current views are: 1

12 Φεβρουαρίου 2013
Δημοσίευση07:52

Έχεις άστρα… 12 Φεβρουαρίου

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Φεβρουαρίου)

Δημοσίευση 07:52’
αρθρο-newpost

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Φεβρουαρίου)

Διαβάστε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια (12 Φεβρουαρίου)
Κριός

Το πείσμα και η επιμονή δεν σου κάνουν καλό, φίλε Κριέ. Μάλλον σε στεναχωρούν περισσότερο και σου φέρνουν χειρότερα αποτελέσματα από αυτά που θέλεις. Θα χρειαστεί σήμερα να είσαι ανοιχτός σε νέες απόψεις, γιατί έτσι θα βρεις πιο γρήγορα λύση στα προβλήματα που σε απασχολούν.

Ταύρος

Ο εκνευρισμός που μπορεί να νοιώσεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, δεν θα σου βγει σε καλό. Δείξε προσοχή στις κινήσεις σου και χρησιμοποίησε την λογική σου, για να μην πνιγείς από τα προβλήματα που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις. Απόφυγε τις βιαστικές κινήσεις και αξιοποίησε τις επαφές και τις γνωριμίες που θα κάνεις, προς όφελός σου.

Δίδυμος

Η σημερινή μέρα θα είναι αρκετά έντονη για εσένα, αν είσαι Δίδυμος, και κάποια γεγονότα θα σε αναστατώσουν. Οι αποκαλύψεις και γενικά οι ειδήσεις που θα μάθεις, μπορεί να σε στενοχωρήσουν, αλλά θα σου δώσουν κάποιες απαντήσεις, ώστε να δεις πιο ξεκάθαρα ορισμένα ζητήματα. Μην απογοητεύεσαι λοιπόν και προχώρα με θάρρος.

Καρκίνος

Αν είσαι Καρκίνος, σήμερα νιώθεις αρκετά καλά για όσα έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα, αλλά αυτή η στάση μπορεί να γίνει παγίδα και να σε κάνει να επαναπαυθείς σε όσα έχεις καταφέρει. Μην υποκύψεις και μην αναβάλεις τις υποχρεώσεις σου. Κινήσου χωρίς άγχος, αλλά με δυναμικότητα.

Λέων

Σήμερα, αγαπητέ Λέων, είναι μια πολύ καλή μέρα να ολοκληρώσεις σχέδια και να εκπληρώσεις όνειρα, που κάνεις εδώ και καιρό. Ασχολήσου με όσα σε ευχαριστούν και φρόντισε να ξεκουραστείς, γιατί τον τελευταίο καιρό τα έχεις δώσει όλα…

Παρθένος

Η σημερινή μέρα ίσως να δημιουργήσει κάποια προβλήματα, φίλε Παρθένε, και θα χρειαστεί να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, για να αντιμετωπίσεις οτιδήποτε κι αν παρουσιαστεί. Καλό είναι να ανοιχτείς σε νέες σκέψεις και απόψεις, ώστε να βρεις κάποιες λύσεις.

Ζυγός

Η ευαίσθητη πλευρά σου βγαίνει στην επιφάνεια σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, και σε κάνει να απομονώνεσαι από το περιβάλλον σου. Είναι καλό να αξιολογήσεις τα λάθη που έχεις κάνει, αλλά προσοχή, να μην παρασυρθείς από μελαγχολία και αφήσεις πίσω όλες τις δουλειές που έχεις να κάνεις. 

Σκορπιός

Η σημερινή μέρα, αγαπητέ Σκορπιέ, είναι κατάλληλη για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου, κάνοντας όμως τις απαραίτητες αλλαγές. Μη βιαστείς να αποφασίσεις και αν θέλεις, συμβουλεύσου τα δικά σου άτομα, που μπορούν να σου δώσουν μια άλλη οπτική των ζητημάτων που σε απασχολούν.

Τοξότης

Είναι μια πολύ καλή μέρα η σημερινή για εσένα, φίλε Τοξότη, αφού θα καταφέρεις να συγκεντρωθείς και να δεις με μεγαλύτερη ωριμότητα και ρεαλισμό όλα όσα σε απασχολούν. Έχε το νου σου για κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί και θα αφορά στα σχέδιά σου.

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, θέλεις να βελτιώσεις κάποιους τομείς της ζωής σου, αλλά δεν ξέρεις πώς. Πάντως, για να βρεις τις λύσεις, θα πρέπει να εξωτερικευθείς περισσότερο και να μην επαναπαύεσαι, αναβάλλοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Σήμερα άλλωστε, θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις απαντήσεις σε βασικά ζητήματα.

Υδροχόος

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, έχεις μια πολύ θετική διάθεση και μια δυναμική στάση, που θα σε κάνει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Έτσι, θα λύσεις τα προβλήματα που θα προκύψουν και τα οποία μάλιστα θα χρειαστούν άμεσες αποφάσεις.

Ιχθείς

Αρκετά γεγονότα θα σε κάνουν να αμφιβάλεις για διάφορες αποφάσεις που έχεις πάρει τον τελευταίο καιρό, αγαπητέ Ιχθύ. Καλό είναι να μην επηρεάζεσαι και να μείνεις σταθερός στις απόψεις σου. Βρες τα κατάλληλα επιχειρήματα, πείσε τους γύρω σου για όσα σκέφτεσαι και μην υποχωρείς τόσο εύκολα.

Πηγή: myastro.gr 

 


σχετικα αρθρα