Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (31 Ιανουαρίου)
Κριός

Προετοιμάσου σήμερα, φίλε Κριέ, για κάποιες καθυστερήσεις από εκεί που δεν τις περιμένεις, όμως μην πανικοβάλλεσαι. Πρέπει να μειώσεις τον εκνευρισμό σου και να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις. Επίσης, φρόντισε να δείξεις μεγάλη προσοχή σε αυτά που λες, ειδικότερα στα δικά σου άτομα, για να μην δημιουργούνται αντιπαραθέσεις.

Ταύρος
 

Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί η μέρα σου να είναι αρκετά αγχώδης, αλλά εσύ δεν έχεις να φοβηθείς τίποτε, γιατί θα καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα στη σειρά τους. Οι διάφορες προθεσμίες που έχεις βάλει για να πετύχεις τους στόχους σου, πλησιάζουν σύντομα και σιγά- σιγά θα αρχίσεις να απολαμβάνεις τις επιτυχίες, που δεν θα είναι λίγες.

Δίδυμος

Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη, με τη Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιο του φιλικού σου Ζυγού. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Φρόντισε να οργανώσεις το πρόγραμμά σου και να αρχίσεις να υλοποιείς τους στόχους σου. Κινήσου μεθοδικά, για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις.

Καρκίνος

Η ημέρα είναι καλή, φίλε Καρκίνε, για να κάνεις τα πράγματα πιο οργανωμένα και να φροντίσεις παραπάνω τον εαυτό σου. Έχεις αρχίσει να αγνοείς αυτά που δεν είναι και τόσο σημαντικά για σένα και αυτό σου δίνει περισσότερο χρόνο να ασχοληθείς με όσα τελικά αξίζουν τον κόπο. Προχώρα στους στόχους σου, χωρίς να σε αποσπά τίποτα. Είναι σίγουρο ότι αυτό που έχεις βάλει στο μυαλό σου, θα είναι το καλύτερο για σένα και την πορεία της ζωής σου.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, η μέρα θα είναι αρκετά κουραστική και καταπιεστική, σε σχέση με τις διάφορες υποχρεώσεις που έχεις. Πρέπει να δεις ορισμένες καταστάσεις με περισσότερη ψυχραιμία, για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Θα μπεις σε σκέψεις για την επίλυση κάποιων θεμάτων που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό και ίσως χρειαστεί να συμβουλευτείς τα άτομα που εμπιστεύεσαι, για να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Παρθένος

Η οξυμένη διαίσθηση που θα έχεις σήμερα, φίλε Παρθένε, θα σε βοηθήσει να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν έντονα, τώρα τελευταία. Μπορείς να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου, αλλά να ξέρεις ότι απαιτούν αρκετή κούραση. Μη διστάζεις, γιατί οι προσπάθειές σου θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όλους τους στόχους σου.

Ζύγος

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, πρέπει να κάνεις σημαντικές αλλαγές και να αντιμετωπίσεις μερικά πράγματα με περισσότερη σοβαρότητα. Οφείλεις να προγραμματιστείς περισσότερο, για να διεκπεραιώσεις τις πολυάριθμες υποχρεώσεις σου. Δεν χρειάζεται να σε πιάνει πανικός, αρκεί να μείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, για να τα καταφέρεις.

Σκορπιός

Μια αναστάτωση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, που θα προκαλέσει η αρνητική όψη του Ήλιου με τον Κρόνο από το ζώδιό σου, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς τώρα, που τα πράγματα έχουν μπει σε καλό δρόμο. Θα έχεις απίστευτες επικοινωνιακές ικανότητες και θα ξεκαθαρίσεις οποιεσδήποτε παρανοήσεις δημιουργηθούν, χάρη στις καλές επιρροές που σου στέλνει ο Ερμής από τον Υδροχόο.

Τοξότης

Αυτή η Πέμπτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα, φίλε Τοξότη, σχετικά με κάποιες κοινωνικές επαφές που θες να κάνεις. Η Σελήνη, που κάνει την είσοδο της στο Ζυγό τις πρώτες πρωινές ώρες, σε επηρεάζει θετικά και η γοητεία σου είναι αυξημένη. Μπορείς να γνωρίσεις νέους, αξιόλογους ανθρώπους, να μιλήσεις μαζί τους για τα όνειρα σου και, που ξέρεις; Μπορεί πολύ γρήγορα να σου χρειαστούν για τα επόμενα βήματα σου.

Αιγόκερως

Προσπάθησε σήμερα, αγαπητέ Αιγόκερε, να βάλεις καινούργια πλάνα για τις προβληματικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Να ξέρεις ότι οι πλανήτες είναι πολύ φιλικοί με το ζώδιό σου. Ωστόσο, οφείλεις να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα σε όλες τις κινήσεις σου, λόγω των επιρροών που δέχεσαι από την αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον κυβερνήτη σου Κρόνο. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις, που στο μέλλον δεν θα μπορείς να διορθώσεις.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, μπορείς να δεις μερικά πράγματα από άλλη σκοπιά και να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα, που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η διάθεσή σου θα είναι καλή και θα προσπαθήσεις να λύσεις υποθέσεις που σε αγχώνουν. Αυτό είναι και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις επί του παρόντος. 

 Ιχθείς

Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές θα είναι το χαρακτηριστικό αυτής της ημέρας, φίλε Ιχθύ, λόγω της αρνητικής όψης που πραγματοποιεί ο Ήλιος με τον Κρόνο. Εσύ όμως, πρέπει να συνεχίσεις να κινείσαι στους ίδιους ρυθμούς, γιατί μόνο έτσι θα φτάσεις στην επιτυχία που αναζητάς. Προσπάθησε να επιλύσεις οριστικά καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν. Μην κρατάς αρνητική στάση σε ζητήματα που απαιτούν ριζοσπαστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Πηγή: myastro.gr