Μεγάλη χαρά για τους θαυμαστές των «θρυλικών γερόλυκων» του ροκ, Rolling Stones, καθώς για ένα 48ωρο θα έχουν την ευκαιρία να χορτάσουν θέαμα και μουσική που αφορούν στα αγαπημένα τους είδωλα. 
Την Παρασκευή 22 και το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013, στο Κέντρο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», θα πραγματοποιηθεί μαραθώνιος αποκλειστικών προβολών του ντοκιμαντέρ «Crossfire Huricane» και της συναυλίας "The Rolling Stones - Some Girls, Live in Texas" με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων των Rolling Stones

Στο πρώτο μέρος της κάθε βραδιάς θα προβάλλεται το ντοκιμαντέρ «Crossfire Hurricane», η ταινία του σκηνοθέτη Brett Morgen που αποτελεί ταξίδι στο σύνολο της καριέρας του συγκροτήματος, από τη δεκαετία του ’60 μέχρι και σήμερα, μέσα από συναυλίες, συνεντεύξεις, ανέκδοτο αρχειακό υλικό και το συγκρότημα να σχολιάζει όλες τις σκηνές. 

Η συνέχεια της βραδιάς αναμένεται να έχει την ίδια ένταση καθώς θα γίνεται μια στάση στο 1978 για να απολαύσουμε το γκρουπ επί σκηνής με το «Some Girls: Live In Texas». Συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της περιοδείας για την προώθηση του «Some Girls». Οι Rolling Stones έκαναν τότε κάποιες από τις πιο σημαντικές συναυλίες τους παρουσιάζοντας επιτυχίες όπως τα «Miss You», «Brown Sugar», «Jumpin' Jack Flash», «Honky Tonk Women» κ.α. 

Ώρα Έναρξης: 20:30
«ΘΕΑΤΡΟΝ»
Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» 
Αίθουσα Αντιγόνη
Πειραιώς 254, Ταύρος
Τηλ. 212 254 0300

Tιμή εισιτηρίου: 15 €, 10 € (φοιτητικά) 
Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης