Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Κριός

Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις, αγαπητέ Κριέ. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα λύσεις στα προβλήματά σου.

Ταύρος

Καλό είναι σήμερα, φίλε Ταύρε, να ξεμπερδέψεις με όσα περισσότερα ζητήματα μπορείς. Μην αναβάλεις την επίλυσή τους, προκειμένου να σκεφτείς καλύτερα κάποιες λεπτομέρειες. Η αρνητική όψη του Ερμή με τον Δία θα προκαλέσει κάποιες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις, οπότε κάνε ό,τι μπορείς για να ξεκαθαρίσεις τις καταστάσεις, πριν πάρουν μεγαλύτερες διαστάσεις.

Δίδυμος

Σήμερα θα διαπιστώσεις ότι διάφοροι τομείς της ζωής σου, φίλε Δίδυμε, σε έχουν κουράσει αρκετά και θα έχεις τη διάθεση να πάρεις αποφάσεις για αρκετές αλλαγές. Μπορείς να κάνεις κάποια σχέδια που θα βελτιώσουν αυτά τα ζητήματα, αλλά με προσοχή, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί σήμερα ο κυβερνήτης σου Ερμής με τον Δία από το ζώδιό σου, θα φέρει καθυστερήσεις και λάθη. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα σε προβληματίσουν πολύ και θα χρειαστεί ψυχραιμία.

Καρκίνος

Η σημερινή μέρα σε αγχώνει ιδιαίτερα και σε βάζει σε εγρήγορση, φίλε Καρκίνε, για να λύσεις όσα περισσότερα θέματα μπορείς. Η δυναμική σου διάθεση είναι ισχυρή, αλλά με τον Ερμή να πραγματοποιεί αρνητική όψη με τον Δία, θα έχεις κάποιες αναποδιές, οπότε καλό θα είναι να μην τα κάνεις όλα μαζί, αλλά να προσπαθήσεις να προγραμματιστείς κατάλληλα, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, γα να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Μην ξεχνάς πως κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να οφείλονται στις επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με το Δία, οπότε η προσοχή σου πρέπει να είναι αυξημένη. Σε κάθε περίπτωση, επιδίωξε όσα θέλεις και μην κάνεις πίσω.

Παρθένος

Σήμερα, φίλε Παρθένε, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσεις κάποιες σκέψεις ή κάποια σχέδια που κάνεις. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στον κυβερνήτη σου με τον Δία από το ζώδιο των Διδύμων, αλλάζει τα δεδομένα σου και πρέπει να προσαρμοστείς, για να έχεις όσο το δυνατόν πιο άμεσα αποτελέσματα. Τα σχέδιά σου μπορούν να υλοποιηθούν άμεσα, αν είσαι λίγο πιο ανοιχτός και διπλωμάτης.

Ζυγός

Η διάθεσή σου σήμερα δεν είναι και η καλύτερη, αν είσαι Ζυγός. Διάφορες καθυστερήσεις, αλλά και παρεξηγήσεις, σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου και δημιουργούν εκνευρισμούς. Η αρνητική όψη που πραγματοποιείται σήμερα ανάμεσα στον Ερμή με τον Δία είναι υπεύθυνη για πολλές ασυνεννοησίες, οπότε προσπάθησε να διατηρήσεις την ψυχραιμία, αλλά και τη θετική σου διάθεση.

Σκορπιός

Σήμερα, έχεις πολύ καλή διάθεση και θετική σκέψη πάνω στα πράγματα, αγαπητέ Σκορπιέ. Θα μπορέσεις να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου και να βάλεις μια σειρά σε όσα σε απασχολούν. Ωστόσο, καλό είναι να είσαι πολύ προσεκτικός στις κινήσεις σου, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με το Δία, μπορεί να φέρει εμπόδια εκεί που δεν το περιμένεις.

Τοξότης

Αυτό που θα σε χαρακτηρίσει σήμερα, φίλε Τοξότη, είναι το πάθος σου για όσα πιστεύεις, που θα σε κάνει να λειτουργήσεις με ενθουσιασμό. Προσοχή στις κινήσεις σου όμως, γιατί η αρνητική όψη που πραγματοποιεί ο Ερμής με τον κυβερνήτη σου Δία, μπορεί να σε κάνει να εξαπατηθείς. Ό,τι κι αν γίνει, συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και μη χάνεις την ψυχραιμία σου, γιατί δεν θα μπορέσεις να σκεφτείς καθαρά.

Αιγόκερως

Σήμερα το άγχος σου δεν σε αφήνει να σκεφτείς λογικά, φίλε Αιγόκερε. Αυτή η κατάσταση, σε συνδυασμό με τις επιρροές που δέχεσαι από την αρνητική όψη του Ερμή με τον Δία, φέρνει καθυστερήσεις αλλά και εκνευρισμούς, που θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου και θα σε κάνουν να χάσεις τον έλεγχο. Βάλε μπροστά την ψυχραιμία σου και να είσαι έτοιμος για όλα.

Υδροχόος

Αν είσαι Υδροχόος, σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και πρέπει να είσαι σε εγρήγορση, για να τις αξιοποιήσεις κατάλληλα. Επίσης, κάποια χαρούμενα γεγονότα που δεν τα περίμενες θα σε γεμίσουν αισιοδοξία και θα σε κάνουν να δεις πιο θετικά τη ζωή σου. Κράτησε τη θετική στάση, γιατί θα σου χρειαστεί για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις και τα προβλήματα, που ίσως να σου φέρει η αρνητική όψη του Ερμή με τον Δία από τους Διδύμους.

Ιχθείς

Σήμερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός, αγαπητέ Ιχθύ, πριν βγάλεις συμπεράσματα για κάποια άτομα ή καταστάσεις, γιατί η αρνητική όψη που θα πραγματοποιήσει ο Ερμής από το ζώδιό σου με τον Δία, θα επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία σου. Να θυμάσαι πως είναι εύκολο να παρασυρθείς σε λανθασμένες κρίσεις και να έχεις αντίθετα αποτελέσματα. Απ’ την άλλη, η θετική όψη του Άρη από το ζώδιό σου με τον Ουρανό από τον Κριό, θα σε βοηθήσει να δεις διαφορετικά κάποια ζητήματα.

Πηγή: myastro.gr