current views are: 1

6 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση07:52

Έχεις άστρα… 6 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Φεβρουαρίου)

Δημοσίευση 07:52’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Φεβρουαρίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (6 Φεβρουαρίου)
Κριός

Το άγχος που αισθάνεσαι τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Κριέ, σε έχει βγάλει από το πρόγραμμά σου και σε έχει οδηγήσει σε σπασμωδικές κινήσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα. Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να ηρεμήσεις και να δεις τα πράγματα ρεαλιστικά. Έτσι, θα βάλεις ένα πρόγραμμα στις υποχρεώσεις σου και θα μπορέσεις να πάρεις αποφάσεις. Μίλα με τα δικά σου άτομα και βρες μαζί τους λύση.

Ταύρος

Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Δίδυμοι

Η διάθεσή σου σήμερα, φίλε Δίδυμε, θα είναι πολύ καλή χάρη, σε απρόσμενα γεγονότα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν αισιόδοξο και θετικό. Κάποια ζητήματα εξελίσσονται με καλύτερο τρόπο από αυτόν που νόμιζες και θα μπορέσεις τώρα να πετύχεις τους στόχους σου χωρίς πρόβλημα.

Καρκίνος

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, φίλε Καρκίνε, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές από όσο είναι. Καλό είναι σήμερα να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν, στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως, η μέρα είναι ευνοϊκή για να διευθετήσεις αρκετά ζητήματα.

Λέων

Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για την υλοποίηση των στόχων σου, φίλε Λέων, αλλά το άγχος που σε έχει καταβάλει, λειτουργεί ανασταλτικά για να πετύχεις αυτά που θέλεις. Βάλε ένα καλό πρόγραμμα και μην τα χάνεις μπροστά στις υποχρεώσεις, γιατί έτσι θα μαζευτούν ακόμα περισσότερες.

Παρθένος

Αν είσαι Παρθένος, η σημερινή Τετάρτη σου φέρνει αρκετή ανασφάλεια και το μυαλό σου δε λειτουργεί σωστά, για να κρίνεις αντικειμενικά τις καταστάσεις, αλλά και τα πρόσωπα που σε περιβάλουν. Πάντως, η μέρα ευνοεί τα ξεκαθαρίσματα και τις αποφάσεις, που θα σε βοηθήσουν να βάλεις μια σειρά σε διάφορους τομείς που σε απασχολούν.

Ζυγός

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση, θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Σκορπιός

Σήμερα θα προκύψουν αρκετές νέες υποχρεώσεις, φίλε Σκορπιέ, και θα αναγκαστείς να βάλεις ένα πρόγραμμα, για να τελειώνεις με όσες περισσότερες μπορείς. Το καλό είναι ότι είσαι αποφασισμένος να δώσεις λύσεις και ο δυναμισμός σου θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις αρκετά ζητήματα και να ξεμπερδεύεις. Ωστόσο, μην προσπαθήσεις να τα πετύχεις όλα μαζί, γιατί θα μπερδευτείς.

Αιγόκερως

Η σημερινή μέρα δεν σε βρίσκει και με την καλύτερη διάθεση, αγαπητέ Αιγόκερε. Γενικά, θα έχεις μια στάση απογοήτευσης και απαισιοδοξίας για πολλά ζητήματα κι αυτό να ξέρεις πως θα σε πάει πίσω, αν δεν το καταπολεμήσεις. Προσπάθησε να είσαι λίγο πιο ανοιχτός και φυσικά, λίγο πιο θετικός και θα δεις ότι τα ζητήματά σου είναι σε καλύτερο δρόμο απ’ ό,τι νομίζεις.

Υδροχόος

Σήμερα είναι μια πολύ καλή μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου, φίλε Υδροχόε, και σου δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις, με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους. 

Ιχθείς

Η διάθεσή που σε χαρακτηρίζει σήμερα, φίλε Ιχθύ, είναι να κάνεις αλλαγές και να φέρεις τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Αυτό που πρέπει να προσέχεις είναι πως αν βιαστείς για όλα αυτά, κινδυνεύεις να βρεθείς ακόμα πιο μπερδεμένος. Δώσε το χρόνο που χρειάζονται οι καταστάσεις και κράτησε την αισιοδοξία σου. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

Πηγή: myastro.gr 


σχετικα αρθρα