Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο «Fabrica Athens» η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Sex Revolution» του Χάρη Ρώμα.
Η νέα κωμωδία του Χάρη Ρώμα, γράφτηκε για τη θεατρική ομάδα «Fabrica Athens» και ανέβηκε στον ομώνυμο χειροποίητο χώρο τους, κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά, με σαράντα μόλις θέσεις, στον Κεραμεικό. Η παράσταση ξεκίνησε απο τις 25 Ιανουαρίου και μέχρι σήμερα οι παραστάσεις είναι sold out.  

Οι ήρωες της παράστασης είναι δύο ζευγάρια Αμερικανών στο Chicago, που διευρύνουν την σεξουαλική επανάσταση το 1970, με κωμικοτραγικές συνέπειες. Στην ιστορία εμπλέκονται η Πορτορικανή υπηρέτρια του ενός ζευγαριού και ο προσωπικός τους γυμναστής.  

Στην παράσταση συμμετέχουν αρκετοί ηθοποιοί, οι οποίοι για άλλη μια φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και εισέπραξαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Το παρών έδωσαν πολλοί φίλοι και συνεργάτες τόσο του Χάρη Ρώμα όσο και των πρωταγωνιστών που συμμετέχουν!

Αναμεσά τους και οι: Στέλιος Μάινας, Τζόυς Ευείδη, Ρένια Λουιζίδου, Ορφέας Αυγουστίδης, Σοφία Παυλίδου, Θωμαίς Ανδρούτσου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Ελένη Λιάσκα και άλλοι.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χάρης Ρώμας.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης οι ηθοποιοί:
Μαριλένα Ράδου,
Δημήτρης Παπαδάκης,
Ευτυχία Φαναριώτη,
Μαρία Παπαφωτίου,
Στέφανος Λώλος,
Αιμίλιος Ράφτης.

Fabrica Athens
Μεγάλου Αλεξάνδρου 125 και Ευρυμέδοντος  
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00
Κυριακή στις 20.00
Τιμή εισητηρίου 10 ευρώ