο παρελθόν με την Όλια Λαζαρίδου, στο νοσταλγικό αυτοβιογραφικό μονόλογο «Κορίτσι μπαταρία». Σημειώστε πως από τις 15 Φεβρουαρίου, στη σκηνή του θεάτρου «Ροές» τη σκυτάλη θα πάρει το έργο των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά «Με δύναμη από την Κηφισιά», σε σκηνοθεσία της Έρσης Βασιλικιώτη, με πρωταγωνίστριες την Γιώτα Φέστα και την Νίκη Παλληκαράκη.