Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (7 Φεβρουαρίου 2013)
Κριός

Θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, αγαπητέ Κριέ. Να ξέρεις πως για να τα καταφέρεις, θα πρέπει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, αν ζητήσεις την βοήθεια των κοντινών σου ατόμων, θα έχεις την ευκαιρία να πάρεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Ταύρος

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Δίδυμοι

Σήμερα, φίλε Ταύρε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Καρκίνος

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Καρκίνε, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Λέων

Η ευαίσθητη πλευρά σου, αγαπητέ Λέων, σήμερα βγαίνει στην επιφάνεια και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή να μην παρασυρθείς σε μια μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις.

Παρθένος

Η σημερινή μέρα είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, αγαπητέ Παρθένε, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν και μια άλλη οπτική στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Ζυγός

Αν είσαι Ζυγός, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει κάποια προβλήματα και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, για να βρεις κάποιες λύσεις.

Σκορπιός

Σήμερα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Τοξότης

Σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αγαπητέ Τοξότη, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Αιγόκερως

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό αυτήν την ημέρα, αγαπητέ Αιγόκερε. Μάλλον σε απομονώνουν από τους γύρω σου και σε στεναχωρούν. Θα χρειαστεί να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Υδροχόος

Ο εκνευρισμός που μπορεί να σε πιάσει σήμερα, δεν θα σου βγει σε καλό, αγαπητέ Υδροχόε. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και μην πνιγείς από τα προβλήματα, που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Ιχθείς

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, φίλε Ιχθύ, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα πάρεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σε κάνουν να βρεις απαντήσεις και να δεις πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος στο μέλλον που ανοίγεται μπροστά σου.

Πηγή: myastro.gr