Μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν, ανεβαίνει στο θέατρο Εγνατία, η κωμωδία του Νίκου Βασιλειάδη «ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΣ», με την Υρώ Μανέ, σε θεατρική διασκευή της Εμμανουέλας Αλεξίου και του Γιώργου Καραμίχου και σκηνοθεσία του Γιώργου Καραμίχου.

Μια παράσταση, απολογία και εξομολόγηση μαζί. Μια απλή πράξη Ερασμία. Η Υρώ Μανέ σε μια συγκλονιστική ερμηνεία μας γνωρίζει την Ερασμία. Μια γυναίκα με πάθος. Μια γυναίκα σε λάθος χώρο και λάθος χρόνο.

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ελλάδος, η Ερασμία, μια χήρα εγκλωβισμένη σε ένα περίπτερο και στα ήθη της μικρής κοινωνίας, οδηγείται στην απουσία. Το τριχωτόν της παρειάς της υποδηλώνει τη θέρμη της, αλλά για την πολίχνη όπου ζει, μια χήρα είναι απλώς μια μεταχειρισμένη. Χωρίς δικαιώματα.

Αντίδοτο στη φαντασίωσή της, τα κολοκυθάκια. Και ο νοών… νοείτω. Το κακό όμως δεν αργεί να γίνει. Ο πειρασμός εμφανίζεται. Και είναι κοντός, αλλά με προσόντα. Κι η Ερασμία πώς να πάει κόντρα στη λίμπιντο;
Θύτης και θύμα μαζί, επιθυμεί το απαγορευμένον. Κι όταν τολμά να το προκαλέσει, η τιμωρία άμεση. Ο λόγος είναι συμβόλαιο και το υπεσχημένον οφείλει να τηρηθεί.  

ΘΕΑΤΡΟ ΕΓΝΑΤΙΑ
Πατριάρχου Ιωακείμ 1 - Πλ. Αγ. Σοφίας, Τηλ.: 2310-225172  
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: Τετάρτη & Κυριακή: 20.00
Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο: 21.15  
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Γενική είσοδος 16€, φοιτητικό – μαθητικό - ανέργων 13€