Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (5 Φεβρουαρίου)
Κριός

Είσαι σε έναν πολύ καλό δρόμο, τον οποίο έχεις χαράξει με πολύ δουλειά και πολύ προσπάθεια, αγαπητέ Κριέ, γι’ αυτό και θα σε οδηγήσει στην επιτυχία που αναζητάς. Απόφυγε κάθε σχόλιο ή γνώμη που θα σε αποσυντονίσει και δείξε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου.

Ταύρος

Είσαι αρκετά κουρασμένος αυτό το διάστημα, φίλε Ταύρε, και αυτό θα φανεί σήμερα, καθώς δυσκολεύεσαι να κάνεις βασικά πράγματα. Φρόντισε πρώτα τον εαυτό σου και ασχολήσου μετά με τις υποχρεώσεις σου. Ειδικά κάποια οικογενειακά ζητήματα μπορεί να σε απασχολήσουν κατ’ εξοχήν. 

Δίδυμοι

Απόλαυσε αυτήν την Τρίτη, αγαπητέ Δίδυμε, καθώς τα σχέδιά σου να προχωρούν όπως τα υπολογίζεις και η αναποδιά των προηγούμενων ημερών δίνει τη θέση της στο χαμόγελο. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων, θα έχεις την ουσιαστική συμπαράσταση των δικών σου ανθρώπων και η βοήθεια που θα σου δώσουν, θα αποδειχτεί πολύτιμη.

Καρκίνος

Για να απαλλαγείς από το άγχος, φίλε Καρκίνε, πρέπει να ξεκινήσεις από το παρελθόν, που σου έχει αφήσει ζητήματα προς επίλυση και μετά να συνεχίσεις με το παρόν. Πάντως, τα νεύρα και η πίεση δεν θα σε ωφελήσουν. Κοίταξε να δεις με ηρεμία τα προβλήματά σου, για να τα λύσεις μια κι έξω.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, καταφέρνεις να γίνεις δυναμικός και παίρνεις δραστικές αποφάσεις, που αφορούν στη ζωή σου. Κάνε τις κινήσεις που θέλεις με ηρεμία, χωρίς πανικό και όλα θα πάνε πολύ καλύτερα από όσο περιμένεις.

Παρθένος

Σήμερα η διάθεσή σου είναι πολύ καλή, φίλε Παρθένε, και δεν έχεις σκοπό να αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Κατά τα άλλα, το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να πάρεις αποφάσεις για σημαντικά επαγγελματικά θέματα, που έχεις σε αναμονή.

Ζυγός

Η σημερινή μέρα είναι πολύ καλή, φίλε Ζυγέ, γιατί καταφέρνεις να συγκροτηθείς. Θα δεις ότι τα άγχη που σε είχαν κυριεύσει μέχρι τώρα, θα αρχίσουν σιγά-σιγά να υποχωρούν. Κράτησε αυτή την τακτική για να λύσεις τα προβλήματα σου και μην κινείσαι βιαστικά και επιπόλαια.

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα είναι καλή για σκέψη, φίλε Σκορπιέ, αφού θα είσαι ήρεμος και σε θέση να κάνεις έναν ουσιαστικό διάλογο με τον εαυτό σου. Πρόσεξε την υγεία αλλά και την εμφάνισή σου, και μην παρασύρεσαι σε υπερβολές. Δεν σου κάνουν καλό!

Τοξότης

Η σημερινή Τρίτη, αγαπητέ Τοξότη, σε βρίσκει σε μια αρκετά ευαίσθητη φάση και με μια τάση απομόνωσης από τους γύρω σου. Όμως, μη νομίζεις ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται. Είναι μάλλον άδικο για τους δικούς σου ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αν είσαι Αιγόκερως, σήμερα φρόντισε να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου και να προσπαθήσεις να σκεφτείς ποιοι άνθρωποι θέλουν το καλό σου. Μόνο έτσι θα καταλήξεις σε ασφαλή συμπεράσματα, για το ποιοι είναι οι πραγματικοί σου φίλοι.

Υδροχόος

Η σημερινή Τρίτη δεν είναι και η πιο ευχάριστη για εσένα, φίλε Υδροχόε. Εκτός του ότι θέλεις να τελειώσεις με κάποιες υποχρεώσεις , οι λύσεις που θα προτείνεις θα σε φέρουν σε σύγκρουση με δικά σου άτομα και κυρίως, την οικογένειά σου. Δείξε ώριμη στάση και μη φτάσεις στα άκρα.

Ιχθείς

Αν ανήκεις στους Ιχθείς, ίσως σήμερα τα πράγματα να μην πηγαίνουν ακριβώς όπως τα σχεδίαζες και κάποιες εξελίξεις να σε βγάλουν από το πρόγραμμα που είχες φτιάξει. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να προσαρμοστείς αναλόγως, και ο Ερμής από το ζώδιό σου από σήμερα και στο εξής, θα σου χαρίσει την ευελιξία που χρειάζεσαι, για να τα βγάλεις πέρα.

Πηγή: myastro.gr