Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (8 Φεβρουαρίου)
Κριός

Σήμερα σε περιμένει άλλη μια μέρα με πολύ τρέξιμο, πολλές υποχρεώσεις και φυσικά πολύ άγχος, φίλε Κριέ. Από την άλλη όμως, οι συνθήκες είναι αρκετά καλές, ώστε να μπορέσεις να λύσεις αρκετά από τα ζητήματα που σε απασχολούν, αλλά και να βάλεις σε μια σειρά όλα τα υπόλοιπα. Κάνε ένα καλό πρόγραμμα και αναθεώρησε κάποιες καταστάσεις, για να αρχίσουν να εξελίσσονται.

Ταύρος

Σήμερα έχεις πολλές εκκρεμότητες, αγαπητέ Ταύρε, και θέλεις να βάλεις σε μια σειρά όσα σε απασχολούν, μήπως και ηρεμήσεις. Με λίγη ψυχραιμία, μπορείς να τα καταφέρεις μια χαρά. Κάνε υπομονή, δούλεψε σκληρά και οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Δίδυμοι

Θα μπορέσεις να δρομολογήσεις σήμερα κάποια σχέδια, αγαπητέ Δίδυμε, που έμεναν παγιωμένα μέχρι τώρα και σε στενοχωρούσαν ιδιαίτερα. Με προγραμματισμένες κινήσεις και χωρίς βιασύνη, θα πετύχεις όσα θέλεις, ενώ η μέρα φέρνει και κάποιες ευχάριστες, αναπάντεχες εξελίξεις. Απόλαυσε τη βοήθεια που σου προσφέρουν τα δικά σου άτομα, αφού μπορούν να σου προτείνουν και άλλους δρόμους, που θα σε ικανοποιήσουν. 

Καρκίνος

Η σημερινή Παρασκευή είναι μια μέρα που σε βάζει σε βαθύτερες σκέψεις, φίλε Καρκίνε, γιατί θέλεις να διαπιστώσεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που ακούς από τους γύρω σου. Πάντως, θα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις την καθημερινότητά σου, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα, και έτσι θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.Παρθένος

Η σημερινή μέρα, φίλε Παρθένε, θα φέρει για εσένα εξελίξεις που θα σε χαροποιήσουν και θα σε δικαιώσουν σε αρκετούς τομείς, όπου μέχρι τώρα είχες κάνει έντονες προσπάθειες. Οι συνθήκες σε ευνοούν και θα δεις να υλοποιούνται τα σχέδιά σου, όμως, προσοχή, δεν πρέπει να αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Ζυγός

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, το άγχος και η ένταση φτάνουν στο απώτερο σημείο και όλα όσα σου συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, σε φέρνουν στα όριά σου. Καλό είναι να ηρεμήσεις και να μιλήσεις με καλούς φίλους και άτομα που εμπιστεύεσαι. Εκτός του ότι θα αισθανθείς καλύτερα, θα δεις ότι μπορούν να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα.

Σκορπιός

Κάποιες καταστάσεις θα σε αναστατώσουν σήμερα, αν είσαι Σκορπιός, και δεν θα μπορείς να καταλάβεις τι ακριβώς συμβαίνει γύρω σου. Πρέπει να δεις με ψυχραιμία τα γεγονότα, για να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα, χωρίς βιασύνες και επιπολαιότητες.

Τοξότης

Σήμερα θα βρεις τις καλύτερες λύσεις, αγαπητέ Τοξότη, σε αρκετά θέματα που σε προβλημάτιζαν μέχρι σήμερα, οπότε θα νιώσεις ανακούφιση, ειδικά με κάποια οικογενειακά ζητήματα που θα μπουν σε σειρά και θα αρχίσουν να εξελίσσονται με τον καλύτερο τρόπο. Γενικά, σήμερα είναι κατάλληλη μέρα για να τακτοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερες υποχρεώσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για εσένα που είσαι Αιγόκερως και μπορεί να σε να οδηγήσει στην επιτυχία. Από τη μεριά σου πρέπει να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις και να είσαι έτοιμος για όλα και κυρίως, ψύχραιμος. Η βιασύνη σίγουρα θα φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάς.

Υδροχόος

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Υδροχόε, φέρνει ξεκαθαρίσματα σε διάφορους τομείς και κυρίως σε θέματα που αφορούν στο παρελθόν σου. Μην κάνεις το λάθος να τα χάσεις και μην απομονωθείς. Εξάλλου, μπορείς να αξιοποιήσεις την επίδραση της Αφροδίτης στο ζώδιό σου, που σε ευνοεί να κινηθείς δυναμικά, για να λύσεις όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα. Προσοχή στη βιασύνη και τον παρορμητισμό, που μπορεί να γίνουν κακοί σύμβουλο.

Ιχθείς

Σήμερα θα νιώσεις ότι σε απασχολεί τόσο το παρελθόν όσο και το μέλλον σου, αν είσαι Ιχθύς. Το καλύτερο όμως που μπορείς να κάνεις, είναι να επικεντρωθείς στο παρόν. Γενικά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν οι σκέψεις για το τι έκανες λάθος στο παρελθόν και μην καταστρώνεις καινούργια σχέδια, αν δεν τελειώνεις με τις υπάρχουσες εκκρεμότητες. Πάντως, οι κοινωνικές σου επαφές θα σε βοηθήσουν να βρεις λύσεις, που δεν περνούσαν από το μυαλό σου.

Πηγή: myastro.gr